• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilişki egodan beslenir mi?

Üniversiteye başladığımda ilk ciddi erkek arkadaşım olmuştu lisede tabi laylaylom modda biri gelir biri gider moddayız
Tabi üniversitedeki sevgilimle ilk başta ben yine ayrılırsak ayrılırız banane modundaydım baktım karşımdakini üzüyorum memleketine gitti beni de görmeyecek 1 hafta dedim ayrılalım 4 saat yoldan atladı geldi ders çıkışıma yetişti yapma etme diye
Aaa dedim ne kadar da duygularını belli eden bir erkek :D Tabi hoşuma gitti ve aşık oldum
Chek kendini bi toparla karşındakinin duyguları ciddi, sevgili gibi davran dedim ve karşımdaki gibi davrandım.
Yani bir erkek kızı kovalarken napıyorsa bende acemiliğimle karşımdakine onu yaptım nazlanmadım, üstüne düştüm, aradım sordum hesapsız kitapsız egosuz aşkımı gösterdim :D
Sonra tabi 5 ay sonra ben başka birine aşık oldum diye aldatıldım:D:D
Demem o ki ilişkide ego gerekliymiş acı bir tecrübe ile öğrendim, erkekler maalesef bundan anlıyor

Üniversiteye başladığımda ilk ciddi erkek arkadaşım olmuştu lisede tabi laylaylom modda biri gelir biri gider moddayız
Tabi üniversitedeki sevgilimle ilk başta ben yine ayrılırsak ayrılırız banane modundaydım baktım karşımdakini üzüyorum memleketine gitti beni de görmeyecek 1 hafta dedim ayrılalım 4 saat yoldan atladı geldi ders çıkışıma yetişti yapma etme diye
Aaa dedim ne kadar da duygularını belli eden bir erkek :KK70: Tabi hoşuma gitti ve aşık oldum
Chek kendini bi toparla karşındakinin duyguları ciddi, sevgili gibi davran dedim ve karşımdaki gibi davrandım.
Yani bir erkek kızı kovalarken napıyorsa bende acemiliğimle karşımdakine onu yaptım nazlanmadım, üstüne düştüm, aradım sordum hesapsız kitapsız egosuz aşkımı gösterdim :KK70:
Sonra tabi 5 ay sonra ben başka birine aşık oldum diye aldatıldım:KK70::KK70:
Demem o ki ilişkide ego gerekliymiş acı bir tecrübe ile öğrendim, erkekler maalesef bundan anlıyor

Ama her erkeğin karakteri farklı olmuyor mu? Ben mesela karsimdakinin belli bi çizgiye kadar ego gösterisine müsaade ederim. Her turlu naza kaprise gelemeyen erkekler de var. Ben böyle düşünüyorum bilmiyorum yanlış mi

Ama her erkeğin karakteri farklı olmuyor mu? Ben mesela karsimdakinin belli bi çizgiye kadar ego gösterisine müsaade ederim. Her turlu naza kaprise gelemeyen erkekler de var. Ben böyle düşünüyorum bilmiyorum yanlış mi
Seviyorsa naza, kaprise gelemeyecek erkek olduğuna inanmıyorum
Ayy ben de hemen atladım:KK45:

Seviyorsa naza, kaprise gelemeyecek erkek olduğuna inanmıyorum
Ayy ben de hemen atladım:KK45:
Naz kapris nedir ki? Ben sadece çok kizarsam kendimi tamamen geri cekebiliyorum. Uyardığim şeyleri bi daha yapmıyo karsimdaki. Normal tartışmalarda yumusuyorum haksizsam ozur diliyorum çünkü nisanlim da ozur diler sık sık. Bana anlayışlı olduğumu söyler hep. Böyle olunca da kendimi çok kaprissiz hissediyorum bilmiyorum da nasıl yapılır naz kapris. Atlayabilirsiniz memnun olurumHoppa

İlla naz kapris değil ki yapılacaklar ben onu kabaca yazdım:)
Atıyorum buluşma olacaksa erkek teklif etsin görüşelim özledim diye
Tartışma olduysa ilk kız değil de erkek mesaj atsın merak edip.... gibi gibi bir sürü örnek verilebilir.

İlla naz kapris değil ki yapılacaklar ben onu kabaca yazdım:)
Atıyorum buluşma olacaksa erkek teklif etsin görüşelim özledim diye
Tartışma olduysa ilk kız değil de erkek mesaj atsın merak edip.... gibi gibi bir sürü örnek verilebilir.

Anlayışlı olunca simariyo mu erkekler ?

