İlişki Tavsiyesi

O kadar yazdım buna mı takıldınız??bravo gerçekten ....Diğer şeylere yorum yok tâbi,çünkü haklıyım....
Bakın ben size haksız olduğunuzu iddia etmiyorum haksız olduğum yerde evet ben hatalıyım diyebilecek kadar erdemli biriyim evet düşüncelerim yanlış ve hatalı burda ki amacim benden daha bilgili insanlardan akıl almak zaten yorumunuz icin de teşekkür ederim

Vizyon deyince neden çok alındınız,ilişki konusunda vizyonunuz yok,bu sizi aşağılamak değil kendine getirmek için söylenmiş bir laf. Okumuş doktor olmuş pırlanta gibi kızların, evlenmiş becerememiş ayrılmış( Türkiye şartlarında kadın kolay kolay yuvasını dağıtmaz ,ayrılıyordu bıçak kemiğe dayanmıştır) çocuklu adamlarla birlikte olmasını kabul etmiyorum,adam Avcı gibi çıkmış avlanmış,bir masumun başını yakmaya hazır hissi çok ağır basıyor,kabullenemiyorum.Yaşınıza,mevkinize uygun biriyle olmak çok mu zor???
Ayrıca deneyim sahibi biriyim .Sizin gibi aşık olup böyle bir şekilde evlilik yapıp geleceğini çöpe atan kadınların iş ve sosyal ortamda nasıl arkasından konuşuluyor mevkisine bakmadan nasıl saygısızlık yapılıyor biliyorum,Üzgünüm gerçekler acıdır...

Siz de ilk karaktere bakiliyorsa sen de karaktere baksaydın keske. Tanıştığı genç kızdan evlenip bosandigini saklayan bir uyanık var karşında.

Haklısınız ben yanlış bir karar verdiğimi yazılanları okuyunca daha çok farkına vardım zaten ilişkilerine gelince de bilmiyorum bana anlatılan kendisinin ailesinin anlattığı kadarıyla bilirim kabullenmemenizi de anlıyorum Haklısınız beni düşündüğünüz icin de çok teşekkür ederim çok incesiniz dediklerinizi düşünüp hayatıma işime devam edeceğim teşekkür ederim:)

İşte bu !!!Okumuş, aydın, akıllı bir vatan evladı .Öyle çakallara kurban etmeyiz.Ben inanıyorum sizi çok seven size denk harika biriyle tanışacaksınız Şu adamı yeter ki atın ....

Lütfen sevgililiği düşünmeden önce biraz olgunlaşmayı, kendinizi geliştirmeyi ön plana alın, burada kendinizi ifade ediş şeklinizden, verdiğiniz cevaplardan, sorun ettiğiniz konulardan dolayı önünüzdeki hayatınız açısından hiç umut vermiyorsunuz. Fikir sorduğunuz bu sitedeki insanlar sizden fersah fersah öndeler ve önyargısız olarak sizi yönlendirmeye çalışıyorlar. İnanın bana yazılan her şeye birebir katıldım, en baştan itibaren size yazılanları okuyun ve ciddiye alın.

Geçmişindeki bir şeyi kaldıramıyorsanız ilerleyen süreçte de kaldıramazsınız. Bu durum değişmez.

İşte bu !!!Okumuş, aydın, akıllı bir vatan evladı .Öyle çakallara kurban etmeyiz.Ben inanıyorum sizi çok seven size denk harika biriyle tanışacaksınız Şu adamı yeter ki atın ....
Teşekkür ederim umarım sizde hayatınız boyunca hep iyi yerlerde olursunuz dediğinizi dinleyip ayrıldım tavsiyeniz icin tekrardan teşekkür ederim:)

Teşekkür ederim umarım sizde hayatınız boyunca hep iyi yerlerde olursunuz dediğinizi dinleyip ayrıldım tavsiyeniz icin tekrardan teşekkür ederim:)
Kendi evladım, kız kardeşim hayatını kurtarmış gibi sevindim.Kendi değerinizi bildiğiniz sürece sizi hak edecek o kişi çıkacak karşınıza ,ben inanıyorum yeter ki ne kadar kıymetli ve değerli olduğunuzu ve ilişkide kural koyacak kadar güçlü olduğunuzu idrak edin.MUTLULUKLAR

Teşekkür ederim bende burda bana destek olup hayatımın bir noktasında yeriniz olduğu için teşekkür ederim belkide doğru olanı görmedim ama bu şekilde doğru tercihler yaptım umarım hep çok mutlu olursunuz bunu hak ediyorsunuz

Kendinize yazık etmişsiniz çocuklu adam emin ol seni kandırıyor karısı onun yüzünü görmek istemiyordur bence . Neden ayrılmış sordun mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…