- 30 Kasım 2019
- 12.749
- 40.974
- 598
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
Bu arada eski konunuza baktım kompleksli bu... Ayrılmanız için bir sürü sebep var yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman kimsede bulmasın bunları zatenYok canım bu sekilde yaşayanlarda var ama bunlari bulmak gerçekten çok zor bence. Benim bu örneği destekleyip bana normal geliyor diyebilecek birilerinin içimizde oldugunu düşünmüyorum. Varsada artik kolay gelsin onlara diyorum.![]()
Gizli kamera koydu belki .. suphelenirdim açıkçası..Bir iki saat kadar önce bir şey oldu. Hala kendimi çok kötü hissediyorum.
Sevgilimle yakınlaştığımız sırada bana "annen ablan bizi izlese, hoşlarına gider, gider mi" dedi.
Yakınlaşma esnasında bunu söyledi, ne dediğini de kendisi sonra fark etti.
Şok oldum, o an bende idrak edemedim, ardından hemen toparlandım.
Normalde cinsellik esnasında ufak tefek argo kelimelere açıkçası karşı değildim, bunun rahatlığı da var üzerinde belli ki.
Bu rahatlığı verdiğim için suç gerçekten biraz da bende.
Onca sene ağzından böyle bir şey asla duymamıştım, ilk defa. Bu ne demek oluyor, benim annemi ablamı ağzına alması, hayal dünyasında bunları mı düşünüyordu..
Gerçekten şu an çok kötüyüm. Bu sizce ne demek? Hiç soramadım bile ben utandım, arıyor ama açamıyorum bile.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum![]()
Cinsellik esnasında küfüre , fantaziye çok açık bir insanım. Ama bu dediğiniz şey çok farklı...
Çok mide bulandırıcı.
Daha öncesinde farklı fantezileri vs var mıydı?
Hoopp yemek falan hemde böyle bi konuda lutfen disari alalim sizi hihhseni yiyeceğim az kaldı
![]()
Adam seni küçük düşürmek istemiş.
Senin onun hakkında sapık olduğunu düşünceğini bilmesine rağmen yapmış.
Yani sana gram saygı duymuyor.
Kullanıyorum seni, sen benim gözümde şusun diyor. Psikolojik şiddetin alası. Kendisi muhtemelen çok çirkin, kadınlar tarafından beğenilmeyen bir tip. Seni paranoyak yapmaya çalışacak. Saf olma, şu anda üzüldüğünü biliyor ve bunu istiyor zaten. Öyle bir bas tekmeyi ki feleği şasın. Bir daha açma telefonu ve hayatına mutlu mesut devam et.
Fantazi dunyasi mide bulandirici.
Demek ki grup hayal ediyor,
Veya yapsam hoslarina gider diye dusunuyor ki bu da saygisizlik, seviyesizlik, namussuzluktan baska bir yere cikmaz.
Evet cinsellik aninda argo, kufur vs normal karsilanabilir ama bu olmamis. Hic olmamis. Bunun izahi yok. Demek ki bilincaltinda mevcut bu tarz eylemler.
+1Bakın beynimizin korteks denen bölümü bizi zapt eden, frenleyen, topluma uyum sağlamamızı sağlayan yerdir. Ancak bir şeye dalındığında, sinirlenince , zevk ve haz alınca genelde burası devre dışı kalır ve dürtüsel hareket ederiz. Bu da aklımızdakini frenlemeden süzmeden, o an ne düşünüyorsak onu söyleyip/ yapmamıza neden olur. Yani bu anlarda söylenilenler ve yapılanlar genelde gerçek düşüncelerimizdir.
ben buna inanıyorum. Gerisi size kalmış![]()
valla gülsemmi ağlasammı anlamadım....tam odunluk etmiş...odunluktan öte..insanda acaba bu sapıkmı diye düşündürüyor...kusuruma bakmayın dürüst düşüncemi söyleyip sizi olduğunuzdan dahada kötü hissetirdiğim içinBir iki saat kadar önce bir şey oldu. Hala kendimi çok kötü hissediyorum.
Sevgilimle yakınlaştığımız sırada bana "annen ablan bizi izlese, hoşlarına gider, gider mi" dedi.
Yakınlaşma esnasında bunu söyledi, ne dediğini de kendisi sonra fark etti.
Şok oldum, o an bende idrak edemedim, ardından hemen toparlandım.
Normalde cinsellik esnasında ufak tefek argo kelimelere açıkçası karşı değildim, bunun rahatlığı da var üzerinde belli ki.
Bu rahatlığı verdiğim için suç gerçekten biraz da bende.
Onca sene ağzından böyle bir şey asla duymamıştım, ilk defa. Bu ne demek oluyor, benim annemi ablamı ağzına alması, hayal dünyasında bunları mı düşünüyordu..
Gerçekten şu an çok kötüyüm. Bu sizce ne demek? Hiç soramadım bile ben utandım, arıyor ama açamıyorum bile.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum![]()