İlişki sırasında WC ihtiyacı hissediyorum

darksoulriver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
3.912
2
116
Diğer
İlişki sırasında WC ihtiyacı hissediyorum çoğu zaman,hem de aşırı derecede.Kendimi tutmasam, sanki altıma yapçam gibi geliyor. :kedi: Genelde bastırmaya çalışıyorum,eşime belli etmiyorum. Ama bazen de dayanılmayacak gibi oluyor ve WCye gidiyorum. Çok az miktarda idrar geliyor,hepsi bu.
Bu halimden çok şikayetçiyim.
Nedeni ne olabilir?

İlişki sırasında WC ihtiyacı hissediyorum çoğu zaman,hem de aşırı derecede.Kendimi tutmasam, sanki altıma yapçam gibi geliyor. :kedi: Genelde bastırmaya çalışıyorum,eşime belli etmiyorum. Ama bazen de dayanılmayacak gibi oluyor ve WCye gidiyorum. Çok az miktarda idrar geliyor,hepsi bu.
Bu halimden çok şikayetçiyim.
Nedeni ne olabilir?

merhaba idrar yolu enfeksiyonununz olabilir. öncelikle basit bir idrar testi veriniz bakteri görülür ise tedavinizi olusunuz şikayetiniz kalmaz. onun dışında günde en az 2-2,5lt sıvı tüketin ve ilişki sonrası mutlaka tuvalete gidiniz. sevgiler

En son idrar tahlilimde çok az sayıda lökosit bulunuyordu.Ultrasonda ise uterusta hiçbir problem çıkmadı.
Çok su içebilen birisi değilim,1litreyi bile zor içiyorum.Su içmenin ne açıdan faydası oluyor bu durumda?
Bir de orgazmdan önce böyle bir his yaşanabilirmiş,ne kadar doğru bu?
Teşekkür ederim yanıtlarınız için.

En son idrar tahlilimde çok az sayıda lökosit bulunuyordu.Ultrasonda ise uterusta hiçbir problem çıkmadı.
Çok su içebilen birisi değilim,1litreyi bile zor içiyorum.Su içmenin ne açıdan faydası oluyor bu durumda?
Bir de orgazmdan önce böyle bir his yaşanabilirmiş,ne kadar doğru bu?
Teşekkür ederim yanıtlarınız için.

kendinizin de ifade ettiği gibi lökosit varlığı da enfeksiyon bulgusudur. doktorunuza başvurun tedavinizi planlasın. sevgiler.

"Nadiren lökosit" yazıyordu tahlilde.Ben de doktoruma sizin söylediklerinizi aynen belirtmiştim, lökosit sonuçta bir kan hücresi ve bu demek oluyor ki bende enfeksiyon var demiştim. Sağlıklı her insanda olabilir o kadar iltihap, sorun edecek bir şey yok demişti.
Bu durumda en iyisi ben doktorumu değiştireyim.
Çok teşekkür ederim.

"Nadiren lökosit" yazıyordu tahlilde.Ben de doktoruma sizin söylediklerinizi aynen belirtmiştim, lökosit sonuçta bir kan hücresi ve bu demek oluyor ki bende enfeksiyon var demiştim. Sağlıklı her insanda olabilir o kadar iltihap, sorun edecek bir şey yok demişti.
Bu durumda en iyisi ben doktorumu değiştireyim.
Çok teşekkür ederim.

selam doktorunuzu değiştirmeyişöyle yorumlayaylım bir üroloğa başvurabilirsiniz. onlar direkt olarak idrar yolları ile ilgilendiklerin gerekirse daha etaylı inceleme yapabilirler. sevgiler.

Merhaba

Bende 2 hafta önce sistit şikayeti ile doktora gittim. ıdrar tahlilimde Lökosit ve Eritrosit pozitif çıktı. Zaten tuvalette bariz kan damlacıkları geliyordu idrarımdan. Doktorum piyolsepyl, cipro ve adını şimdi hatırlayamadığım bir ilaç daha verdi. 10 gün sonra tekrar tahlil ve kontrol için gittim. Ancak doktorum ameliyatı olduğu için başka bir doktora çıkmak zorunda kaldım. Oda şikayetin varmı die sordu. Bende yanmalarım geçtiği için yok dedim. O günden 1-2 gün sonrada vajinamda kaşınmalar başladı. Uzun süredir aslında yoğun akıntılarımda var. Böyle koyu beyaz renkli, günde 2 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum. Ama geçmiyor. Yarın için jinekologda randevum var. Açıkçası kötü bişey çıkmasıdan korkuyorum. Birde bu ilk muayenem olacak. Onunda stresi var.