Anlayışlı olunca simariyo mu erkekler ?

Anlayışlı olmak farklı ego şişirmek çok farklı :KK70:
Ego şişince "bensiz yaşayamaz, bensiz mahvolur, onun dünyası benim"e dönüyor iş
Anlayışlı olacağım konu var olmayacağım konu var o değişir :)
Her konuya anlayış göstermemeli insan:)

4 gün sonra konuyu hortlatmak gibi olacak ama bende yorumumu yazayım dedim :KK70:
zaten hep böyle değilmidir sen sorun olmasın istersin trip atmak yerine konuşarak olayları çözmeye çalışırsınki gelecekte yine bir sorun yaşamayın ama sonra karşındaki insan kıymet bilmez olduğu için bunu pohpohlanma olarak görür sonra bu sefer sen vazgeçtiğin zaman yokluğunu görünce kıymetini anlar ve geri dönmeye çalışır sen kararından emin olup dönmediğin zamanda ''egolu ve insanlıktan anlamayan'' birisi olursun karşındakinin bu dediklerinden aslında seni gerçekten sevmediğini sadece terkedilmeyi ve kabul edilmemeyi gururuna yediremediği için sana dönmek istediğini anlarsın. Ve evet insanın özgüveni de gidiyor yine karşıma böle birisi çıkarsa napacağım? diyor insan kendine ama hayat deneme yanılma yoluyla doğruyu bulma yeri değil midir? en sonunda doğruyu bulacaksınız ve çook mutlu olacaksınız inanın ve bekleyin sadece
Cok tesekkur ederim. Dediginiz gibi. Tum sozlerinize katiliyorum.

Eski konularında neden ayrıldığınızı arayıp durdum ve okumadan yorum yapmak istemedim. Öncelikle yitirdiğin güveni geri kazanmaya çalış. Aldatılmamışsın ki güvenin kaybolsun; herkes o kişi kadar saygısız,sevdiğine değer vermeyen kişilikte değil. Farkında mısın bilmiyorum ama aynı zamanda da ailesine aşırı düşkün ve onların ağzına bakan birisi.En kötüsü de hemen dolduruşa gelip sana ağza alınmayacak hakaretler edebilen birisi. Lütfen unutmaya kalbinden çıkarmaya çalış.
Diğer konuya gelirsek, ilişki egodan beslenir mi bilmiyorum ama bencillik ne kadar kötü bir duygu olsa da olması şart bence. Ne istediğini bil, hep ben hep ben demesen bile isteklerine saygı duyulsun.Gerekirse karşı çık,güçlü ol, birine bağımlı kalma. Bak farkındaysan zaten bunları yaptığın için adam pişman olmuş. Ama karakterini farkettiğin için senin kanmayacağını tahmin ediyorum.
Ben once sizin konumu bu kadar ciddiye almaniza "yorum yapmak icin yorum yapan" bi insan olmayisiniza tesekkur ediyorum.
Aldatilmanin da farkli alanlari var malesef. Cinsel duygusal bi alanda aldatilmadim fakat aldatildugim cok nokta var. Ve hepsi karakterist yonlerinden. Nisan oncesi ayriligimizda telefonda ağlayabilen bi adamdi bu adam. Ve daha bir suru seyi yapabilen biriydi. Nisandan sonra bambaska bi herife donustu. Yani cift karekter hadisesi. Kendimi bu yonde aldatilmis hissediyorum. Ozguvenim bu meselede yok. Artik kimseye karsi emin olamam diye dusunuyirum. Hani bazi insanlar olur " ben insani gozunden tanirim" der ya. Bu ozguveni kaybettim.

Allaha sukur bu hususta tum bu yasadigim aci olaylarla dalga gecebilecek kadar iyiyim. Benim icin gecti gitti. Yaptigim hicbirseyden pismanlik duymuyorum.Bu yaptigim duygusuz bir muhasebe. Acaba iliski egodan mi besleniyor sorusuda burdan cikiyor.
Verdiginiz cevaplarsa beni fazlasiyla tatmin etti cok haklisiniz.
Birkez daha tesekkur ederim

Aaa dedim ne kadar da duygularını belli eden bir erkek :KK70: Tabi hoşuma gitti ve aşık oldum
Yani bir erkek kızı kovalarken napıyorsa bende acemiliğimle karşımdakine onu yaptım nazlanmadım, üstüne düştüm, aradım sordum hesapsız kitapsız egosuz aşkımı gösterdim :KK70:
Sonra tabi 5 ay sonra ben başka birine aşık oldum diye aldatıldım:KK70::KK70:

Offfffo_O

Cok uzudum.

