• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki dururmumu merak eden arkadaşlara...

benim anlamadım bir sey var sana düsman ol diyen mi var kin güdmüyorum diyip duruyosun ayriyeten biz burda sana senin yazdıkların üzerinden yorum yapıyoruz adama yüklendik diye kalktın o aslında böyle biridir cevresinde sevilir diye anlatıyosunda niye kime madem iyiydi bırakmasaydın !!!kusura bakmada adam seni dövmüs aldatmıs kendin yazmıssın bunları simdi sen kurtuldum ohh diyecegin yerde yok aslinda o soyle biri.. ben orda cıldırdım yani ben anlamadım ki senin istedin ne ....!!!
farkındamısın biz o adamın sana yaptıklarına kızıyoruz sen bize ....

arkadaşlar geçen geçti. ben size onu savundğmu söylemiyorum. öyle görünüyor dışardan bakınca diyorum. aradan birkaç arkadaş hala onu savunuyorsun diyorken benim ney demem gerekiyor? benimde kimseye kızdğım fln yok. art niyetli insanlara kızıyorum. eğer sende art niyetliysen üstüne alınabilirsin tabii. ben onun nekadar yanlış bir insan oldğnu elbet sadece bu yazıları okuyarak öğrenen kişilerden daha iyi bilirim. çünkü o acıları ben çektim! ve sadece mecbur oldğmu düşündğüm için çektim! şuan ayrılmışım ve kafam iki gündür gayet rahat. yukarıdaki yorumları okursan eğer arkadaşlarımla gülüşüp eğlenmelerimden bahsetmişim. ağlıyorum üzülüyorum onu kaybettğim için pişmanım diyen birisini gördünmü sen burda? ben görmedim. şuan gayet mutlu ve huzurluyum. bana geçen açtğım konumda yardımcı olan arkadaşlarıma da defalarca teşekkür ettğim halde, olaylar kapanıp ben ayrılıp, geçmişin üstünü kapatmaya çalışıp yeni bir hayat kurmaya çalıştğım halde bazı arkadaşların geçmişimi hala kurcalayıp sana şunu yaptı bunu yaptı demelerindeki maksat nedir??? bana ney yapıp ney yapmadğnı benden daha mı iyi biliyor o arkadaşlarda ben herşeyi bitirmiş oldğum halde kurcalayıp duruyorlar..?

konunu sessizce takip ettim...

çok şey yazmak isterdim ama vazgeçtim.

tek şey söyleyeceğim SAKIN KENDİNE YENİLME SAKIN ARKADAŞIM...

Allah hayırlısını kalbine versin diye sürekli dua et....

Son düzenleme:
CAnim benim.once anlattigin hikaye oyle degil bu 1
İkincisi hic bir alim bir insana kopek diyecek kadar basit insan degil...

Neyse ben dogrusunu anlatayimda arkadaslarimi yanlis bilgilendirmeyelim

Peygamber efendimizle(s.a.s)ve yakin bir dostuyla(kim oldugunu hatirlamiyorm)yolda giderken
karsilarina birisi cikar ve peygamber efendimizin dostuna kufur ve hakaret eder...adam susmak bilmez...ve hicbirseyden habersiz olan adam susar susar dayanamaz...sadece ve
sadece sen ne diyorsun sucum ne gibi birsey soyler
ve peygamber efebdimiz orayi terkeder....

Dostu yanina gider derki neden beni orda oyle birakip gittin?

Efendimiz buyurur.sen o adama cevap vermedigin icin etrafimiz meleklerle doldu
ama sen ne zaman o adama cevap verdin butun melekler gitti.BEN MELEKLERİN OLMADİGİ YERDE DURMAM demis...

peygamberle alimi karıştıracak kadar düşmedim arkadaş! o farklı bir olay olabilir. ben farklı bir olay anlatıyorum. sen aç da kitap oku önce. hatta al canım bu hikayenin de geçtiği kitabın ismini vereyim. DİL BELASI/İMAM GAZALİ İmam Gazali ünlü bir alim oluyor. hatırlatmak istedim sadece. benden tavsiye. bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlar okumalı bence. kitabım işyerimde. hangi alim söylemiş onun ismini tam hatırlamadğm için yalan olmasın dye isim vermemiştim. yarın bilhassa senin için bakarım o kitaba. hangi alimimizmiş onu söyleyen.. sende gdip o alimin hayatını araştırırsın. belki başka güzel kıssaları da vardır.

