Merhabalar Aytun Hanım,
6 aylık evliyim, 1 haftadır ilişki sonrası hafif pembe renkli, az miktarda lekelenme oldu ve bu bir-iki gün sürdü. Bunun ara kanama olabileceği gibi yara olabileceğini okumam da beni biraz endişelendirdi. Regl olmama daha 2 hafta var, sizce hemen mi yoksa reglim bittikten sonra mı doktora gitmeliyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
benimde dün gece ilişkiden sonra kanaman oldu 1 gün önce reglim bitti bununla ilgisi olmadığını düşünüyorum ama anlayamadım reglimleli mi ilgili yoksa başka bişey mi var en kısa zamanda doktora gitmeyi düşünüyorum...
bende de aynı şikayetler oluyordu, yaklaşık bir yıldır, çok dr. değiştirdim, en son dr. rahim ağzı yarası var, ayrıca rahim ağzı içinde polip olabilir," probe küretaj " yapmamız gerekir dedi, ben şimdiye kadar doğum yapmadım, kürtaj da hiç olmadım, yakmak mı, dondurmak mı iyi hiç bilemiyorum, bu konuda tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olsun lütfen
aytun hanım merhaba annem adet olduğu zaman çok fena akıntısı oluyo sanki çocuk düşürür gibi bunun için doktora gitti belki rahim kalınlaşması vardır diye bi baktılar içini temizlediler 3 ay sonra yeniden gel dediler ilaç verdiler annem rahattı ama yine aynısı oldu bu sefer yine baktılar sivilce gibi bişi çıkmış ilaç verdiler biraz rahatlattı ama tekara aynı şeyi yaşadı acaba stresten falan mı oluyo diye merak ediyorum yoksa kanser başlangıcı olsa bilirlerdi diye düşünüyorum teşekkürler
selam geçmiş olsun. Annenizden alınan parça patolojiye gönderilmiştir umarım çünkü sisizn korkunuz olan kanserin ön teşhisini ancak bu yöntemle yapabilir. çok kanamalarda patoloji sonucu da normal ise yaşa, gebelik beklentisine göre hormonlu sipira, ağızdan yutulan hormonlar en son aşamada da ameliyat önerbilmekteyiz. Ancak dediğim gibi her hastama karşı yaklaşımım farklı olacağından net birşey demek doğru değil. Sivilce gibi dediğiniz şeyi ise anlamadım rahim içindeyse polip olabilir, dış bölgede ise siğiller olabilir ki onun tedavisi başkadır birbiriyle ilgisi yoktur.
pardon aytun hanım nerde görev yapıyosunuz
aytun hanım çoook teşekkürler annemi aradım nasılsın böyle böyle diye şimdilik iyiyim kızım bişey olursa hemen bakarız dedi ilaç vermişler çok iyi gelmiş tekrar teşekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamam sevindim annenizin iyi olduğuna ancak takipleri kesinlikle aksatmayın, bilgi isterseniz gene haberleşiriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?