• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki durumu: karışık

Umutsuz nerelerdesin? Ozletme kendini zaten zorunlu da evleniyor bari sen kaybolma. Sen,rainy ve vanessa kaldiniz.

Konuna gelirsek umutsuzcum sen yanlislikla birini bulsan ilgili oldugunu belli edersin zaten. Yeter ki biri olsun ama yok :KK43:
Canlarim ya bende sizi cok ozledim
Ya bi tek ben mi kaldim simdi evlenmeyen

O kopukluktan sonra sen mi yazdın o mu yazd ne şekilde iletişim tekrar başladı ? Adam o sırada başkasını buldu büyük ihtimalle. Ya taktiklerle iş yürümez ama bı sıcak bı soğuk dene bakalım, yüz yüz görüşüyor musunuz ? Kaç kere bulustunuz

O kopukluktan sonra sen mi yazdın o mu yazd ne şekilde iletişim tekrar başladı ? Adam o sırada başkasını buldu büyük ihtimalle. Ya taktiklerle iş yürümez ama bı sıcak bı soğuk dene bakalım, yüz yüz görüşüyor musunuz ? Kaç kere bulustunuz
Şöyle olmustu ben sevgilimden ayrilir ayrilmaz ertesi gün bu adamla görüşmüştüm
Gorusme iyi gecmisti baya begenmistim ama daha yeni ayrildigim icin kendimi veremedim tabi
Kafam karma karışıkti
Kurban bayraminda ben bayram mesaji attim nabzini olcmek icin o da muhabbeti devam ettirdi oyle konusmaya baslamistik
1 kere görüştük sadece

Şöyle olmustu ben sevgilimden ayrilir ayrilmaz ertesi gün bu adamla görüşmüştüm
Gorusme iyi gecmisti baya begenmistim ama daha yeni ayrildigim icin kendimi veremedim tabi
Kafam karma karışıkti
Kurban bayraminda ben bayram mesaji attim nabzini olcmek icin o da muhabbeti devam ettirdi oyle konusmaya baslamistik
1 kere görüştük sadece
Sevgilinden ayrılır ayrılmaz neden görüştün ki ?

Back
X