- 12 Şubat 2012
- 885
- 515
- 133
- Konu Sahibi korecan1919
-
Yeni bi ilişkiye başladım ama nasıl davrancagimi bilmiyorum .
Sizce karşı tarafa nasıl davranmaliyim rahat mı birakmaliyim sıkmalimiyip. Msj arama gibi şeyleri ben mi yapmaliyim o mu
Bir de bunlara şöyle bir şey oluyor. İlk önce seni prensesler gibi hissettiriyorlar. Uzun ve romantik mesajlar, küçük sürprizler, seni çok özledim ve buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum demeler.. tabi bunlar olurken biz kızlar daha tam aşık olmamış oluyoruz ve mesafeli oluyoruz. İşte olay bundan sonra başlıyor. Sen ona alışmaya basliyorsun,onun yaptıklarını yapıyorsun ve en onemlisi asik oluyursun. Sonra bunlara bir haller oluyor.
-önceden uzun mesaj yazardın, neden artık yazmiyorsun?
+yoğunum askim bilmiyor musun okul/is var...
-uzun zamandır bana sürpriz yapmıyorsun...
+doğum gununde/yıl dönümünde. .. sana hediye aldım ya aşkım.
-beni eskisi kadar sevmiyor musun?
+yine mi aynı soru seviyorum sevgilim ya iki de bir bunu soruyorsun. Sevmesem niye seninle olayım.
Bu böyle uzaaaar gider
Hiç komik değilsinBenim derdim olduğu için şu şekilde cevap vereceğim. ..it gibi davran Afedersin.
Aaaaa erkek arkadaşınızın kullanma kılavuzu çıkmadı mi kutudan alırken?
Ben benimkini alırken son model sıfır filan diye aldım.biraz arıza yapınca kullanma talimatlarına bakıyorum haloluyor bi anda valla
İnşallah :) mutluluklargörmemişim pardon:) hala birlikteyiz evet
inşallah da devam eder inşallah:)
İyide bu soruların cevabı insandan insana, erkekten erkeğe değişir. Güvenilir bir tipse, ahlakından ve edebinden taviz vermeyecek bir insansa tabiki rahat bırakmalısın, sonuçta güvenini sarsmaz. Ama uçarı kaçarı bir tipse zaten o adamla işinde olmamalı. Sen bence onu iyice bir tanı, davranış şeklin de zamanla ona uygun olarak değişir.Yeni bi ilişkiye başladım ama nasıl davrancagimi bilmiyorum .
Sizce karşı tarafa nasıl davranmaliyim rahat mı birakmaliyim sıkmalimiyip. Msj arama gibi şeyleri ben mi yapmaliyim o mu
Tşkler yorum içinİyide bu soruların cevabı insandan insana, erkekten erkeğe değişir. Güvenilir bir tipse, ahlakından ve edebinden taviz vermeyecek bir insansa tabiki rahat bırakmalısın, sonuçta güvenini sarsmaz. Ama uçarı kaçarı bir tipse zaten o adamla işinde olmamalı. Sen bence onu iyice bir tanı, davranış şeklin de zamanla ona uygun olarak değişir.
Ne kadar samimi bi yorum hahah :))Canım ağzına et .ciddiyim.böyle olan yaranır herzaman.arama sorma bırak herşeyi o yapsın.
Komik bulurlar beni oysa ki.Hiç komik değilsin
Arkadaş agzina et demiş çok samimi bulmussun...Ne kadar samimi bi yorum hahah :))
Ben acaba yanlış mı alıntı yaptım ben onu sana yazmadım ki pardon :sArkadaş agzina et demiş çok samimi bulmussun...
Ben it gibi davran dedim diye niye bana sinir yaptın ki...
Hiç komik değilsinAaaaa erkek arkadaşınızın kullanma kılavuzu çıkmadı mi kutudan alırken?
Ben benimkini alırken son model sıfır filan diye aldım.biraz arıza yapınca kullanma talimatlarına bakıyorum haloluyor bi anda valla
Hiç komik değilsinAaaaa erkek arkadaşınızın kullanma kılavuzu çıkmadı mi kutudan alırken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?