• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sayısı

:1hug:ilk evlendiğimizde bizde öyleydik hata gecenin bir yarısı ben kaldırıyodum ama şimdi ikimizde uyuyoruz işin şakası zaman geçtikçe azalıyo ama böyle daha heycanlı oluyo hazrlık felan yapıyoz süper oluyo

Yahu ne diye biraz fazla diyosunuz anlamıyorum yani..yeni evlilere göre çok doğal bence..

3 ay kaldı evlenmeme ben size söylicem normalini ondan sonratatlicadiarzu :roflol:

vallah arkadaslar cogu yazilanlara sasirdim dogrusu biraz fazla ozele girenler olmus, bende 1,5 yillik evliyim boyle biseyle karsilasmadim belkide ben sinirlarimi koydum ilk zamanlarda normal diyosunuzda ilk zamanlardaki aciyi unutmayalim yaralar olusursa sonunda tedavi icin jinekologun kapisini asindirirsiniz artik,bide kendimizi o kadar yipratmanin bi anlami yok adam kacmiyo ya, arkadasimizda evleneli nerdeyse 1 yil olmus artik herhalde duzene girmistir

arkadaşlar yaklaşık 10 gündür evliyim her akşam 3 yada 4 defa birlikte olmak normalmi yoksa benim kocam bu işi abartıyormu biraz

Valla cnm biz bir buçuk senelik evliyiz aynı sizin gibiyiz eşim yorgun olmadığı zmnlarda tabi.Hafta da 2 ya da 3 gün es geçeriz sadece.Ama 4den yukarı çıkamayız Şeniz:hooray:

Valla Benimde Ilk Zamanlarda öleydi Sonralarda Sayisi Düştü Tabi Insan Bazen Ariyo O Günler Aklina Geldikçe:) Ama Ozamanlarda Korkuyodum Bazen Kaçmaya çalişiyodum Istiyodum Bende Ama Halimde Kalmiyodu....

ya ewli bayanları merak ediyorum aslında utanmıolarsa bize biraz acıklayabılırlermı? yani cidden azalıomu

:D:D elbette azalır...Neticede insansınız fabrika diil hep aynı randımanda calışamazsınız:D
Yeni evliler arasında 9 ya da 10 defa birlikte olanlar biliyorum bir gecede yani... Ama bir hikaye vardır;
yeni evli bir erkeğe babası nasihat maksatlı sorar;
-Oğlum kaç defa? (neden soruyosa:P ) ...
Oğlu:
-Beş babacım...
Baba:
-Benim bir...(vay kerata :P )
İlerleyen günlerde baba gene sorar:
-Oğlum kaç defa?
Oğlu:
- dört baba...
baba:
-Benim biiir...
Bayağı bir muddet sonra baba gene sorar oğlu üüüüüç.. Baba biiiiiir... kaç oğlum:Oğlu ikii :(.... Baba biiirr.( bir de şişiniyo baba :) ) sonra bir hayli zaman sonra oğlunda tık yok.....Baba gene sorar kaç oğlum:
-Hiç baba...Bitti..Tükendim...
Baba:
-Ben hala bir oğlum....

Yani esas olan hiç bişeyde aşırıya kaçmamaktır...fazla ilişkiye girmek ilk zamanlar için normal görünse de belli bir düzene girmek zorundadır...Yoksa ilerde iktidarsızlığa yolaçabilir...
Normal olarak kabul edilen ne mi..ayda bir de olur gün aşırı da... Ama süreklilik önemlidir...yaniii biiiiiiirrr.... :)
Ve hiç bir evli çift kendisini başkalrının periyotlarına göre kıyaslamamalıdır...Nokta...

