İlişki kuramama sorunsalı, Can'larım bir bakın

Hayatmavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
202
100
53
32
Erkeklere olan inancım nedense iyice aşağılara indi mesela şöyle kızlara oranla daha çok güvenirim erkeklere ama mesele bu değil. Konu bir ilişki yaşamak olunca nedense geri kaçıyorum. Etrafım da görüştüğüm erkek arkadaşlarım var tabi bilirsiniz erkekten çok samimi arkadaş ta olmaz nadirdir yani. Hepsinden olacak hali yok ya. Sorunum şu ki kolay kolay birinden hoşlanamıyorum bile. Ama şuan biri var hoşlandığım sanmıyorum karşılıksız bir hoşlantı değil. Ama ben nedense o açılsa bana reddedicem biliyorum bunu daha öncede yaptım. Kendime mi güvensizlik var karşımda kine mi anlamıyorum. Bir ilişki yapınca ise çok ince detaylara kapılıp gidiyorum. Şuan bu durumda ne yapmayalım

Ben bu durumu karşı tarafa büyük haksızlık olarak görüyorum. Karşılıklı hoşlanıp o kadar flörtleştikten, ona umut verdikten sonra reddetmek çok yanlış. İlişki kuramama sorununuza bir yorum yapamam ama lütfen bu konuda karşınızdaki insanla empati kurun.

Büyük çaplı bir hayal kırıklığı yaşamadım açıkcası tabi kırılmak kırılmaktır neticede
Ne yasadigini tam olarak bilmiyorum ama herkes ayni herkes guvenilmez diye dusunme.Bu hayatta basimiza ne gelirse gelsin iyi ya da kotu hepsi bir tecrube bizim icin.Insanlara sans vermeyi dene.Ha olur ki yine hayal kirikligina ugradin diyelim en azindan denedim dersin icinde kalmaz keske soyle yapsaydim boyle yapsaydim demezsin.

Ben bu durumu karşı tarafa büyük haksızlık olarak görüyorum. Karşılıklı hoşlanıp o kadar flörtleştikten, ona umut verdikten sonra reddetmek çok yanlış. İlişki kuramama sorununuza bir yorum yapamam ama lütfen bu konuda karşınızdaki insanla empati kurun.
Haklısınız bunu da göz önünde bulundurup yazdım bu durumu inanın bende hoşlanıyorken Böyle birşey yapmam bana da iyi gelmiyor zaten hoşnut değilim bu durumdan

Ne yasadigini tam olarak bilmiyorum ama herkes ayni herkes guvenilmez diye dusunme.Bu hayatta basimiza ne gelirse gelsin iyi ya da kotu hepsi bir tecrube bizim icin.Insanlara sans vermeyi dene.Ha olur ki yine hayal kirikligina ugradin diyelim en azindan denedim dersin icinde kalmaz keske soyle yapsaydim boyle yapsaydim demezsin.
Haklısınız daha öncede şans vermedim değil ama hayatın kanunu bu sanırım yani illa birileri üzücek birileri de Mutlu edicek bakalım önyargılı olmamaya özen göstericem :) teşekkür ederim ❤️

yakın oldugunuz, tanıdıgınız erkekler nasıl biri? yani onları yakından tanıdıgınız için iyi hallerini de kötü hallerini de görüyorsunuz ve o yüzden güvenmiyor musunuz acaba?

yakın oldugunuz, tanıdıgınız erkekler nasıl biri? yani onları yakından tanıdıgınız için iyi hallerini de kötü hallerini de görüyorsunuz ve o yüzden güvenmiyor musunuz acaba?
Aslında özünde hepsi iyi ama bazen başkaları Hakkı'nda düşünceleri vs duyunca uzaklaşıyorum sanırım .. :(

Nasıl düzeldi peki bu durum :)

Tam olarak bilmiyorum aslinda. Hayatima 3 yildir kimseyi almadim, alamadim. Cok isteyen ve ugras biri girmek istedi hayatima inanirmisin kendimi nikah masasindan kacarken görüyordum rüyalarimda :). Suan ise hayatimda biri var evet ona karsi bambaskayim en azindan kacasim gelmiyor cünkü ona karsi hissetiklerimde eminim sanirim sorunun cözümüde bu.

Tam olarak bilmiyorum aslinda. Hayatima 3 yildir kimseyi almadim, alamadim. Cok isteyen ve ugras biri girmek istedi hayatima inanirmisin kendimi nikah masasindan kacarken görüyordum rüyalarimda :). Suan ise hayatimda biri var evet ona karsi bambaskayim en azindan kacasim gelmiyor cünkü ona karsi hissetiklerimde eminim sanirim sorunun cözümüde bu.
Galiba kendimden emin olmayınca başlayamıyorum ilişkiye çünkü emin olsam peşinden giderim biliyorum o kaçma hissi çok kötü çünkü bakalım hayırlısı artık :) size de mutluluklar diliyorum ❤️❤️

Galiba kendimden emin olmayınca başlayamıyorum ilişkiye çünkü emin olsam peşinden giderim biliyorum o kaçma hissi çok kötü çünkü bakalım hayırlısı artık :) size de mutluluklar diliyorum ❤️❤️

tesekür ederim. Evet sürekli ama sürekli nikahtan kaciyordum rüyalarimda hayallerimde sonradan görüsmeyi kestim ve kafam rahatladi ama en büyük etkende o insana karsi duygularimin olmayisiydi

Aslında özünde hepsi iyi ama bazen başkaları Hakkı'nda düşünceleri vs duyunca uzaklaşıyorum sanırım .. :KK43:

haliyle siz de "erkek arkadaşlarım böyle düşünüyorsa ilişki kuracagım adam da böyle düşünebilir, sonucta o da erkek"i bilinçaltınıza kodluyorsunuz. al sana güven sorunu :/

Back
X