peygamberle alimi karıştıracak kadar düşmedim arkadaş! o farklı bir olay olabilir. ben farklı bir olay anlatıyorum. sen aç da kitap oku önce. hatta al canım bu hikayenin de geçtiği kitabın ismini vereyim. DİL BELASI/İMAM GAZALİ İmam Gazali ünlü bir alim oluyor. hatırlatmak istedim sadece. benden tavsiye. bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlar okumalı bence. kitabım işyerimde. hangi alim söylemiş onun ismini tam hatırlamadğm için yalan olmasın dye isim vermemiştim. yarın bilhassa senin için bakarım o kitaba. hangi alimimizmiş onu söyleyen.. sende gdip o alimin hayatını araştırırsın. belki başka güzel kıssaları da vardır.

ayyyy canim benim yaa benim icin zahmet etme:27:
ben anlamam zaten kitaptan mitaptan..:37:
zaten benim genel kulturden tutta her kulturum sifirdir....

Ben kitap okumayida sevmem ....
En son okudugum kitap Nasrettin hocanin hikaye kitaplari...haaa birde ilk okulda tonton ali ve ari mayayi okumustum:27:

neyse canim sen oku benim yerime...

Bu arada sevgilin seni doverken bana atarlandigin gibi onada atarlansaydin bu haller gelmezdi basinA...

Neyse yaa seninle ugrasamiycam ....
Sen hosunA giden yorumlara

ayyy canim cok tesekkur ederim demeye devam et:36:

ayyyy canim benim yaa benim icin zahmet etme:27:
ben anlamam zaten kitaptan mitaptan..:37:
zaten benim genel kulturden tutta her kulturum sifirdir....

Ben kitap okumayida sevmem ....
En son okudugum kitap Nasrettin hocanin hikaye kitaplari...haaa birde ilk okulda tonton ali ve ari mayayi okumustum:27:

neyse canim sen oku benim yerime...

Bu arada sevgilin seni doverken bana atarlandigin gibi onada atarlansaydin bu haller gelmezdi basinA...

Neyse yaa seninle ugrasamiycam ....
Sen hosunA giden yorumlara

ayyy canim cok tesekkur ederim demeye devam et:36:
Neden arkadasin ustune bu kadar gittiginizi anlayamadim ?
caniniz sklmista buralarda skntinizi atiyor gibisiniz...

kızın sorunuyla ; " okumadım, durumumuz yoktu " dıye yorum yapıp dalga gecmıssınız . Hem okumadıgınızı soyleyıp, hem de butun yorum yapanların yorumlarını alıntılayıp konuyu anlatmanız da, bır haylı celıskılı dogrusu..

Amac ne ?

Son düzenleme:
Diger konuda hakli olarak kizdik, ayril dedik. E simdi ayrilmis, daha ne yapsin yani? Gidip adami mi oldursun? Kendini mi assin? Isteyen istedigi sekilde ayrilir. Tebrik edip destek olacak yerde acaba bu konusunda nerden vurabilirim diye ariyorsunuz. Yarin bir gun baristik diye konu acsa sanirim gozleriniz parlayacak ellerinizi ovusturup yazacaginiz aci yorumlari dusunurken kendinizden gececeksiniz. (Lafimi ortaya attim ustune alinan alinsin :51:)

vallahi bravo tebrik ederim :nazar: 4 yıllık bir beladan kurtulamayan, özgüveni yerle bir olmuş biri, bu şekilde tek kalemde dimdik durarak ayrılabilmişse ben buna kadınlar kulubu bayanlarının gücü derim :kkk:

helal olsun eğer kararında ciddiysen, bu saatten sonra kimseye seni yargılamak düşmez. bi çamura batmıştın ama alnının akıyla çıkmışsın inşallah böyle temiz kalırsın tekrar arkana bakmazsın.

demek ki konu sahibi gerçekten çok yalnızmış, çevresinde akıl danışacağı aklı selim kimse yokmuş düştüğü yerden elinden tutup kaldıranı olmamış, biz burda atıp tutuyoruz bilmiş bilmiş ama malesef herkesin iradesi aynı olmuyor, hayat görüşü, yetiştiği ortam ve psikolojisi aynı olmuyor. kimileri kendi kendini kuratabilecek potansiyele sahipken kimileri hep bi desteğe ihtiyac duyabiliyor hepimizin etrafında vardır yolunu şaşırmış birileri.

