- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Ben sorusunu yadirgamadim. Demekki cocuk icin onemli bir konu ve durum ilerlemeden cevabini bilmek istemis, ona gore yolunu cizmek istemis.
Kadin olarak empati kuruyorum. Bu benim ozelim, daha 2 aydir tanistigim birine soylemek istemem. Ama fikrini kabullenip cevap verebilirdim sanirim.
Aile yapisi sorunlu. Kendini surekli bir derdin icinde bulacak. Henuz deli gibi asik degilken birakabilir bence.
Birbirilerine namazı hatırlatıyorlar ama yattığın var mı diye soruyor? Bu ne perhiz ne lahana turşusu? Çocuk kendine yol yapmak sevişmek istemiş. Kız bir daha dönmesin.
Kaba etimin muhafazakarı!! Birbirlerine namaz saatlerini hatırlatıp 4 haftacık sonra benim dinsiz erkeklerden bi kere bile duymadığım o malum soruyu sormuş ha :) Ayıptır ayıp..
Lütfen devam edelim, ben herşeyde ilkim olmanı istiyorum.. desin bak nasıl atlıyor limayı bile istemiyorum diyen abaza
Lütfen devam edelim, ben herşeyde ilkim olmanı istiyorum.. desin bak nasıl atlıyor limayı bile istemiyorum diyen abaza
Baktı ki iş çıkmayacak yol vermiş.
Bence zarf bile atsın kız. Böyle bitmesin ben seni seviyorum ve çok güveniyorum hatta bazı şeyler için beklememize bile gerek yok ilkim sen ol istiyorum falan dese balıklama atlar sözde muhafazakar :)Aynen, ben de bunu yazacaktım. Kız direkt her yerden silince bakmış oluru yok. Ama "Ya hiç olmadı benim ama ilkim seninle olsun isterim, ilklerimi yaşamak isterim" falan deseydi gayet devam ederlerdi hatta üzerine Allah Allah nidalarıyla saldırırdı ehehe.
Yani kızı restorana götüremiyor ama yattın mı yatmadın mı sorabiliyor ne çelişki ama:)ben diyecek gibi oldum,hayat görüşlerimiz taban tabana zıt olduğu için demedim. okuyunca size hak verecektir.
ayrıca şu da var,konuştukları zaman da çocuğun ailesi vs aynı durumdaydı. bunu şuan bahane göstermesine anlam veremedim. sanırım dediğiniz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?