- 1 Ocak 2022
- 5.932
- 22.495
- 298
O kadar yazdım buna mı takıldınız??bravo gerçekten ....Diğer şeylere yorum yok tâbi,çünkü haklıyım....Tüh hastaneye geldiğiniz de özellikle vizyona bakın yoksa vizyonsuz bir doktor tarafından tedavi edilirsiniz falan
Bakın ben size haksız olduğunuzu iddia etmiyorum haksız olduğum yerde evet ben hatalıyım diyebilecek kadar erdemli biriyim evet düşüncelerim yanlış ve hatalı burda ki amacim benden daha bilgili insanlardan akıl almak zaten yorumunuz icin de teşekkür ederimO kadar yazdım buna mı takıldınız??bravo gerçekten ....Diğer şeylere yorum yok tâbi,çünkü haklıyım....
Vizyon deyince neden çok alındınız,ilişki konusunda vizyonunuz yok,bu sizi aşağılamak değil kendine getirmek için söylenmiş bir laf. Okumuş doktor olmuş pırlanta gibi kızların, evlenmiş becerememiş ayrılmış( Türkiye şartlarında kadın kolay kolay yuvasını dağıtmaz ,ayrılıyordu bıçak kemiğe dayanmıştır) çocuklu adamlarla birlikte olmasını kabul etmiyorum,adam Avcı gibi çıkmış avlanmış,bir masumun başını yakmaya hazır hissi çok ağır basıyor,kabullenemiyorum.Yaşınıza,mevkinize uygun biriyle olmak çok mu zor???Bakın ben size haksız olduğunuzu iddia etmiyorum haksız olduğum yerde evet ben hatalıyım diyebilecek kadar erdemli biriyim evet düşüncelerim yanlış ve hatalı burda ki amacim benden daha bilgili insanlardan akıl almak zaten yorumunuz icin de teşekkür ederim
Siz de ilk karaktere bakiliyorsa sen de karaktere baksaydın keske. Tanıştığı genç kızdan evlenip bosandigini saklayan bir uyanık var karşında.Ben gayet ilgiyle büyüyen bir insanım ailem hep yanımda oldular her konuda destekçim oldular ve her istediğim her zaman yapıldı sizin gibi insanların bunu anlamasını beklemiyorum zaten size göre herkes kendi dengiyle konuşur arkadaş olur evlenir ama öyle olmuyor bizde ilk insanın karakterine bakılır aileniz belli ki sizleri bu şekilde yetiştirmemiş ama cok şükür ailem zengin de olsa bize ayrım yapmadan herkesle aynı masada oturmayı öğretti herkes Allahın yarattığı bir kul sen kimseden üstün değilsin diyerek büyütüldük sizin gibi milleti küçümsemeye çalışarak değil öldüğünüzde inanın o toprağın altında ne meslek soruyorlar nede kocanla karınla aynı statüde değildin niye evlendin diye soruyorlar umarım o pislenmiş kalplerinize Allah hidayet verirde bazı şeyleri yargılamak yerine insanları anlamaya çalışırsınız doğrusu pek sanmıyorum ama olsun
Haklısınız ben yanlış bir karar verdiğimi yazılanları okuyunca daha çok farkına vardım zaten ilişkilerine gelince de bilmiyorum bana anlatılan kendisinin ailesinin anlattığı kadarıyla bilirim kabullenmemenizi de anlıyorum Haklısınız beni düşündüğünüz icin de çok teşekkür ederim çok incesiniz dediklerinizi düşünüp hayatıma işime devam edeceğim teşekkür ederim:)Vizyon deyince neden çok alındınız,ilişki konusunda vizyonunuz yok,bu sizi aşağılamak değil kendine getirmek için söylenmiş bir laf. Okumuş doktor olmuş pırlanta gibi kızların, evlenmiş becerememiş ayrılmış( Türkiye şartlarında kadın kolay kolay yuvasını dağıtmaz ,ayrılıyordu bıçak kemiğe dayanmıştır) çocuklu adamlarla birlikte olmasını kabul etmiyorum,adam Avcı gibi çıkmış avlanmış,bir masumun başını yakmaya hazır hissi çok ağır basıyor,kabullenemiyorum.Yaşınıza,mevkinize uygun biriyle olmak çok mu zor???
