İliski de erkeğe nasıl davranilmali?

Bir de bunlara şöyle bir şey oluyor. İlk önce seni prensesler gibi hissettiriyorlar. Uzun ve romantik mesajlar, küçük sürprizler, seni çok özledim ve buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum demeler.. tabi bunlar olurken biz kızlar daha tam aşık olmamış oluyoruz ve mesafeli oluyoruz. İşte olay bundan sonra başlıyor. Sen ona alışmaya basliyorsun,onun yaptıklarını yapıyorsun ve en onemlisi asik oluyursun. Sonra bunlara bir haller oluyor.

-önceden uzun mesaj yazardın, neden artık yazmiyorsun?
+yoğunum askim bilmiyor musun okul/is var...
-uzun zamandır bana sürpriz yapmıyorsun...
+doğum gununde/yıl dönümünde. .. sana hediye aldım ya aşkım.
-beni eskisi kadar sevmiyor musun?
+yine mi aynı soru seviyorum sevgilim ya iki de bir bunu soruyorsun. Sevmesem niye seninle olayım.

Bu böyle uzaaaar gider

Mesela çok kıskanma üstüne çok gitme çok soru sorma seni kısıtlamasına izin verme blaa blaaaa sen ilerleyen zamanlarda konu açarsın zaten biz de duruma göre sana yardımcı oluruz aklıma gelenler bunlar

bunlara çok yüz vermeyin ama arada dünyanın en özel adamı olduğunu hissettirin diyordu bir yazıda :)
ben de çeşitli tavsiyeler aradığım için konu ilgimi çekti :)
ama ne kadar görüştüğünüz, birlikte neler yaptığınız , ortak ilgi alanlarınız
adamın yası ve sevdiği şeyler, karakteri ciddi etkenler
asla aşkından öldüğünü düşündürtme ama sevdiğini de bilsin derim ben
biraz rahat bırak çok da kıskanma ki sıkılmasın senden :)

Yeni bi ilişkiye başladım ama nasıl davrancagimi bilmiyorum .
Sizce karşı tarafa nasıl davranmaliyim rahat mı birakmaliyim sıkmalimiyip. Msj arama gibi şeyleri ben mi yapmaliyim o mu

ay aklıma neler neler geldi yaaa.
başlığı okuyunca ilk.
içim fesatsa demek.
dicektim direk 'doğal davran gerekirse sen başlat, kasılma vs.'
ay tövbe tövbee yaa.
sori.

Kisacasi, cok yuz vermemek lazim.

Mesajı ben mi atayım o mu diye soruyorsanız bu ilişki çok gitmez ben söyleyeyim baştan.

Yeni bi ilişkiye başladım ama nasıl davrancagimi bilmiyorum .
Sizce karşı tarafa nasıl davranmaliyim rahat mı birakmaliyim sıkmalimiyip. Msj arama gibi şeyleri ben mi yapmaliyim o mu
İyide bu soruların cevabı insandan insana, erkekten erkeğe değişir. Güvenilir bir tipse, ahlakından ve edebinden taviz vermeyecek bir insansa tabiki rahat bırakmalısın, sonuçta güvenini sarsmaz. Ama uçarı kaçarı bir tipse zaten o adamla işinde olmamalı. Sen bence onu iyice bir tanı, davranış şeklin de zamanla ona uygun olarak değişir.

Burdaki bazı kişiler ne kada boş yorum atıyo bişey sorduk ama alaycı cevaplar atmalar filan . Kimse size zorla yazın demiyo . Her konuda sizin gibi insanlar var ya . KK yöneticileri allah aşkına şu her konuya cins cins cevap verenleri engelleyin

Tşkler yorum için

Canım ağzına et .ciddiyim.böyle olan yaranır herzaman.arama sorma bırak herşeyi o yapsın.

Eğer sevdiğine eminsen sende seviyorsan normal davran yorgunum diyorsa üstüne gitme . Taktik uygularsan bi yere varamazsin içinden geldiği gibi davran.

hiçbir şeyin kriteri yok. canın ne isterse öyle davran veya onu de. sayıyla sınırlama yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…