İliski sirasinda sifir his.

limonvecilek

İçim, ey içim! Bu yolculuk nereye?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
12
4
1
3 aydir evliyim, esimle uzun yillar sevgililik dönemimiz oldu. Cok sükür cok iyi anlasiyoruz iliskimiz boyunca dahi seviyeliydik her kosulda. Birbirimize gercekten deger veriyoruz. Fakat kücük gibi görünen ama bir o kadar da beni mahveden bir problemim var. Sevgiliyken de simdi evliyken de yakinlasmalarimiz da bir sey hissedemiyorum. Sadece esime karsi böyle degildi, onceki iliskilerimde ileri hic gitmedim sadece opusmekle ve ufak dokunuslarla sarilmalarla sinirli kaldi. (Keske olmasaymis) Ama o durumlarda bi dokunusta bile herkesin bi ici gidiklanir ama bende sifir his. Esimi gercekten cok seviyorum. İliski sirasinda da beni düsünerek hareket eder hep. Elinden geleni yapiyor ama bir sey hissedemiyorum. Cok titiz ve bakimlidir. İliski anlaminda uzak kalinca ozluyorum esimi arzuluyorum ama is o ana gelince hissiz. Uykularim kaciyor artik, kafama o kadar takiyorum ki.. Hep düzelir diye bekledim.. ama yok... Esim tarafindan hicbir sorun yok, kendisi de memnun kendi acisindan. Bu durumun tipta bir adi var mi, ya da nasil cozebilirim? Bir sürü sey denedim, acaba aklim mi hep baska yerlerde o sirada diyecegim ama yine bi dokunusta veya iliski sirasinda insanin bir seyler hissetmesi gerekmez mi? Cok cok cok uzgunum.. İnsaallah yardim edersiniz...

ten uyumu sorununuz olabilir mi? sevmek başka birşey şehvet,arzu duymak çok başka şeyler.... bunlar sevgi ile tamamlanmayınca böyle eksik kalıyor birşeyler. geçici bir durumda olabilir diyeceğim ama sevgiliykende böyleydi diyorsunuz.

Tensel uyuma inanırım .
Bazıları birbirini deli gibi çeker bazıları çok nötr kalır .
Sizin ten uyumu sağlanamamış gibi .
Takıntı yaptığınız içinde daha çok odaklanıyorsunuz oraya odaklanınca da hislerinizden ziyade beyniniz aktif oluyor .

Önceden kendi kendizi tatmin eder miydiniz ? Eğer böyleyse ve aşırıysa kendi kendize yetmeyi öğrenmiş eril bir varlığa ihtiyaç duymayı sıfırlamış olabilirsiniz .

Bir pskologtan yardım alsanız? Belki bunun için bitkisel ilaçlar çaylar vs bişey vardır. Yada belki bunun altına yatan başka bir sebep vardır

Esimden onceki iliskilerimde de ufak yakinlasmalarda bir sey hissedemiyordum. O kadar zor ki..

bence sizinle alakalı bir sorun var
destek alın
kocanıza sırık sıklam aşık olmasanız dahi deger verdiğiniz bir erkek ve dokunuşları her türlü etkilemeli

Bundan onceki iliskimlerimde de ufak yakinlasmalarda hissizdim. Tabi en fazla opusmekti. Bekarken kendimi tatmin ederdim tabi ki. Ama sonuca ulasmam coook zordu. Acaba sorun buradan mi geliyor bilemiyorum ki.

İlişki sırasında kafa başka yerlerde mi acaba?

Çok sık mi birliktelik oluyor?

Ben o an hissiz olunca kafam her yerde oluyor maalesef. Bir sürü sey düsünüyorum, neden hissedemiyorum bir sey diye de icim icimi yiyor. Genelde haftada uc kez diyeyim..

Bundan onceki iliskimlerimde de ufak yakinlasmalarda hissizdim. Tabi en fazla opusmekti. Bekarken kendimi tatmin ederdim tabi ki. Ama sonuca ulasmam coook zordu. Acaba sorun buradan mi geliyor bilemiyorum ki.

Klitoral orgazm da genelde sonuca odaklı çalışır . Zirveye çıkıp bırakmak amaçlı .

Birleşme yaşanmadan önce ki süreç ortalama kaç dk sürer ?

Belki bunu uzunca tutabilirseniz vücudunuzu daha iyi keşfedebilirsiniz.

bence sizinle alakalı bir sorun var
destek alın
kocanıza sırık sıklam aşık olmasanız dahi deger verdiğiniz bir erkek ve dokunuşları her türlü etkilemeli

Bunun bir tedavisi var midir ki? Cok garip ve uzucu durum.. Haklisiniz, ki sevgi bile olmasa bir erkegin yakinlasmasi illa ki bi ic gidiklar diye düsünüyorum ben de.

İlişki sırasınada ne düşünüyor oluyorsunuz

Direk sonuç odaklı mı yapıyorsunuz?

Ön sevişme yok mu?
Azıcık oynaşmak lazım gibi...

Yok direkt sonuc odakli degil. İliski oncesi de uzun sürüyor, esim sadece kendini düsünen birisi de asla degil. Ama su da vardi. Ben bekarken kendimi tatmin etme konusunda da cok zorlanirdim, sonuca ulasmam cok uzun surerdi. Kafam hep daginikti. Tavsiyelerin icin gercekten cok tesekkür ederim, gercekten sizin dusunceleriniz cok degerli benim icin. İnsallah bu durum cozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…