- Konu Sahibi txuxlay akar
-
evet kızlar bence normal, çünkü bizimde ilk zamanlarda 3 yada 4 defa olduğunu biliyorum sonra o günlerini arıyor insan.....
arkadaşlar yaklaşık 10 gündür evliyim her akşam 3 yada 4 defa birlikte olmak normalmi yoksa benim kocam bu işi abartıyormu biraz
ya ewli bayanları merak ediyorum aslında utanmıolarsa bize biraz acıklayabılırlermı? yani cidden azalıomu
canım cidden biras fazla gibi hergün olması normal benimde yeni evlenen arkadaşlarım var her gün olduğunu sölüyolar ama günmde 3 4 defa sen nasıl dayanıyosun canım buna ya
sizinde ilk zamanlar böylemiydi kızlar
[:1hug:/B] kızlar bir arkadaşım süylemişti yeni evlendiginde yüz yüze biraz gectikten sonra yan yana biraz yaş ilerledikçe kıç kıca yatarlarŞeniz şimdi gençlik haliniz keyfini çıkarın bak ilerde kıç kıça yatarsınız :teytey:
canım sana tavsiyem kocanın organıy iyi ilgilen tam boşalt sonra olmaz düzelir
ya bayanlar benim eşimde isteksiz uyku banyo derti ve üşümekten dolayı hiç istemez ama bence dünyanın en güzel şeyi bunları yapmak sebebleri bunlar yani bütün gün evde ne yapıyorsa ben işten geldiğimde eşimle bi yarım saat bir saat ilgilenmek ve ilgilenmesi beklemek gibi bi ahkkım olduğuunu düşünüyorum ama isteksiz görüncede tadım kaçıyor o yüzden bu konuda eşimden memnun deilim çareyide dışarda aramak istemiyorum ama şunu asla unutmayın ki eşiniz bir gecede kaç yaparsa yapsın en azından sizle yapıyoır sizi seviyor yani bunu bilin en azından ve boşaltabildiğiniz kadarda boşaltın eşlerinizi zaten bi yerde duracaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?