ilişki sayısı

bizde ilk evlendigimizde oyleydi sonra gunde 1 defaya duser daha sonra haftada 1 ya da 2 defaya. dayan canim biraz

Oy oy bence esin bayagi abartmis.Acimiyormu kiz ilk zamanlar cok acirdi benim kaldiki birde 4 kere falan booo acidim simcik sana :))

canım yara olur fazla tahrişten dikkat et herşeyin bi kararı var sakıncalıdır yani zaten seni bi bıktırırsa uğraşırsınız artık piskoloklarda

Bnecde Her Seyin Fazlasi Zarar Eşinede Yazik Be Bacim:)))ne Bu Yanii O Kadarda Değilmi Abartmayin Bence Tadinda Yasamak Engüzeli Herseyin Değilmi:)))yorma Kendini çok

sonradan düzene giriyor...
bu yeni evli olmanın getirdiği bi şey sıkma canını zamanla düzelir...

Son düzenleme:
yeni ewlenen bir arkadaşım hergece we 2-3 kere yaptıklarını sölemişti. sanırım normaldir. sonra zamanla azalacaktırr

cocuk olduktan sonra bı bakmışsın hafta olmuş bırbırınıze dokunmayalı aslında yanlış bırsey ama cocuk ışte ne yaparsın

Yaa Benim Hiç öyle Olmadi. Benim Adamda Mi Var Bir Tuhaflik.yanaşmazsam Yanaşmaz Kiçini çok Mu Kaldirdim Acep.

senı telaslandırmıyım ama benımkı pesımden ayrılmazdı sımdı yanaşmıyo bı yakaladım baskası varmış walla kolla derım

arkadaşlar ben 2 ay sonra evlenicem çok korkuyorum ..eşimin de benim de ilk olacak ne yapmlıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…