- 20 Mart 2016
- 273
- 84
- 13
- 28
- Konu Sahibi korecan1919
-
Yeni bi ilişkiye başladım ama nasıl davrancagimi bilmiyorum .
Sizce karşı tarafa nasıl davranmaliyim rahat mı birakmaliyim sıkmalimiyip. Msj arama gibi şeyleri ben mi yapmaliyim o mu
İlk değil ama yinede sorım dedim sizeİlk mi ? Olduğun gibi davran.
Hala birliktemisiniz peki :)valla ben ilk aylarımızı iliklerime kadar becerememiştim sonra ayrılmıştık
sonra iyiki geri barıştık da rayına oturdu bişeyler
çok kasma kendini diyebilirim sadece ehr şey olacağına varıyor
ya uyumu yakalayabiliyorsunuz ya da ayrılıyorsunuz
her şekilde iyi
uyumu yakalayamadığın adamla ilişki işkence olur çünkü
Tşkler ☺İçinden geldiği gibi davran. Ve çoğunlukla bu yaşlardaki ilişkiler biter. Bitebileceğini de unutma. Sevmenin ve sevilmenin tadına var :)
Pekiibu nasıl soru yanasıl hissediyosanız içinizden nasıl geliyosa öyle davranın. işe girer gibi ne bu böyle.
20kac yasindasiniz ?
Tşkler yorum icinİçinden geldiği gibi davran, zaten ilişki oturana kadar ilk birkaç ay biraz sancılı geçebilir belki birbirinizin huylarına, tavırlarına, beklentilerine alışana kadar :) Alışamazsanız zaten sonuç ayrılık olur. Ama zaten o süreç geçtikten sonra ilişki oturuyor her şey daha güzel oluyor :) Yine de ilk başta çok fazla sıkma tabi adamı, kendini de sıkma rahat ol yani.
Beklediğim yorum galiba buydu :)Canım sordun madem yazıyım : Hayatın merkezinde kendin ol , bağlı ol ama ''bağımlı olma'' ay niye aramadı niye aradı msj attı mı , biz neyiz nereye gidiyoruz vb. şeyleri düşünmeden akışına bırak ve aşkın keyfini çıkar. Arkadaşlarına ilişkini çok anlatma herkes bir şey der kafan karışır. Ufacık kavgaları büyütme hissettiklerini söyle tepkini ortaya koymaktan çekinme. En önemlisi kaybetmekten korkma , korkarsan tüm saçmalıkları sırası ile yapmaya başlarsın ve sonunda kaybedersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?