İliski de erkeğe nasıl davranilmali?

Ne kadar süre ayrı kaldınız? :)

Icinizden geldigi gibi davranmayin. Cok ilgi gostermeyin. Uzerine dusmeyin. Cok aramayin. Hayatinizin merkezinde olmasin. Fedakarlik yapmayin. "Onsuz yapamam" havalarina girmeyin, bu durumda olsaniz bile bunu asla ona hissettirmeyin. Kisacasi, stratejiyi elden birakmayin.

Tumu test edilip dogrulugu kanitlanmistir.

Kesinlikle!! Yeni bir ilişkiye başlayacak olan arkadaşlarıma bunları öneriyorum ilk olarak...

Aaaaa erkek arkadaşınızın kullanma kılavuzu çıkmadı mi kutudan alırken?
Ben benimkini alırken son model sıfır filan diye aldım.biraz arıza yapınca kullanma talimatlarına bakıyorum haloluyor bi anda valla

ben yapmaman gerekeni söylicem adamı pohpohlama egosunu şişirme hayatının merkezi haline getirme

Çok ilgiye boğma, bağlı ol ama bağımlı olma! Sürekli ne zaman mesaj attı neden aramıyor deyip adamı bunaltma. Fazla bir şey yapma sonrası içinden nasıl geliyorsa davran rol yapma.

Ben de hep şöyle derdim;
Bağımlı olma
Üstüne düşme
Sallama
Rahat bırak
Kendi hayatın olsun
Ve seninle birlikteyken çok iyi zaman geçirsin, yani eğlenceli ol, cok iyi seviş vs...

Şimdi de aynı şekilde düşünüyorum ama şu an beraber olduğum insan, biraz geleneksel. Özgür kız havalarım onu ilk başlarda biraz rahatsız etmiş hatta. Beni rahat bırakıyor ama bir yandan da kendimi ona adamış, fedakar ve sakin modumu sevdiğini hissettiriyor.

Ben hâlâ aynı benim, hayatımı o yonetmiyor yani yine özgürüm ama ona karşı daha ozenliyim. Daha incelikliyim.

Karşındaki adama da bağlı bir şey bu. Gözlemlemen lazım.

hepsi hikaye ...
sen olması gerektiği gibi davranırsın da o davranır mı ?
bu adamların geneli bi süre sonra öküzleştigi için..
icin nasıl rahat ediyorsa öyle davran zaten sonrasında da olacağına varır. yaşın küçük ise biter. vs vs.. düzen böyle işliyor.

Cok yüz vermeYinde nasil davraniyosaniz davranin. Yüz verdikce kendilerini pasa saniyolar. Bi abla tavsiyesi

Gönlü olsun diye herşeye tamam deme, alttan alan taraf olma, hakli oldugun halde ozur dileme kalanlari icinden geldigi gibi davran ama yapay olma uzum surerse eger her zaman oyle olmak zorunda olursun çünkü alistirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…