Hayır şimdi kız bu elemandan ayrılıp başka biriyle bir iliskiye başlarsa o zaman o adam da demez mi " benden önceki adamın elini tutmus olmanı hazmedemiyorum" diye. Böyle zincirleme bir şeye dönüşecek durum.Bekarlar çocuklularla evlenmesin zaten de sevişmesini kaldıramıyorum ne ya
Hiç sevişmeyen birini bulmanız da zor bence kolay gelsin
Sizin kadın karşı tarafın erkek olduğunu belirtmeniz iyi olmuş. Yoksa bilemeyecektik.Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben bekar bir insanım sevgilim önceden evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var ben kadınım sevgilim erkek benimle evlenmek istiyor ama ben emin olamıyorum çünkü biriyle yaşadığı cinselligi kaldıramıyorum ve unutmak bana zor geliyor sevgilim onunla yaşadığı şeylerin aklına dahi gelmediğine dair yeminler ediyor ama benim icin cok zor bir durum bu elini tutmak bile zoruma gidiyor kaldıramıyorum başta yaparim sandim ama kaldıramıyorum sevgilim ayrılmak istemiyor evlenmek istiyor sizce eski eşiyle yaşadığı cinselligi ve yaşadığı anıları gercekten unutabilir mi ben onun çocuğunu sevebilir miyim bu kaldırılacak bir durummu ve evlenmelimiyim başına gelen yaşayan varsa bana bir akıl verebilir mi
E zaten hanım kızımız da bu adamdan ayrıldıktan sonra manastıra kapatmayacak kendini. O zaman sonrakiler de ona aynı tuhaf bakışla baksın. Böyle böyle belki üreyemez soyları tükenir.Sizin için sadece yorumum her kadın için değil hayır o çocuğu sevemezsiniz adam onu başka kadindan o unutamayacağınız şeyle yapmış leylek getirmemiş lahanadan çıkmamış .Unutamazsıniz sürekli sorun edersiniz sadece bu adam değil hiç ilişki geçmişi olmayan bir adam bulmanız gerekir onuda nerden bulur denk gelirsiniz bilmiyorum.Buyuk ihtimal hiç kıza kadına gözüm değmedi diyen bir yalancı bulursanız buna inandırır da sizi evlenirse büyük ihtimal ona buna baktı sorgusu ile onunlada olmaz sizde var bu ihtimaller kusura bakmayın artık yazdım diye.
Ne diyeyim bu yoruma şimdi gorcez günümüzü kadın kadının kurdu olacak gene kabak bize patlayacak yetmeyecek başınıza gelsin de görüne bağlanacakE zaten hanım kızımız da bu adamdan ayrıldıktan sonra manastıra kapatmayacak kendini. O zaman sonrakiler de ona aynı tuhaf bakışla baksın. Böyle böyle belki üreyemez soyları tükenir.
Tup bebektie belki? El degmeden uretilmistir.Sen çocuğun yapım aşamasını bile sindiremiyorken çocuğun kendisine nasıl dayanacaksın?
Ay bir de bunlar eski eşle ilişkiyi nasıl hayal ediyor acaba? Sanki her gece şömine karşısında posta uzanmış romantik muzik eşliğinde elimizde sıcak şarap... Ya adam unutamazsa eski eşiyle yaşadıklarını diyorNe diyeyim bu yoruma şimdi gorcez günümüzü kadın kadının kurdu olacak gene kabak bize patlayacak yetmeyecek başınıza gelsin de görüne bağlanacakhay Allah'ım ya
Tüp bebeğe gelene kadar bi doğalgaz kaçağı var mı yok mu kontrol etmemiş mıdır yaniTup bebektie belki? El degmeden uretilmistir.
Unutmasa niye boşansın kimse kimseyi unutmasa delirirdik insanın annesi babası ölüyorda insan yaşamaya gülmeye devam ediyor mezarın içinde yatıp kalmıyor .Eski eşi niye unutmasın .Bunlar fazla dram sevenlere göre .Birde neydi o hiç unutulmayacagini sanan insan ilk unutulandir bir başkasını sevmeye bakar o vefa değil bu insan olmanın devam etmenin güzelliği.Unutmasa ne olacak büstünü mu yaptıracak yaşa yaşa unutamadım .Sizle ne işi var madem unutmuş bile işteAy bir de bunlar eski eşle ilişkiyi nasıl hayal ediyor acaba? Sanki her gece şömine karşısında posta uzanmış romantik muzik eşliğinde elimizde sıcak şarap... Ya adam unutamazsa eski eşiyle yaşadıklarını diyor
Allahım çok fenasinizSizin kadın karşı tarafın erkek olduğunu belirtmeniz iyi olmuş. Yoksa bilemeyecektik.
Konuya gelince. Hayatınıza alacağınız herhangi bir adamın geçmişte ne yaşadığını nereden bileceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?