İlişki Tavsiyesi

Betul_006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
1
0
1
18
Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben bekar bir insanım sevgilim önceden evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var ben kadınım sevgilim erkek benimle evlenmek istiyor ama ben emin olamıyorum çünkü biriyle yaşadığı cinselligi kaldıramıyorum ve unutmak bana zor geliyor sevgilim onunla yaşadığı şeylerin aklına dahi gelmediğine dair yeminler ediyor ama benim icin cok zor bir durum bu elini tutmak bile zoruma gidiyor kaldıramıyorum başta yaparim sandim ama kaldıramıyorum sevgilim ayrılmak istemiyor evlenmek istiyor sizce eski eşiyle yaşadığı cinselligi ve yaşadığı anıları gercekten unutabilir mi ben onun çocuğunu sevebilir miyim bu kaldırılacak bir durummu ve evlenmelimiyim başına gelen yaşayan varsa bana bir akıl verebilir mi

birinin gecmisi sizi ilgilendirmez oncelikle. kimle yatmis kalkmis bunun hesabi sorulmaz. ancak gecmisinden bir ‘cocugu’ var ise bu sizi etkiler. eski esiyle yasadigi cinselligi dusunmektense ben bir baskasinin cocuguna omrum boyunca bakabilecek miyim, eski esiyle cocuk uzerinden dahi olsa iletisimde kalmasina rizam
olacak mi diye dusunun. aslinda cevabi vermissiniz ama tekrar dusunun. ayrilmak bosanmaktan kolay

Sen çocuğun yapım aşamasını bile sindiremiyorken çocuğun kendisine nasıl dayanacaksın?
Kendi dengini bul bu adamla çook pişman olursun

Sakın! Sakın! Sakın!!!
Çocuğa gençliğine yazık
Evlenmemiş biri evlenmiş çocuklu biriyle çok ama çok zor
Ki sizin bu konuda hassasiyetlerinizde var

Ne garip kafalar var ya. Ne demek hazmedemiyorum, neyi kaldıramıyorsunuz? Yarın öbür gün başkasıyla olsanız, sevgiliniz gelip ben başkasının elini tutmanı hazmedemiyorum dese ne alaka demeyecek misiniz, ne saçmalık. Bir erkek belli bir yaşa kadar cinsel ilişki yaşamamışsa ya bir sorunu vardır ya da aşırı muhafazakardır.
Bu arada profilinizde 18 yaşımda olduğunuz yazıyor, bu doğru mu? Büyük ihtimalle değildir.
Ayrılın, yapamazsınız bu adamla. Herkes dengiyle evlenmeli, çocuklu adamla olmaz, hele ki siz böyle düşünüyorken

Bekarlar çocuklularla evlenmesin zaten de sevişmesini kaldıramıyorum ne ya
Hiç sevişmeyen birini bulmanız da zor bence kolay gelsin

Sizin için sadece yorumum her kadın için değil hayır o çocuğu sevemezsiniz adam onu başka kadindan o unutamayacağınız şeyle yapmış leylek getirmemiş lahanadan çıkmamış .Unutamazsıniz sürekli sorun edersiniz sadece bu adam değil hiç ilişki geçmişi olmayan bir adam bulmanız gerekir onuda nerden bulur denk gelirsiniz bilmiyorum.Buyuk ihtimal hiç kıza kadına gözüm değmedi diyen bir yalancı bulursanız buna inandırır da sizi evlenirse büyük ihtimal ona buna baktı sorgusu ile onunlada olmaz sizde var bu ihtimaller kusura bakmayın artık yazdım diye.

Ay çocuğum sen 18 yaşında mısın? 18 yaşında çocuklu eşşek kadar adamla ne işin var zaten. Üniversite sınavlarına hazırlanacağına neyin evliliği sen çocuksun daha

Bekarlar çocuklularla evlenmesin zaten de sevişmesini kaldıramıyorum ne ya
Hiç sevişmeyen birini bulmanız da zor bence kolay gelsin
Hayır şimdi kız bu elemandan ayrılıp başka biriyle bir iliskiye başlarsa o zaman o adam da demez mi " benden önceki adamın elini tutmus olmanı hazmedemiyorum" diye. Böyle zincirleme bir şeye dönüşecek durum.

Sizin kadın karşı tarafın erkek olduğunu belirtmeniz iyi olmuş. Yoksa bilemeyecektik.
Konuya gelince. Hayatınıza alacağınız herhangi bir adamın geçmişte ne yaşadığını nereden bileceksiniz?

E zaten hanım kızımız da bu adamdan ayrıldıktan sonra manastıra kapatmayacak kendini. O zaman sonrakiler de ona aynı tuhaf bakışla baksın. Böyle böyle belki üreyemez soyları tükenir.

E zaten hanım kızımız da bu adamdan ayrıldıktan sonra manastıra kapatmayacak kendini. O zaman sonrakiler de ona aynı tuhaf bakışla baksın. Böyle böyle belki üreyemez soyları tükenir.
Ne diyeyim bu yoruma şimdi gorcez günümüzü kadın kadının kurdu olacak gene kabak bize patlayacak yetmeyecek başınıza gelsin de görüne bağlanacak hay Allah'ım ya

Ne diyeyim bu yoruma şimdi gorcez günümüzü kadın kadının kurdu olacak gene kabak bize patlayacak yetmeyecek başınıza gelsin de görüne bağlanacak hay Allah'ım ya
Ay bir de bunlar eski eşle ilişkiyi nasıl hayal ediyor acaba? Sanki her gece şömine karşısında posta uzanmış romantik muzik eşliğinde elimizde sıcak şarap... Ya adam unutamazsa eski eşiyle yaşadıklarını diyor

Unutmasa niye boşansın kimse kimseyi unutmasa delirirdik insanın annesi babası ölüyorda insan yaşamaya gülmeye devam ediyor mezarın içinde yatıp kalmıyor .Eski eşi niye unutmasın .Bunlar fazla dram sevenlere göre .Birde neydi o hiç unutulmayacagini sanan insan ilk unutulandir bir başkasını sevmeye bakar o vefa değil bu insan olmanın devam etmenin güzelliği.Unutmasa ne olacak büstünü mu yaptıracak yaşa yaşa unutamadım .Sizle ne işi var madem unutmuş bile işte

Sizin kadın karşı tarafın erkek olduğunu belirtmeniz iyi olmuş. Yoksa bilemeyecektik.
Konuya gelince. Hayatınıza alacağınız herhangi bir adamın geçmişte ne yaşadığını nereden bileceksiniz?
Allahım çok fenasiniz koptum hala gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…