Son düzenleyen: Moderatör:
Keçiboynuzu ya da cezerye yedir

bunu okudugumda gülme krizine girdim ya :roflol::roflol:
erkeklerin performansini yükseltiyormus :roflol:
arkadaslar biz mersinliyiz,bizim orada cezerye ve keci boynuzu meshurdur..hemen hemen herkez yer ama emin ol performans arttirma gibi birsey olamaz...hahaha...
benim bi kac evli arkadasimda diyodu pekmez iyi gelirmis,adamlar keciboynuzu ve cezeryeden sonra pekmeze saldirdi komik bence :roflol:
tövbe yaaa :roflol:

canım cidden biras fazla gibi hergün olması normal benimde yeni evlenen arkadaşlarım var her gün olduğunu sölüyolar ama günmde 3 4 defa sen nasıl dayanıyosun canım buna ya

normel şekerim normel..ben sırf bu yüzden ayrılanı biliyorum ama o baya bi olayı abatmıştı seninki normal sayılır rahat ol..sırnaşık şey

bende 16 aylik evliyim ilk günlerde günde bizdede 3 4 defa olyuyordu ama simdide hic bi günümüzü bos gecirmiyoruz bu tam tersine benim cok hosuma gidiyor kocisimin beni hergün istemesi

bence normal ya.. ama daha başlarındasınız ondan belki de.. valla bence hiç olmamasından daha iyi.. hatta 1 taneden bile daha ii:) neyse susayım ayıpp

ya kızlar hayretle okudum bunlar çok özel şeyler ne gerek var burda bunları herkesin okuyabileceği bir yerde konuşmaya.Kim tanıyor bizi demiş birisi ayıplanınca canım illah senin kimliğini bilmelerimi lazım utanmak için.Merak ediyorum eşleriniz buralarda yatak hayatınızı konuşduğunuzu bilse hemde herkesin başka erkeklerin bile okuyabileceği bir ortamda ne tepki verirdi.Annelik ve çocuk sahibi olmak kutsal birşey cinsel bir obje değil o nedenle bununla ilgili şeyler yollar yöntemler usulunce tartışılır ama günde kaç kere yapdığınızda değil artık.

[:1hug:/B] kızlar bir arkadaşım süylemişti yeni evlendiginde yüz yüze biraz gectikten sonra yan yana biraz yaş ilerledikçe kıç kıca yatarlarŞeniz şimdi gençlik haliniz keyfini çıkarın bak ilerde kıç kıça yatarsınız :teytey:

dogru doylemiş kim soylemişse tadınııı cıkarınnn kızlarrrr yaslılıkta belki olmaz cevremden duydugum kadarıyla

HAYAT SEVINCE GÜZEL ,SEVMEYE SEVILMEYE DEVAM HAYATININ TADINI CIKARIN BOŞ VERİN GERİSİNİ

3 olmuş 5 olmuş ne önemi var tadını cıkar cok ayarsınız ilerde:sırnaşık şeyŞenizŞenizŞeniz

Bizde Tam Tersi Günde Biri Bile Zor Yapiyok Hatta 2 Günde Bi Yaptimiz Bile Oluyo çok Isteksiz Ya :((((

canım sana tavsiyem kocanın organıy iyi ilgilen tam boşalt sonra olmaz düzelir

ya bayanlar benim eşimde isteksiz uyku banyo derti ve üşümekten dolayı hiç istemez ama bence dünyanın en güzel şeyi bunları yapmak sebebleri bunlar yani bütün gün evde ne yapıyorsa ben işten geldiğimde eşimle bi yarım saat bir saat ilgilenmek ve ilgilenmesi beklemek gibi bi ahkkım olduğuunu düşünüyorum ama isteksiz görüncede tadım kaçıyor o yüzden bu konuda eşimden memnun deilim çareyide dışarda aramak istemiyorum ama şunu asla unutmayın ki eşiniz bir gecede kaç yaparsa yapsın en azından sizle yapıyoır sizi seviyor yani bunu bilin en azından ve boşaltabildiğiniz kadarda boşaltın eşlerinizi zaten bi yerde duracaktır

CADIARZUsankimm erkek gibisinizzz:uhm:

Back
X