Ayrıca deneyim sahibi biriyim .Sizin gibi aşık olup böyle bir şekilde evlilik yapıp geleceğini çöpe atan kadınların iş ve sosyal ortamda nasıl arkasından konuşuluyor mevkisine bakmadan nasıl saygısızlık yapılıyor biliyorum,Üzgünüm gerçekler acıdır...
İşte bu !!!Okumuş, aydın, akıllı bir vatan evladı .Öyle çakallara kurban etmeyiz.Ben inanıyorum sizi çok seven size denk harika biriyle tanışacaksınız Şu adamı yeter ki atın ....Haklısınız ben yanlış bir karar verdiğimi yazılanları okuyunca daha çok farkına vardım zaten ilişkilerine gelince de bilmiyorum bana anlatılan kendisinin ailesinin anlattığı kadarıyla bilirim kabullenmemenizi de anlıyorum Haklısınız beni düşündüğünüz icin de çok teşekkür ederim çok incesiniz dediklerinizi düşünüp hayatıma işime devam edeceğim teşekkür ederim:)
Ben rica ederim cunku hayatını mahvetme dhaa iyiler9ne laiksin cnm ask geci ask evliligi yapmama rağmenHaklısınız ben bu taraflari dusunmedim kabullenmek istemedim dogru diyorsunuz yorumunuz icin teşekkür ederim
Geçmişindeki bir şeyi kaldıramıyorsanız ilerleyen süreçte de kaldıramazsınız. Bu durum değişmez.Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben bekar bir insanım sevgilim önceden evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var ben kadınım sevgilim erkek benimle evlenmek istiyor ama ben emin olamıyorum çünkü biriyle yaşadığı cinselligi kaldıramıyorum ve unutmak bana zor geliyor sevgilim onunla yaşadığı şeylerin aklına dahi gelmediğine dair yeminler ediyor ama benim icin cok zor bir durum bu elini tutmak bile zoruma gidiyor kaldıramıyorum başta yaparim sandim ama kaldıramıyorum sevgilim ayrılmak istemiyor evlenmek istiyor sizce eski eşiyle yaşadığı cinselligi ve yaşadığı anıları gercekten unutabilir mi ben onun çocuğunu sevebilir miyim bu kaldırılacak bir durummu ve evlenmelimiyim başına gelen yaşayan varsa bana bir akıl verebilir mi
Teşekkür ederim umarım sizde hayatınız boyunca hep iyi yerlerde olursunuz dediğinizi dinleyip ayrıldım tavsiyeniz icin tekrardan teşekkür ederim:)İşte bu !!!Okumuş, aydın, akıllı bir vatan evladı .Öyle çakallara kurban etmeyiz.Ben inanıyorum sizi çok seven size denk harika biriyle tanışacaksınız Şu adamı yeter ki atın ....
Kendi evladım, kız kardeşim hayatını kurtarmış gibi sevindim.Kendi değerinizi bildiğiniz sürece sizi hak edecek o kişi çıkacak karşınıza ,ben inanıyorum yeter ki ne kadar kıymetli ve değerli olduğunuzu ve ilişkide kural koyacak kadar güçlü olduğunuzu idrak edin.MUTLULUKLARTeşekkür ederim umarım sizde hayatınız boyunca hep iyi yerlerde olursunuz dediğinizi dinleyip ayrıldım tavsiyeniz icin tekrardan teşekkür ederim:)
Teşekkür ederim bende burda bana destek olup hayatımın bir noktasında yeriniz olduğu için teşekkür ederim belkide doğru olanı görmedim ama bu şekilde doğru tercihler yaptım umarım hep çok mutlu olursunuz bunu hak ediyorsunuzKendi evladım, kız kardeşim hayatını kurtarmış gibi sevindim.Kendi değerinizi bildiğiniz sürece sizi hak edecek o kişi çıkacak karşınıza ,ben inanıyorum yeter ki ne kadar kıymetli ve değerli olduğunuzu ve ilişkide kural koyacak kadar güçlü olduğunuzu idrak edin.MUTLULUKLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?