- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
İste onu nasil yapayim inu soruyorumSen konu açma işte.
O yazsin cevap ver .
Sosyal bir hava yarat çok sosyalmissin gibi göster.
Arada laf at vs .
Ornek ver bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste onu nasil yapayim inu soruyorumSen konu açma işte.
O yazsin cevap ver .
Sosyal bir hava yarat çok sosyalmissin gibi göster.
Arada laf at vs .
Story falan at gez toz bilmiyorum ki sosyal hayatını.İste onu nasil yapayim inu soruyorum
Ornek ver bana
Ay hayır bence soru sorup iyice şımartırsin.Artık ilişkilerde bir acayipleşti. Şimdi artık önce flört ediliyor. Özelikle erkekler Fakat bir kişiyle değil birkaç kişiyle. Bizim zamanımızda böylemeydi.Sen benim sevdiğimsin artık derdik başkasını gözümüz görmezdi.
O kişiye karşı net olun ben senden evet hoşlanıyordum fakat sen benim adıma karar verip benim hoşlanmadığımı düşünüp uzaklaştın. Şuan sana güvenmeliyim yine benim adıma kararlar verip uzaklaşmayacağına nasıl güvenebilirim diye sorular sorun bakalım ne diyecek.
Oyle yapiyorum zatenStory falan at gez toz bilmiyorum ki sosyal hayatını.
Ne gibi sorular sorayim mesela bide ilgimi nasil belli ederim mesajdaOnun ilgili olduğu konulardan laf açın,ailesiyle ilgili söyledigi şeyleri unutmayın.Sevdiği şarkıları bilin,aniden atın tam da senin sevdiğin şarkıyı dinliyordum,aklıma sen geldin diyin.
İltifat edin arada.Çok tatlı bir adamsın,çok düşüncelisin,çok zeki bir adamsın tarzı.Şu gün hastaneye gidecektin gittin mi falan diyin.Ne gibi sorular sorayim mesela bide ilgimi nasil belli ederim mesajda
Tamam derim bide hic aramadi yaİltifat edin arada.Çok tatlı bir adamsın,çok düşüncelisin,çok zeki bir adamsın tarzı.Şu gün hastaneye gidecektin gittin mi falan diyin.
Hiç sesli konuşalım,sesini duymak istiyorum vs.demedi mı ?Tamam derim bide hic aramadi ya
Normalde aramasi gerekmez mi
Yok hic demedi ben mi soylesem absurt olur mu kiHiç sesli konuşalım,sesini duymak istiyorum vs.demedi mı ?
Belki mesajlaşmayı daha çok seviyordur.
Valla oyleyim yaCidden umutsuz vakasın![]()
Napsam yaaAy hayır bence soru sorup iyice şımartırsin.
Bu kadar açık ve net olmak erkeklerde zehir etkisi yaratiyor
Yazıyor mu adam anlamadım kiNapsam yaa
Arada mesajda konusuyoruz telefonda hic konusmadik bununla ilgili birsey soylesem mi yaaYazıyor mu adam anlamadım ki
Evlen benimle bitsin bu dert de.Arada mesajda konusuyoruz telefonda hic konusmadik bununla ilgili birsey soylesem mi yaa
Canim benim ya sagol cok tatlisinUmutsuz cano konudan alaksiz olacak ama sonunda begenecegin biriyle tanismis olmana sevindim![]()
Ooo chelcyy seni görmek ne hoşEvlen benimle bitsin bu dert de.