- 5 Mayıs 2018
- 12
- 4
- 1
- Konu Sahibi limonvecilek
-
Adamın bu işi iyi yaptığından emin misin?
Zira hissiz kalmak mümkün değil!
İste imkansiz gercekten, ruhen yiprandim. Sorun kesinlikle bende, kendisinde gercekten problem yok. Cok uzgunum..
ten uyumu sorununuz olabilir mi? sevmek başka birşey şehvet,arzu duymak çok başka şeyler.... bunlar sevgi ile tamamlanmayınca böyle eksik kalıyor birşeyler. geçici bir durumda olabilir diyeceğim ama sevgiliykende böyleydi diyorsunuz.
Tensel uyuma inanırım .
Bazıları birbirini deli gibi çeker bazıları çok nötr kalır .
Sizin ten uyumu sağlanamamış gibi .
Takıntı yaptığınız içinde daha çok odaklanıyorsunuz oraya odaklanınca da hislerinizden ziyade beyniniz aktif oluyor .
Önceden kendi kendizi tatmin eder miydiniz ? Eğer böyleyse ve aşırıysa kendi kendize yetmeyi öğrenmiş eril bir varlığa ihtiyaç duymayı sıfırlamış olabilirsiniz .
İlişki sırasında kafa başka yerlerde mi acaba?
Çok sık mi birliktelik oluyor?
Bundan onceki iliskimlerimde de ufak yakinlasmalarda hissizdim. Tabi en fazla opusmekti. Bekarken kendimi tatmin ederdim tabi ki. Ama sonuca ulasmam coook zordu. Acaba sorun buradan mi geliyor bilemiyorum ki.
bence sizinle alakalı bir sorun var
destek alın
kocanıza sırık sıklam aşık olmasanız dahi deger verdiğiniz bir erkek ve dokunuşları her türlü etkilemeli
Ben o an hissiz olunca kafam her yerde oluyor maalesef. Bir sürü sey düsünüyorum, neden hissedemiyorum bir sey diye de icim icimi yiyor. Genelde haftada uc kez diyeyim..
Bunun bir tedavisi var midir ki? Cok garip ve uzucu durum.. Haklisiniz, ki sevgi bile olmasa bir erkegin yakinlasmasi illa ki bi ic gidiklar diye düsünüyorum ben de.
Peki daha önce hiç orgazm oldunuz mu ???Ben o an hissiz olunca kafam her yerde oluyor maalesef. Bir sürü sey düsünüyorum, neden hissedemiyorum bir sey diye de icim icimi yiyor. Genelde haftada uc kez diyeyim..
Direk sonuç odaklı mı yapıyorsunuz?
Ön sevişme yok mu?
Azıcık oynaşmak lazım gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?