ben çok sevindim, özellikle tek kalemde özgüvenle bitirişine. inşallah seni sen olduğun için sevebilecek adam gibi bir adama rastlarsın bir gün:34:

siz harcanıyosunuz buralarda ya.. yemekteyiz e bugün ne gyseme bana herşey yakışıra fln gtmelisiniz bence? nasıl olur? en azından yaptğnız eleştirilerin size bir getirisi olurdu..? ben bu ilişkiye iyi yahut kötü 4yılımı verdim.. çok acı çektim. ve ne yaparsa yapsın onu sevdim. son zamanlarda ise sevgiden öte bir bağımlılık olmuştu. günümü gzel geçirerek aklında mızmız bir kız olarak değil de güzel bir hatıram kalmasını istedğim için onu eğlendirdim. ve iyiki de yaptım. hiç pişman değilim. oh canıma değsin:1:

valla bildiğin Osmanlı tokadı olmuş.:27: maddi durum çok sarsmadıysa iyi yapmışsın güzel güzel. yaratıcı:kkk:

Tekrar belirtiyorum bu beladan , bu kadar güzel bir şekilde kurtulabilmenize çok sevindim. Yemek ısmarlamanızı son gününüzü böyle geçirmek istemenizi de anlayabiliyorum.
Bu insanı hiçbirimiz tanımıyoruz , bence hakkım geçmesin istemiş konu sahibi, ha bu adama bu yaptıkları çok fazla asla kata ve zinhar haketmiyor ama konu sahibine bu kadar yüklenilmesini anlayamıyorum. Naapsaydı o adam kılıklı gibi çirkefleşsemiydi? Kücük bir çevre ve birbirini tanıyan insanların olduğu bir yerde oturuyorlar sakin,sessiz, kavgasız gürültüsüz bitirmiş eski sevgilisini utandırmak,susturmak istemiş bu yönde davranmış ve başarılı olmuş gibi görünüyor. Lütfen insanların kararına saygı duyalım. Yukarda bir arkadaş çok dogru bir tespit yapmış , konu sahibinin çevresinde danışabileceği , yardım edecek biri yokmuş demekki, cıkış yolunu görememiş, burdaki yorumlarla kendini toparlamış ve bir karar almış uygulamış, saygı duyuyorum.
Allah yolundan şaşırtmasın,iyilerle karşılaştırsın.

Neden arkadasin ustune bu kadar gittiginizi anlayamadim ?
caniniz sklmista buralarda skntinizi atiyor gibisiniz...

kızın sorunuyla ; " okumadım, durumumuz yoktu " dıye yorum yapıp dalga gecmıssınız . Hem okumadıgınızı soyleyıp, hem de butun yorum yapanların yorumlarını alıntılayıp konuyu anlatmanız da, bır haylı celıskılı dogrusu..

Amac ne ?
arkadasin birinci konusunu biliyorum hatta yorumda yazdim cok uzulmustum durumuna...
bu konusunu da okudum insan gibi yorumumu yaptim +ben alintiladigim iki mesaj var onlarin yorumlarina guldum alintiladim...

sonra arkadas uzucaaa bir sey yazmisti hakikaten okumamistim.amacim sadece espiri yapmakti...ki zaten arkadas hic bir sey demedi o msj hakkinda....

sonuncusu ise o okuyamadim kardes dedigim mesaj icin yazilan yorumlar merak uyandirdi bayaa sonra okudum...

arkadasin son paragrafda anlattigi hikaye hakkinda msj attim ki en ufak bir kotu soz bile yokken
bana atarlandi ve kitap oku falan dedi ....

pardon ama hangi sifatla bana o kelimeyi kullanabilir
dedigim gibi kitabi o okusun

baba naarettin hocanin hikaye kitaplari yeter

yedirip içirip doyurup yollamıssın çocuğu resmen
madem ayrılacaktın hakkın geçmeseydi ona..

ve söyle düşünüyorum; ayrılmak ısteyen ,tek kalemde silen insan bütün gün gezip dolaşıp yiyp içip sonunda bitti demezz.sanki sende zor ayrılmışsın gibi geldi.hakkıında hayırlısı..

Yazmadan geçemeyeceğim.

Hala olayı arabeskleştirme,
Türk filmi tadında bitirme boyutundasınız.

Buraya yazıyorum.
Siz o adamdan ayrılamazsınız.

