İlişki sırasında tahriş oluyor lütfen yardım edin

ceraf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2025
12
10
1
33
Prezervatif kullanmadan ilişkiye giremiyoruz. Şöyle ki vajinamın kılları biraz içe doğru dönük. İlişki sırasında eşimin penisine batıyor ve ciddi tahriş yapıyor. Bu yüzden prezervatifsiz iliskiye giremiyoruz. Ancak eşim prezervatifle zevk alamadığını söylüyor ve prezervatif de kullanmak istemiyor. Bu yüzden ilişkimiz kötüye gidiyor ve uzerimde baskı yapiyor. Kullanmadan olmuyor kullanınca zevk azaldığını söylüyor iki arada kaldık sorunu nasıl çözebilirim. Lütfen yardım edin..

Öncelikle kaç yıllık evlisiniz? Hamile kalmak istiyor musunuz eğer istemiyorsanız zaten korunmanız lazım. Sırf eşiniz prezervatifle zevk almıyor diye hamile kalırsanız ne olacak?

Öncelikle kaç yıllık evlisiniz? Hamile kalmak istiyor musunuz eğer istemiyorsanız zaten korunmanız lazım. Sırf eşiniz prezervatifle zevk almıyor diye hamile kalırsanız ne olacak?
2,5 yıllık evliyiz, çocuğa ikimiz de sıcak bakıyoruz vakti yaklaştı ancak kesin karar almadık yani olursa da uzulmeyiz zaten

Ben de onu sordum ya zaten, jilet kullandıktan 2 gün sonra bile tahriş oluyor diyor her gün tras mi olayım
Tek çözüm jilet mi yani ağda en kötü 3 4 kereden sonra düzelir 2.5 senedir bi lazere gitseydiniz bari neden denemediniz

Tek çözüm jilet mi yani ağda en kötü 3 4 kereden sonra düzelir 2.5 senedir bi lazere gitseydiniz bari neden denemediniz
6-7 seans gittim ilk evlendigimizde ancak bi sebeple bıraktım çok da etki etmedi zaten diğer bölgelere de oraya da

6-7 seans gittim ilk evlendigimizde ancak bi sebeple bıraktım çok da etki etmedi zaten diğer bölgelere de oraya da
Benim özel bölgem alexandrite cihazıyla yapıldı 4 seans falan %100 bitmedi ama memnun edici oranda azaldı yani ben memnunum. 6-7 sene oldu yaptıralı

Tüy dökücü krem kullanın eğer ağdadan korkuyorsanız. Ama onda da 2-3 güne yine tüy çıkar almak zorunda kalırsınız. Lazer en mantıklısı şu an için

Ay jiletten sonra benim elime bile diken gibi batıyor, ben bile sevmiyorum.

Lazer istemiyorsanız veya işe yaramıyorsa en basiti bin yıllık çözüm olan ağda. 2,5 senede aklınıza gelmemiş olması değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…