- Konu Sahibi LoLibobcuuu
benim anlamadım bir sey var sana düsman ol diyen mi var kin güdmüyorum diyip duruyosun ayriyeten biz burda sana senin yazdıkların üzerinden yorum yapıyoruz adama yüklendik diye kalktın o aslında böyle biridir cevresinde sevilir diye anlatıyosunda niye kime madem iyiydi bırakmasaydın !!!kusura bakmada adam seni dövmüs aldatmıs kendin yazmıssın bunları simdi sen kurtuldum ohh diyecegin yerde yok aslinda o soyle biri.. ben orda cıldırdım yani ben anlamadım ki senin istedin ne ....!!!
farkındamısın biz o adamın sana yaptıklarına kızıyoruz sen bize ....
arkadaşlar geçen geçti. ben size onu savundğmu söylemiyorum. öyle görünüyor dışardan bakınca diyorum. aradan birkaç arkadaş hala onu savunuyorsun diyorken benim ney demem gerekiyor? benimde kimseye kızdğım fln yok. art niyetli insanlara kızıyorum. eğer sende art niyetliysen üstüne alınabilirsin tabii. ben onun nekadar yanlış bir insan oldğnu elbet sadece bu yazıları okuyarak öğrenen kişilerden daha iyi bilirim. çünkü o acıları ben çektim! ve sadece mecbur oldğmu düşündğüm için çektim! şuan ayrılmışım ve kafam iki gündür gayet rahat. yukarıdaki yorumları okursan eğer arkadaşlarımla gülüşüp eğlenmelerimden bahsetmişim. ağlıyorum üzülüyorum onu kaybettğim için pişmanım diyen birisini gördünmü sen burda? ben görmedim. şuan gayet mutlu ve huzurluyum. bana geçen açtğım konumda yardımcı olan arkadaşlarıma da defalarca teşekkür ettğim halde, olaylar kapanıp ben ayrılıp, geçmişin üstünü kapatmaya çalışıp yeni bir hayat kurmaya çalıştğım halde bazı arkadaşların geçmişimi hala kurcalayıp sana şunu yaptı bunu yaptı demelerindeki maksat nedir??? bana ney yapıp ney yapmadğnı benden daha mı iyi biliyor o arkadaşlarda ben herşeyi bitirmiş oldğum halde kurcalayıp duruyorlar..?