iliklerin abuk inmesi iin ne yaplr, iliin ilik olduu nerden anlalr?

yaa evet bardağın içine giriyodu hatta. benim dr çok geyik bide şimdi gitsem çatsam eski resimlerimi açar anca bu kadar oldu der kaydirigubbakcemile3 ben ameliyatı annemlerden de habersiz oldum, çünkü kendisi çok paniktir. tek eşim gördü yani eski halini unuttun dır dır ediyosun diyo o da.laelaelaelaelae

bu hali guzel tatlım ucu dusuk gibide olsa inan evrim gecirmiş hali bu hali delikafadulden
o yuzden artık fazla dert etme ...
hatta dert etmememn için boynuna eski burnunun resmini tak canın sıkıldıkca bak neler degistini gor delikafadulden ahahahah

tatlım sıkma tatlı canını burnun olmus daha ilerde dedimiz gibi hala memnun deilsen iple cektirirsin yukarı olur biter vereliniortak

arkadaşlar şimdiik herkeze iyi geceler.yatayım ben artık malum sahura da kalkıcaz.yarın görüşürüz yine burda.hepimize sabırlar diliyorum tek çare var zaman..işallah herkezin burnu şeklini güzelce alır..

kaydirigubbakcemile3 :roflol:
gülmeee delikafadulden bu bana sence iyi bişey diyo kötü bişey mi ?delikafadulden

bu hali guzel tatlım ucu dusuk gibide olsa inan evrim gecirmiş hali bu hali delikafadulden
hatta dert etmememn için boynuna eski burnunun resmini tak canın sıkıldıkca bak neler degistini gor delikafadulden ahahahah

tatlım sıkma tatlı canını burnun olmus daha ilerde dedimiz gibi hala memnun deilsen iple cektirirsin yukarı olur biter vereliniortak

doğru vereliniortak

arkadaşlar şimdiik herkeze iyi geceler.yatayım ben artık malum sahura da kalkıcaz.yarın görüşürüz yine burda.hepimize sabırlar diliyorum tek çare var zaman..işallah herkezin burnu şeklini güzelce alır..

iyi geceler canım bende sahura kadar bekliyorum sonra uyuyorum öğlene kadar kaydirigubbakcemile2

ay yok kızlar ikinizinde eski resimlerinize baktım beni geçemezsiniz -tatlicadiarzu-

yok yok ben eskiden profilden resim vermedim için benemki belli degil tam profilden resmim olmadı için seninkinin kucuk kardesi benimkide aslında :roflol: :roflol: :roflol:

kraliche sen bitanesin...sayende gülüorum ghjakghakgagaga...:D

yok yok ben eskiden profilden resim vermedim için benemki belli degil tam profilden resmim olmadı için seninkinin kucuk kardesi benimkide aslında :roflol: :roflol: :roflol:

küçük kardeş. bak yine soktu lafıııııııı laelaelaelaelae

kraliche sen bitanesin...sayende gülüorum ghjakghakgagaga...:D

valla ya bi geldi dağıttı beni de, bi resim koyduk eğlence çıktı kaydirigubbakcemile3

küçük kardeş. bak yine soktu lafıııııııı laelaelaelaelae

valla ya bi geldi dağıttı beni de, bi resim koyduk eğlence çıktı kaydirigubbakcemile3

ay tatlım nabım kızzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
vallahi gargamel amcamın burnu bilem senenkinden daha derli toplu asık olcam gargamel amcama bundan ssora burnu kotu demijem delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ay tatlım nabım kızzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
vallahi gargamel amcamın burnu bilem senenkinden daha derli toplu asık olcam gargamel amcama bundan ssora burnu kotu demijem delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yok kiz gargamelinki daha kötü degilmiydi...:P

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafaduldendelikafadulden

Back
X