İlişki istemesi normal mi?

Acelesi neymiş, fazla uğraştırmadan onunla birlikte olmanı daha sonrada sana yol vermek istiyor.
Bı seneden beri tanıman ilişki içindeki cinsellik kriterini belirleyemez. Çok akıllı bir senedir peşinde koştum hemen yatıcaz. Oh ne güzel valla ne akıllıymış ondaki akıl bizde yok sanki.
Kabul etme.
Hatta bence bırak hiç zaman harcama.

sizce normal mi diye düşündüğün için hayir diyorum ben de. icinde tereddütle olmaz oyle seyler. sen istemoyorsun iste bu neyin ısrarıymış? plan program yaparak mi seviseceksiniz, gercek ilişkilerde boyle şeyler dogal yasanir, akisina birakilir . ayrıca 1 senedir neyin peşinden koştuğu belli.sirf bu yuzden nikah kıyan insanlar var cemiyette bile oyle diyeyim sana. dikkatli ol

İsteyebilir de, baskı kurmaya çalışması çok itici.
Sürekli aynı konunun dillendirilmesi filan... İstersen birlikte olursun zaten, böyle -hadi ama- tarzı ikna çabası çok gerzekçe.

Ben hemende ilişki yaşayabilirim isterim yani, ama istemiyorsan zorlamaması lazım

Cinsellik isteğini dile getiriyorsa, ben olsam direk kaçardım:)) Yaşamak isteyen evet yaşar ama bunlar sözlere dökülmezse daha anlamlı ve gerçekçi olur. Diğer türlü niyetinin çok iyi olmadığını anlayabiliriz.

Bu işler planlı olmuyor ki. Planlı olduktan sonra farklı bir yöne gidiyor yani öyle söyleyeyim. Seks yapmak kibriti yakmaya benziyor, birden tutuşuyorsunuz ve sönüveriyorsunuz. Karşı tarafın böyle baskı kurması çok antipatik ve çıkarcı görünüyor. Benim soğumama yetecek bir mevzu.

Seni kullanıp bırakıcak ona zemin hazırlıyor.

Kaaaaaaççç

evilik öncesi ilişkiye karşı değilim ama bu sözlerle ,planlı yapılan bir şey değil. hele ki baskıyla. demekki sizinde kafanızda soru işareti oluşmuş ki buraya konu açtınız. iyi düşünün derim pek güven verici gelmedi bana.

Klasik abazan tavırları.
Sizi elde edemedikçe çekici buldu.
Yatağa attığında da seviştik diye bana karışamazsın der bu tipler.

Bence seni kandırıyor gibime geldi bir senedir pesinizde koşmuş ama 3 çünkü bulusmadan sonra hemen ilişki istemis sürekli görüşmek istemesi iyi niyet veya çok aşık göstergesi degildirki ,öyledir demiyorum ama alacağını almak içinde peşinden koşan insanlar var.

Ayril sonuna kadar okuyamadım bile . Ciddi söylüyorum

Sırf cinsellik için bile rahat rahat peşinizden bir sene de koşar üç sene de, bakalım birtek de sizle mi ilgileniyor? Peşinden koşmak da zaten artık anlamını yitirdi şu çağda, bir tıkla herkes birbirinin peşinde, çok meşakkatli bir durum yok yani. Üç dört buluşma sonrası ilişki isteyen biri, bir sene önce olsaydı yine isteyecekti. İma yollu isteyecek tabi ki, açık açık gel sevişelim demez ki. Ben normal bulmuyorum.

Böyle şeyler bana göre konuşulmaz, kendiliğinden gelişir.

Tamam cinsellik konusu olur ama biz de yaşasak gibi muhabbetler enteresan geliyor bana.

Ilişki konusunda rahat mısınız,gelenekleriniz ne der bilemem. Ama farz edelim ki kendini kocana saklamak isteyen birisin, seven adam kıyamaz sevdiğine dokunmaya. Yani bence uzak dur pişman olacağın şeyler de yapmasına izin verme. Değmez.

bence tatlıyı alana kdar ikna etme çabaları. gerçekten sevse ikna etmek yerine zamanını beklerdi...

Ben olsam daha 3. Bulusmamiz ayrica iliski bu sejilde onceden planlanmamali der ve reddederdim ne zaman tam anlami ile sevgili olursaniz o zaman zaten kendiliginden gelişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…