- 16 Nisan 2024
- 62
- 13
- 3
- 25
- Konu Sahibi Rvererdoggn
-
makine mühendisliği okuyprum daha doğrusu okyamıyourm bitmeyecegini de biliyorum,Ne okuyorsun, hayatta kazıklar var can ciğer kuzu sarması olmasan da bi çevren olsun. Konser, tiyatro bi oturup geyik için. Adamı hayatının merkezi yapmışsın bak evlensen de böyle mutlu olmazsın kendi hayatın olmak zorunda.
Ne kadar var bitmesine bir şekilde bitirirsin biraz zorlasan kendini. Mezun olunca en azından başka şeylere belki ailen izin verirmakine mühendisliği okuyprum daha doğrusu okyamıyourm bitmeyecegini de biliyorum,
Perşembe günü beni ablasıyla tanıştırdı, her şey çok güzeldi, babası da biliyor artık.
Görüşebilmek adina iki tatilini birlestirip geliyor ve sen ablasiyla tanışıp, babası ilişkinizi ogrendikten sonra soğuk yapmaya başlamışsa,ailelerimiz birbirini tanıyor amcamın ortagının oğlu,
Ya lütfen zorunda değilsiniz bitirmek. Bu sizi eksik insan da yapmaz. Bir kere yaşıyorsunuz bu hayatı. Bir daha girin sınava hangi bölüm okumak istiyorsunuz.makine mühendisliği okuyprum daha doğrusu okyamıyourm bitmeyecegini de biliyorum,
bu çok çok düşük bi ihtimal çünkü aramız çok iyi, benide gayet seviyolarGörüşebilmek adina iki tatilini birlestirip geliyor ve sen ablasiyla tanışıp, babası ilişkinizi ogrendikten sonra soğuk yapmaya başlamışsa,
Ailesinden, özellikle babasindan ilişkiye veto gelmiş olabilir.
bunu bende bilmiyorum ne olmak istediğimi her yanından tut çöp gibi hayat yaniYa lütfen zorunda değilsiniz bitirmek. Bu sizi eksik insan da yapmaz. Bir kere yaşıyorsunuz bu hayatı. Bir daha girin sınava hangi bölüm okumak istiyorsunuz.
iki günde mi ya ortada aldatma yok, kıskançlık yok yalan yokGeçmiş olsun, ilişkinin balayı evresi bitmiş. İlk 6 ay kritiktir ilişkilerde. Bundan sonra devam ilişkiler uzun süreli olabilir. Hormonların devreden çıkıp mantığın da devreye girdiği aşama bu. Bir de karşı taraf hevesini almış oluyor, size karşı gerçek duygularını görmeye başlıyor. Olmaz bu adamdan önünüze bakın.
Sevgiline de kendini böyle tanımlıyor muydun?bunu bende bilmiyorum ne olmak istediğimi her yanından tut çöp gibi hayat yani
Ya kızıcam sana habunu bende bilmiyorum ne olmak istediğimi her yanından tut çöp gibi hayat yani
Saçmalamayın, bu adam bir kaç aydır hayatınızda var. Ondan önce de gayet devam edebiliyordunuz hayatınıza. Kimseyi bu kadar hayatınızın merkezine oturtmayın, kaçarlar, kalamazlar bu sorumluğun altında.çok seviyorum ve çok yalnızım, başınızı şişiriyorum mal mal ama bi tane yok dertleşebiliceim bi insan, o da böyle hiç bir şey yapmadığım halde giderse ne yaparım bilmiyorum, işim yok, okulum bok gibi, arkadaşım yok, hiç bir şeyim yok onun dışında ve ona o kadar güveniyorum ki bu durumdan hiç korkmamıştım bugüne dek
Valla aynısını yaşadığım için ordan bildiriyorum. İki gün önce ağzımın içine düşen, dibimden ayrılmayan adam çatırt diye ayrılalım demişti. Hayatımın travmasını yaşamıştım.iki günde mi ya ortada aldatma yok, kıskançlık yok yalan yok
Değiştirin o zaman, daha çok gençsiniz tekrar hazırlanın ya da geçiş yapın.makine mühendisliği okuyprum daha doğrusu okyamıyourm bitmeyecegini de biliyorum,
hayır yok böyle tanımlamadım aslaSevgiline de kendini böyle tanımlıyor muydun?
ben zaten hemen evlenmek istemiyorum bunu o da biliyor, ertesi günde kedni aradı kendi davet etti, bir şey yok dedi bugünse durum dünden çok çok daha kötü, bilmiyorum ne oluyo arka plandabu kadar üstüne düşmeyin.
eşşek kadar olmuş varsa bir sıkıntısı sizinle ilgili dile getirebilir.
babası da öğrendi demişsiniz babasından etkilenmiş olabilir. mezun ol hemen evlenme demiştir vs vs.
o kadar ağlayıp net bir cevap alamayıp ertesi gün niye buluştunuz orasını anlamadım. çocuğu sinemaya kendi götürseymiş.
ben zaten hemen evlenmek istemiyorum bunu o da biliyor, ertesi günde kedni aradı kendi davet etti, bir şey yok dedi bugünse durum dünden çok çok daha kötü, bilmiyorum ne oluyo arka planda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?