Son düzenleme:
Merhaba

Bende 2 hafta önce sistit şikayeti ile doktora gittim. İdrar tahlilimde Lökosit ve Eritrosit pozitif çıktı. Zaten tuvalette bariz kan damlacıkları geliyordu idrarımdan. Doktorum piyolsepyl, cipro ve adını şimdi hatırlayamadığım bir ilaç daha verdi. 10 gün sonra tekrar tahlil ve kontrol için gittim. Ancak doktorum ameliyatı olduğu için başka bir doktora çıkmak zorunda kaldım. Oda şikayetin varmı die sordu. Bende yanmalarım geçtiği için yok dedim. O günden 1-2 gün sonrada vajinamda kaşınmalar başladı. Uzun süredir aslında yoğun akıntılarımda var. Böyle koyu beyaz renkli, günde 2 kere iç çamaşırımı değiştiriyorum. Ama geçmiyor. Yarın için jinekologda randevum var. Açıkçası kötü bişey çıkmasıdan korkuyorum. Birde bu ilk muayenem olacak. Onunda stresi var.

merhaba endişelenme kullandığın antibiyotiğe bağlı vajinal mantar tarifliyor gibisin. flucan kapsül öneririm tek doz rahatlatacaktır. ancak madem randevun var yarın seni doktorun görür tedavini verir. svgiler.

Öncelikle çok hızlı cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Bende onu soracaktım. Kaşıntılarım beni çok rahatsız ediyor. Dün gece doğru düzgün uyuyamadım. Bugünde iş yerinde çok rahatsızım. Bu gecede uyuyamazsam yarın sanırım randevuyu kaçırıcam :) Bu kapsülden almamın herhangi bir sakıncası olurmu? Yani muayene ile ilgili bir sorun yaratmaz değilmi?

Öncelikle çok hızlı cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Bende onu soracaktım. Kaşıntılarım beni çok rahatsız ediyor. Dün gece doğru düzgün uyuyamadım. Bugünde iş yerinde çok rahatsızım. Bu gecede uyuyamazsam yarın sanırım randevuyu kaçırıcam :) Bu kapsülden almamın herhangi bir sakıncası olurmu? Yani muayene ile ilgili bir sorun yaratmaz değilmi?

hayır yaratmaz, travazol krem de kaşıntı hissini rahatlatır. geçmiş olsun

mrb bendede ilişki sırasında ağrı oluyo doktorum hafif en feksion var dedi fitil verdi al 1 haftadır kullanıyom hala ağrı oluyo sizce neden olabilir

mrb bendede ilişki sırasında ağrı oluyo doktorum hafif en feksion var dedi fitil verdi al 1 haftadır kullanıyom hala ağrı oluyo sizce neden olabilir

selam bugün öyle sorular geliyor ki sadece muayene sonrasında anlaşılabilecek şeyler oluyor. bana da bunu tekrar etmekten başka birşey kalmıyor. enfeksiyon dışında, anatomik, psikolojik de bir sürü neden olabilir. hafi bir endometriozis, karın içi yapışıklıklar da buna yol açabilir, vs. o nedenle tekrar muayene olunuz derim.

selam bugün öyle sorular geliyor ki sadece muayene sonrasında anlaşılabilecek şeyler oluyor. bana da bunu tekrar etmekten başka birşey kalmıyor. enfeksiyon dışında, anatomik, psikolojik de bir sürü neden olabilir. hafi bir endometriozis, karın içi yapışıklıklar da buna yol açabilir, vs. o nedenle tekrar muayene olunuz derim.

hocam peki tüp bebek fiyatı alabilirmiyim tam olarak nerde yaptırcağıma karar vermedim hala

hocam peki tüp bebek fiyatı alabilirmiyim tam olarak nerde yaptırcağıma karar vermedim hala

selam sizin sorunuz tüp bebkti de ben yanlış cevap mı verdim diye şüphe ettim bir an:) bahceci kliniğinde tüp bebk fiyatı 1900 eurodur bu fiyata ilaçlar dahil değildir. ilaç maliyeti sizin kullanacağınız ilaç dozlarına göre değişkenlik gösterir çünkü. kliniği ararsanız daha detaylı bilgi verebilirim. sevgiler.

Back
X