İki güzel lafa yine kandırır sizi...

agzına saglıkkk ,aynen öyle ! simdi bunlar akıllarınca BOSANDILAR !

Son düzenleme:
Genelde ağız burun patlatan adamlara piskopat gözüyle bakıyoruz ve normal olanı budur.
Ani parlamalar hepimizde var, o esnada kafa göz dalmıyoruz ama aile bireylerine.

Size büyü falan mı yapıldı anlamadım ama hala masumluğundan bahsediyorsunuz.

gecen yorumumda da söyledimm ,bazı insanlara hersey müstehak, bak ne güzel, dayagını yiyo,sonrada o cok saf ii niyetli dior, simdi bu cocuk umreye de gidicekmiss,hemen günahları affolacak,sütten cıkmıs ak kasık olacaklar...konu sahibi yine kendine yakısanı bunun gibi birini bulur...

Hatırladım
gayet kolay olmuş
gözünüz aydın

4 yıllık bir ilişki,öyle de böyle de bir aşk, üstüne yarım yamalak ama yine akıl bağlayıcı bir nikahımsı şey..
Bu arkadaş burada ki bir çok bayandan daha mert daha cesurca davrandı..
Ayrılık ve intikam şekli onu ilgilendirir.
Bence en iyisini yapmış o adama muhteşem bir gün geçirtip ayrılmakla..
En azından geride kalan HIYAR'ın içinde ukde kalacak..
Kalsın da!!!!
Sürüm sürüm sürünsün de, bu arkadaşın kapısında köpekte olsun..
Bunu kim görmek istemez bu kadar acı çektiği ilişkisinden?
Yani burada ki bayanlar ne istiyorsunuz?
Sizler hep kendi fikirlerinize göre yaşayıp yorum yapıyorsunuz,
Bu arkadaşta yine kendi fikrine göre yaşayıp ayrılmış ve nihayetinde doğru olan vuku bulmuş..
Neden uzattıkça uzatıyorsunuz.
Her insan sizin gibi olmayabilir, her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır değil mi?
Nihayetinde bu arkadaş o yoğurdu yedi mi?
Yedi, yani ayrıldı..
Yani başardı, tebrik edin ve bundan sonrası için sadece "umarım dönmezsin, inşaALLAH dönmezsin" gibi hayır dua ve dileklerinde bulunmak yerine sürekli üstüne basmak niye?
Bu arkadaşın üstüne gidecek cümleler kurmak yerine "bundan sonra bu adama asla dönmemelisin, çünkü.." diye aydınlatıcı şeyler yazmak varken, ne kadar göstermemeye çalışsa bile "KALBİ KIRIK" birine böyle yüklenmek niye?
Yani artık bize bu arkadaşa destek olmak düşer, köstek değil..
Eleştirmek en doğal hakkınız ama YAPICI olmak şartıyla..
Kin gütmek, nefret dökmek, ego tatmin etmek için eleştirmek çok yanlış..
Doğru olan yapıldıktan sonra, nasıl yapıldığı önemli değil çünkü şuan doğru olan yapıldı,
Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın demek fuzuli laftan başka bir şey değil..

Konu sahibi arkadaşım önce ki konunda imam nikahı mevzunu en ağır eleştirenlerden biri bendim, zira o nikahın bu adamdan kurtulma yolunda senin önünde engel teşkil edip, bağlayıcı olasından korkuyordum.
Ve ayrıca sana söylendiği halde hala yanlışında ısrar ediyordun..
İmam nikahının şartlarını tam anlamıyla yerine getirmediğiniz ve bu adamın senden milletin gözünde ayrıymış gibi davranması bile (olmayan) bu nikahın düşmesine sebeptir zaten.
Bu konuyu kafana takma, sakince hayatına odaklan..
Önce kendini tamir et, kalp kırıklarını onar, yaşadığın o korkunç ilişkinin izlerinden arın..
Sonra zaten düzgün bir insan çıkacaktır karşına inşaALLAH.
Bu olay sana tecrübe oldu ve bu acı tecrübeyi bundan sonrası için iyi kullan..
Sakın ama sakın o HIYAR'ın, o ALLAH'tan korkmazın seni nikah ve ALLAH ile korkutmasına, aklını çelmesine izin verme..
Umarım bundan sonra her şey daha güzel olur..

