- 26 Şubat 2015
- 3.528
- 2.976
- 333
- Konu Sahibi korecan1919
-
Benim derdim olduğu için şu şekilde cevap vereceğim. ..it gibi davran Afedersin.
Ne kadar süre ayrı kaldınız? :)valla ben ilk aylarımızı iliklerime kadar becerememiştim sonra ayrılmıştık
sonra iyiki geri barıştık da rayına oturdu bişeyler
çok kasma kendini diyebilirim sadece ehr şey olacağına varıyor
ya uyumu yakalayabiliyorsunuz ya da ayrılıyorsunuz
her şekilde iyi
uyumu yakalayamadığın adamla ilişki işkence olur çünkü
Kesinlikle!! Yeni bir ilişkiye başlayacak olan arkadaşlarıma bunları öneriyorum ilk olarak...Icinizden geldigi gibi davranmayin. Cok ilgi gostermeyin. Uzerine dusmeyin. Cok aramayin. Hayatinizin merkezinde olmasin. Fedakarlik yapmayin. "Onsuz yapamam" havalarina girmeyin, bu durumda olsaniz bile bunu asla ona hissettirmeyin. Kisacasi, stratejiyi elden birakmayin.
Tumu test edilip dogrulugu kanitlanmistir.
Aaaaa erkek arkadaşınızın kullanma kılavuzu çıkmadı mi kutudan alırken?
Ben benimkini alırken son model sıfır filan diye aldım.biraz arıza yapınca kullanma talimatlarına bakıyorum haloluyor bi anda valla
bir ayNe kadar süre ayrı kaldınız? :)
Yani konu sahibi öyle bir soruh sormuş ki.sanki bütün erkekler aynı. Sanki her ilişki aynı gibi..yani herkesin tavrı karşısındaki kişinin karakterine ve kendi karakterine göre olur.bu neydi şimdi
Bence hepsi birbirinden cins. Tavlamak için kırk takla atarlar. Aşık ettikten sonra sıkılırlar, ayrılırlar...Erkekler 99999999999999 çeşide ayrılır şimdi birine birşey yaparsın hoşuna gider diğerine ters teper.
Hangi çeşidini anlatayım
görmemişim pardon:) hala birlikteyiz evetHala birliktemisiniz peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?