Güven vermeyecek bir şey yapmadı. Haklı mı peki size göre? Yani isteyebilir mi ilişkiYani 1 senedir tanıdığım adam bana "senin benimle amacın" başka, güven sorunum var dese "eeh be" derim.
Güven vermeyecek naptım derim.
Zaten güven kazanılmaz, baştan verilir.
Güven vermeyecek bir şey yaptıysa yıkılır o.
Dedim diye hemen olacak değil diyor. Sadece istediğimi belirtiyorum diyorben hayır diyorum.
daha hop dedik ilişki başlamadan seni istiyorum nedir. yattıktan sonra topukları vurarak kaçacak bir tipe benziyor.
Güven vermeyecek bir şey yapmadı. Haklı mı peki size göre? Yani isteyebilir mi ilişki
Valla bi erkeğin de kadının da cinsellik istemesi normal.ben de evlenmeden önce olmazcılardanım ama kim ne zaman istiyosa o zaman yaşasın . Benim de güven sorunum vardı şuan evliyim Bir buçuk yıllık. Eşimle evlenmeden önce biraz yakinlastik sonra ben uzaklaştım bu arada benim yakınlaşma seviyemi hemen hemen tüm liseliler yaşıyo:)) ben kendimi kötü hissedince bana saygı duydu bunu aramızda hiç konuşmadık bunu yapma vs diye kendisi benim sinirlarimi anladı ve o şekilde devam ettik . Herkesin ilişki anlayışı farklıdır yetiştirilme şekli farklıdır . karşınızdaki kişi sizden beklentisini gayet net ifade etmiş eğer sizin yaşam seklinize göre normalse buna olumlu veya olumsuz karşılık verirsiniz devam edersiniz yolunuza . Bundan rahatsızlık duyuyorsaniz da kendisine söyleyin . Birinin ilişki istemesi de istememesi de normal. Sadece eğer birlikte olursam bana daha çok bağlanır daha çok sever diye düşünmeyin bağlılığın sevginin bu tip formülleri yokKızlar kısa bir süredir hayatımda birisi var. Aslında geçen seneden beri tanıyorum ama az az konuşmuştuk hep. Benim aklımda başkası olduğu için istememiştim ilişkiye dönmesini. Ama şimdi şans verdim beğendim de. Konuşuyoruz 3-4 defa buluştuk. Fakat bir şeyler yaşamak istediğini, beni istediğini belirtiyor sürekli. Daha bunlar için erken diyorum, istiyorsak neden yaşamayalım, ben seninle değil kiminle konuşayım bunları. İçimden geçenleri söylemeyeyim mi vs diyor. Bunun dışında hareketleri güven veriyor. Sürekli görüşmek istiyor, ilgileniyor. Amacının başka olduğunu düşündürdüğünü söyledim. Öyle olsa neden bir senedir peşinde koşayım, vs diyor. Yani kafam çok karıştı kızlar. Böyle şeylere karşı değilim aslında ama daha çok tanımak güvenmek istiyorum bunu da söyledim, güven sorunum var dedim. Benim de güven sorunum var ama güvenmezsek nasıl devam edelim, irdelersek nasıl mutlu olalım diyor bu sefer. Sen de ben de istiyorsak neden bekleyelim diyor. Sizce söyledikleri mantıklı mı? Yoksa normal mi? Ne yapsam, çok arada kaldım. Dediğim gibi diğer hareketleri güven veriyor, çünkü az çok anlayabilen biriyim kandırıldığımı, öyle değil gibi. Ama size de bir danışayım dedim
Hadi sevişelim gibi olmadı aslında. Yani şöyle söyleyeyim yatıyorum keşke sende yanımda olsan doyasıya sarılsam gibi şeyler söylüyor. Bundan dolayı tartıştık, istediğimi dile getirmemde ne var dedi. Zaten sana hemen olsun demiyorum seni istediğimi söylüyorum dedi. Aslında hadi hemen yapalım diye değil de hadi sende yanıma gel gibi şeyler söylemesi beni düşündürdüSürekli bir şekilde konu cinselliğe geliyorsa azgın teke sendromu derim.
Hadi sevişelim diye olmaz gidişat.
Birgün normal konuşurken birbirinizi karşılıklı arzularsınız ve konuşmaya gerek bile kalmadan cinsellik yaşanır.
Bence çok itici.
Aslında direk sana güvenmiyorum amacın o gibi bişey söylemedim. Söyledikleri şu: keşke yanımda olsan sarılsam öpsem. Bunun gibi şeyleri çok söyledi bende bu yaptığın amacının farklı olduğunu düşündürtüyor dedim. Öyledir veya değildir seni tanımadığım için de bilemiyorum dedimBöyle şeyler ilişkide pazarlık konusu olmamalı sen bana güven ver ben sana istediğini vereyim çok itici. Bence iki tarafta kendini bilse böyle bi muabbet olmaz arZu karşılıklıdır olmadık bi anda gelip seni yakalar ve yaşarsın ısmarlamayla olmaz. Adam sizi beğendiğini istediğini dillendiriyosa bunda sorun yok bence önemli olan sizin ne istediğiniz adamla geçirdiğiniz zamandan ayrılık sonrası keşke ysşsmasaydım deyip pişmanlık duyacaksanız hiç ama hiç yanaşmayın derim ama eğer güzel şeyler yaşadık deyip önünüze bakacak bi tipseniz de kendinize sınır koymanızın gereği yok
Aslında karşı olan biri de değilim. Dediğiniz gibi ilk gün de olabilir. Ya da karşılıklı olarak isteğimiz cinsel yönde olur sonrası olmaz, buna da bişey demem. Benim korktuğum kandırılmak, niyetini farklı göstermesi vsYa bir elektrik olur ilk tanıştığın gün de sevişirsin ama habire lafı seni istiyorum rörörö’yr getirmesi çok çirkin. Demek ki senin içine sinmiyor şu an istemiyorsun bunu anlamaktan aciz mi yoksa psikolojik baskı mı yapıyor ikisi de birbirinden kötü. Güven güvenmeme gibi ikilemleriniz olduğuna göre sevişseniz ve sonra ilişkiniz bitse üzüleceksiniz böyle anladım ben. Bence bu adamı daha bir zaman gözlemleyin ilişkinizi başka bir aşamaya taşımadan önce. Ben hazır olup istediğimde sana haber veririm o zamana kadar da bitsin bu konu deyip kestirip atıverin bakalım ne yapacakmış. Uyuz oluyorum kadınlara cinsellik baskısı yapan erkeklere
Bak bu söylemler ilişkiyi bozar senin hoşuna gidiyosa söyledikleri okey ama rahatsız oluyosan ustaca önünü kes o tarz musbbetlerinAslında direk sana güvenmiyorum amacın o gibi bişey söylemedim. Söyledikleri şu: keşke yanımda olsan sarılsam öpsem. Bunun gibi şeyleri çok söyledi bende bu yaptığın amacının farklı olduğunu düşündürtüyor dedim. Öyledir veya değildir seni tanımadığım için de bilemiyorum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?