• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sayısı

kizlar öyle konulara girmisiniz ki hepinize kolay gelsin demekten baska diyecek bisey bulamiyorum hay cok yasayinnnnnnnnnnnnna.sa.sa.s

öle demeyin ilk günler kadınlar için sancılı oluyor bide erkeklerin buldum hepsibenim bitireyim psikolojisi neyseki düzene giriyo sabır sabır..

bende 1,5 senelik evliyim....ama esimle 50 olmamistir iliskiye girmemiz....sana ne diyecegimi bilmiyorum.....insallah sana göre düzelir....

Merak Etme Bir Süre Sonra Düzelir Yani Yine Olsada 3 4 Defa Olmaz Merak Etme şimdi Yeni Evlisinde Ondan

ya nasıl beceriyonuz gecede 3-4 defa yapmayı? bi sferden sonra bizim içimizde istek felan kalmıyo.haftada iki kere bilemedin 3 kere anca oluyo.acaba bizde sorunmu var ya.evleneli 1.5 yıl oldu hiç bi zamn bi günde 3-4 kere yapmadık.bak şimdi süphelendim kendimden :)

evliliğin ilk zamanlarında hergün olması normal de 3-4 biraz fazla değil mi? ilk zamanlar kadın acı da duyar üstelik erkek bencil olmamalı

zamanla azalır :)

ben 1.5 yıllık evliyim benimde ilk zamanlarda neredeyse hergün oluyordu ama gecede 3-4 defa hiç olmadı

bencede ilk anın vermiş oldugu şevkle oluyo o canımm merak etme zamanla düzlier.. zaten eşininnn temposuda düşerr... illakiii enerji ssarfediyo sonuçta merak etme sen

Back
X