♥gözyaşı♥;33148865 .!.:
4 yıllık bir ilişki,öyle de böyle de bir aşk, üstüne yarım yamalak ama yine akıl bağlayıcı bir nikahımsı şey..
Bu arkadaş burada ki bir çok bayandan daha mert daha cesurca davrandı..
Ayrılık ve intikam şekli onu ilgilendirir.
Bence en iyisini yapmış o adama muhteşem bir gün geçirtip ayrılmakla..
En azından geride kalan HIYAR'ın içinde ukde kalacak..
Kalsın
da!!!!
Sürüm sürüm sürünsün de, bu arkadaşın kapısında köpekte olsun..
Bunu kim görmek istemez bu kadar acı çektiği ilişkisinden?
Yani burada ki bayanlar ne istiyorsunuz?
Sizler hep kendi fikirlerinize göre yaşayıp yorum yapıyorsunuz,
Bu arkadaşta yine kendi fikrine göre yaşayıp ayrılmış ve nihayetinde doğru olan vuku bulmuş..
Neden uzattıkça uzatıyorsunuz.
Her insan sizin gibi olmayabilir, her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır değil mi?
Nihayetinde bu arkadaş o yoğurdu yedi mi?
Yedi, yani ayrıldı..
Yani başardı, tebrik edin ve bundan sonrası için sadece "umarım dönmezsin, inşaALLAH dönmezsin" gibi hayır dua ve dileklerinde bulunmak yerine sürekli üstüne basmak niye?
Bu arkadaşın üstüne gidecek cümleler kurmak yerine "bundan sonra bu adama asla dönmemelisin, çünkü.." diye aydınlatıcı şeyler yazmak varken, ne kadar göstermemeye çalışsa bile "KALBİ KIRIK" birine böyle yüklenmek niye?
Yani artık bize bu arkadaşa destek olmak düşer, köstek değil..
Eleştirmek en doğal hakkınız ama YAPICI olmak şartıyla..
Kin gütmek, nefret dökmek, ego tatmin etmek için eleştirmek çok yanlış..
Doğru olan yapıldıktan sonra, nasıl yapıldığı önemli değil çünkü şuan doğru olan yapıldı,
Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın demek fuzuli laftan başka bir şey değil..

Konu sahibi arkadaşım önce ki konunda imam nikahı mevzunu en ağır eleştirenlerden biri bendim, zira o nikahın bu adamdan kurtulma yolunda senin önünde engel teşkil edip, bağlayıcı olasından korkuyordum.
Ve ayrıca sana söylendiği halde hala yanlışında ısrar ediyordun..
İmam nikahının şartlarını tam anlamıyla yerine getirmediğiniz ve bu adamın senden milletin gözünde ayrıymış gibi davranması bile (olmayan) bu nikahın düşmesine sebeptir zaten.
Bu konuyu kafana takma, sakince hayatına odaklan..
Önce kendini tamir et, kalp kırıklarını onar, yaşadığın o korkunç ilişkinin izlerinden arın..
Sonra zaten düzgün bir insan çıkacaktır karşına inşaALLAH.
Bu olay sana tecrübe oldu ve bu acı tecrübeyi bundan sonrası için iyi kullan..
Sakın ama sakın o HIYAR'ın, o ALLAH'tan korkmazın seni nikah ve ALLAH ile korkutmasına, aklını çelmesine izin verme..
Umarım bundan sonra her şey daha güzel olur..

zaten konu sahibi de onu yaptı.bak ben senin için neler yapabilirim.diğer kız sana bunları verebilecek mi,neler kaybettiğini gör ve diğer kızı bırak:34:

Ayrilmak mesele degil biliyo musun...
Mesele; verdigin kararin arkasinda durup ayriligin hakkini verebilmek.
Ve umarim sen bunu basarirsin.
Hakkinda hayirlisi olsun.

özetleyecek olursak konu sahibi, gzli evliliği sebebiyle mecnuna mecbur oldğnu düşünerek onun her haltına sabreden ve kin gütmeyi bilmeyen beceriksiz bir arkadaş oluyor.

nasıl yani ama sizin eşiniz neden kıyameti koparmadınız nasıl başkasına bakarsın diye ?
hadi eşin olmasın sevgilin olsun .
insan sevgilisin sevgilisine neden göz yumarki ?
nikahı ailenize söylemekle mi tehdit etti ?
birde kız görmesin diye el ele tutuşmamışsınız falan .

Back
X