İlişki Sorunum

Öf sıkılan.kendi acsin.muhabbeti ayrica sen muhabbet kusumusun surekli konusacaksin ?birak karsinsakide kendini tanitmaya tanismaya hevesli olsun ,genel insan iliskileri icin yaziyorum ne merak ediyorsan ozele girmeden sor varsa bir sıkıntisi dinle ne bileyim o an ne aklina geliyorsa sor amacin tanimak olsun sahsen ben konuskanimdir fakat gozlemledigim ciddi guven problemi var insanlarda cogu kiside onyargilidir yeni tanistiklarina ,onun icin amac tanimak olsun yoksa bos muhabbet kafa sisirmekten baska ise yaramaz

Özgüveninizi nasıl kazandınız?

Buraya yazdıklarını ona söyleyebilirsin mesela. Bu içtenligin samimiyetin acik yurekliligin ve masumiyetinle onu kazanırsın bence.
Söyledim. Sağolsun beni açmaya çalıştı ama hiç söylenmemesi gereken bir şey yaptı maalesef. Konusunu açacağım ve sizlerden fikir alacağım bugün.

Bende de güven problemi var. Birine hemen güvenemiyorum.

Kafa olarak kendinizi rahatlatmaniz onemli. Belki kafaniza uygun arkadaş bulamadiginiz ortamlarda kalamiyorsunuzdur ki ben boyle biriyim. Ya da muhabbetleriniz bir yerden sonra tikaniyordur. Bol kitap okuyun kisisel gelisim kitaplarina agirlik verin. Genel kültürünüzü genis yelpazede tutun ki sohbet edecek seyleriniz olabilsin. Bir ortamda sizi neyin bunalttigini bir kenara yazin. Bakalim hangi sonuclara varacaksiniz. Ayriyeten eger seviyorsaniz hayat cok kısa onun gelmesini beklemeden siz de adim atabilirsiniz. Kendiniz yuzunden kaybettiginizi söylüyorsunuz. Sonucta bitecekse de böyle biter. Belki de karsi taraf sizden bekliyordur o adımı. Bence hatalı olan adim atmali.

Çok teşekkür ederim. Ben adım attım ama garip bir şey oldu. Şimdi konusunu açtım. Bakar mısınız konuya?

Aynen öyle ya e ne yapacağız biz böyle...
Valla ben maddi durumumu düzeltince terapiye başlayacağım,kişisel gelişim kitapları okuyorum.Çaba sarf ediyorum ama bu durumumun çocukluktan gelen bir durum olduğunu ve düzeltmenin çok zor olduğunu da biliyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…