Artik eminim.

Evet bakınız beni.m ki galiba bizim ilişkininde sen benden vazgeçemezsin diyen tarafı benim ve öylede oluyor kaybetmekten korkuyor her dediğini yapmaya çalışıyor ve yapıyor. Dolayısıyla insana ister istemez benden vazgeçemez baksana üstüme titriyor düşünceleri giriyor belki ilişkideki ego ama bi taraftan bi taraf bunu yükleniyor işte çoğu zaman

Evet bakınız beni.m ki galiba bizim ilişkininde sen benden vazgeçemezsin diyen tarafı benim ve öylede oluyor kaybetmekten korkuyor her dediğini yapmaya çalışıyor ve yapıyor. Dolayısıyla insana ister istemez benden vazgeçemez baksana üstüme titriyor düşünceleri giriyor belki ilişkideki ego ama bi taraftan bi taraf bunu yükleniyor işte çoğu zaman
Yorumunuz iin tesekkur ederim
Benim derdim bunu notrlemek. Kimseye "sen benden vazgecemezsin" adi altinda sevgi gormek istemiyorum. Ya da baska biri tarafindan bu duruma maruz kalmayi.

Egosuz bi iliski mumkun mu?

Ne tekmeyi basan nede fazla yapışan olma normal ol bişey kaybetmezsin. Güven ama herseyede hazırlıklı ol. Tavsiyem bu.

Merhaba dert ortağım :) malesef biz bu gibi insanlara çok fazla değer verdiğimiz için bu kadar yıpranip üzülüyoruz şuan ne hissedebildigini inan çok iyi anlıyorum malesef ben de özgüvenimi kaybettim sanırım bizim çok fazla zamana ihtiyacımız var

Ben once sizin konumu bu kadar ciddiye almaniza "yorum yapmak icin yorum yapan" bi insan olmayisiniza tesekkur ediyorum.
Aldatilmanin da farkli alanlari var malesef. Cinsel duygusal bi alanda aldatilmadim fakat aldatildugim cok nokta var. Ve hepsi karakterist yonlerinden. Nisan oncesi ayriligimizda telefonda ağlayabilen bi adamdi bu adam. Ve daha bir suru seyi yapabilen biriydi. Nisandan sonra bambaska bi herife donustu. Yani cift karekter hadisesi. Kendimi bu yonde aldatilmis hissediyorum. Ozguvenim bu meselede yok. Artik kimseye karsi emin olamam diye dusunuyirum. Hani bazi insanlar olur " ben insani gozunden tanirim" der ya. Bu ozguveni kaybettim.

Allaha sukur bu hususta tum bu yasadigim aci olaylarla dalga gecebilecek kadar iyiyim. Benim icin gecti gitti. Yaptigim hicbirseyden pismanlik duymuyorum.Bu yaptigim duygusuz bir muhasebe. Acaba iliski egodan mi besleniyor sorusuda burdan cikiyor.
Verdiginiz cevaplarsa beni fazlasiyla tatmin etti cok haklisiniz.
Birkez daha tesekkur ederim
Canım eski x kişisiyle senin sevgililik,nişanlılık yani tanışmadan ayrılığa kadar olan süre toplam ne kadar bilmiyorum ama değişmeyen tek şey değişimdir derler; yani uzun bir süreden bahsediyorsak herkes değişir sen de değişmişsindir. Zaman o kişinin içindeki gerçek kişiliğini ortaya çıkarır.Ama ben kendi açımdan buna aldatıldım demem,tanıdım derim. Haklı olduğun çok yön var mesela 13 senedir tanıdığım adamın bu saatten sonra 2.bir yüzü olduğunu görsem elbetteki bundan sonraki kişi için şüpheli yaklaşırım ama "bu kişi de güvenilmez biri mi?" diye sırtımda kocaman bir kambur taşımayı tercih etmektense tanımayı tercih ederim. Neyse fazla uzattım :) Bu yaşadıkların sana sonrakiler için tecrübe kazandırdı,kendinden ödün vermemen gerektirdiğini yerine göre bencil olman gerektiğini gösterdi,öyle düşün. İnş. çok mutlu olursun canım

Ikınız arasındaki ilişkiye bağlıdır bu birazda.. Ama teslimiyet duygusunu hıc bır zaman tam olarak hıssettırmeyeceksın.Bence karsı tarafa yansıtmak gereken ''Ben senınleyım ama yanlıs yaparsan benı kaybedersın.'' mesajını algılamasını saglamak.Allah iyi yürekli insanlarla karşılassın..

Back
X