- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Adam ağır abi biraz oyle cıvık bi tip degilSeviyorsan git konuş bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam ağır abi biraz oyle cıvık bi tip degilSeviyorsan git konuş bence![]()
Ah canim ya onure oldum :)Arkadaşların geldi tanismaniz lazım ama dur bakim gelirler şimdi:))
Sensiz tadı yok kiz
Canlarim ya bende sizi cok ozledimUmutsuz nerelerdesin? Ozletme kendini zaten zorunlu da evleniyor bari sen kaybolma. Sen,rainy ve vanessa kaldiniz.
Konuna gelirsek umutsuzcum sen yanlislikla birini bulsan ilgili oldugunu belli edersin zaten. Yeter ki biri olsun ama yok![]()
Ay kudra gelir mi geriOoo umutsuzzz hoş geldin.
Sen gittin Kudra da gitti, tüh buluşamayacaksınız bak.![]()
Umutsuz salı günü ben bile evlendimCanlarim ya bende sizi cok ozledim
Ya bi tek ben mi kaldim simdi evlenmeyen
Buda olabilir ya haklisinUff sallıyor ya sende yedin mi.
Isteyen adam çabalar üstüne düşer.
Boşta kalmış yazıyor işte
Nasil yaa kudra yok muAy kudra gelir mi geri
Listesini keşke verseydi birimize 15 te mi kalmıştıNasil yaa kudra yok mu
Olamaaazz kudrasiz naparim ben![]()
Tebrikler şekerim darisi tez zamanda başıma insallahUmutsuz salı günü ben bile evlendim![]()
15 i geçmiştirListesini keşke verseydi birimize 15 te mi kalmıştı
Amin amin umutsuz olma birini gözüne kestirip bırakma peşiniTebrikler şekerim darisi tez zamanda başıma insallah
Bu adami gözüme kestirdim isteAmin amin umutsuz olma birini gözüne kestirip bırakma peşini
35 baya karta kacmistimBu adami gözüme kestirdim iste
Tavsiye verinde adami da kacirmayayim
Sen kac yasinda evlendin kiz
Şöyle olmustu ben sevgilimden ayrilir ayrilmaz ertesi gün bu adamla görüşmüştümO kopukluktan sonra sen mi yazdın o mu yazd ne şekilde iletişim tekrar başladı ? Adam o sırada başkasını buldu büyük ihtimalle. Ya taktiklerle iş yürümez ama bı sıcak bı soğuk dene bakalım, yüz yüz görüşüyor musunuz ? Kaç kere bulustunuz
Abooov yaşin baya varmis kiz35 baya karta kacmistim
Ahahah çok yaşlıyım umutsuzAbooov yaşin baya varmis kiz
Sevgilinden ayrılır ayrılmaz neden görüştün ki ?Şöyle olmustu ben sevgilimden ayrilir ayrilmaz ertesi gün bu adamla görüşmüştüm
Gorusme iyi gecmisti baya begenmistim ama daha yeni ayrildigim icin kendimi veremedim tabi
Kafam karma karışıkti
Kurban bayraminda ben bayram mesaji attim nabzini olcmek icin o da muhabbeti devam ettirdi oyle konusmaya baslamistik
1 kere görüştük sadece
Ayrilacagimi ön gördüğüm icin baskalarini degerlendirmek istedimSevgilinden ayrılır ayrılmaz neden görüştün ki ?
İnsallah kizAhahah çok yaşlıyım umutsuzinşallah sen karta kacmadan evlenirsin