Teşekkür ederim cevabınız içinİşte o sana bağlı bunu sen bilebilirsin. En ufak tartışmada olayda aklına o gelecekse kuruntu yapacaksan aşamazsın
Demekki sizin evliliginiz duzgun degil benim çevremde gördüğüm herkes duzgun ve sürekli mutlu olmaya çalışan insanlar problem sizde demekkiAy bir de bunlar eski eşle ilişkiyi nasıl hayal ediyor acaba? Sanki her gece şömine karşısında posta uzanmış romantik muzik eşliğinde elimizde sıcak şarap... Ya adam unutamazsa eski eşiyle yaşadıklarını diyor
Haklısın ben bu taraflari pek düşünmedim kıskançlık her zaman on planda olacak doğru söylemişsiniz düşünceleriniz icin cok teşekkür ederimZor. Ornegin bir an size eski esinin adiyla seslenebilir,eski esini unutamadigi icin degil, refleksle. Duymazdan geleceksiniz. Bazi yerlere gittiginizde , bazi yemekleri yediginizde, bazi ortamlara girdiginizde eski esiyle, eski akrabalariyla, eski arkadaslariyla olan bir hatirasini , tecrubesini anlatacak istemsiz, takilmayacaksiniz. Hastalikta ve saglikta oyle veya boyle eski esiyle gorusmesi, konusmasi, anlasmasi gerekecek, tahammul edeceksiniz. Bazi sosyal ortamlarda - okul veli gorusmesi- cocugun hastalanmasi-olacaksa sunneti- dis teli- mezuniyet toreni, kiz isteme, nisan, dugun, cocugun anneannesinin-dedesinin hastalanmasi-ölmesi- cenaze -bassagligi vb vs disinda kalmaya anlayis gostereceksiniz.. say say bitmez. Bunun ideali eski esiyle yollari dostane ayirmis, her ikisi de kendi hayatlarina devam etme karari almis ancak cocuklari icin en saglikli ve dogru iletisimi kurabilen yani bosanma sonrasi ruh sagligini edinmis birisiyle evlenmektir. Diger halde kadinca eski karisi kiskancligini, hasetini, yarişini yasayacaksaniz yorulursunuz. Annesi babasi hayatta bir cocuga annesinin yada babasinin rolunu ustlenerek yaklasmak, mudahale etmek ve bazen en hakli oldugunuz halde dahi karismak kriz sebebidir. Yolunuz uzun. Acele etmeyin. Bence :)
Tıp fakültesi okuyan insanlarda vizyon ve mantık vardır. Ya tıp okuyorum, 18 yaşından büyüğüm diyerek yalan söylüyorsunuz ya da bu zamana kadar sadece derslerle ilgilendiğiniz için hayattan kopmuş, olgun ve mantıklı düşünemeyen birisiniz. Düşünceleriniz o kadar çocukça ki..Birincisi 18 yasinda değilim ikincisi de tip fakültesinde okuyan gayet aklı başında bir insanım üçüncüsü de çocuk benim derdim değil kendi maaşı olan ayaklarının üstünde duracak bir kadınım zaten bakarım bakamazsam bakıcı tutarım derdim geçmiş unutmak ki oyle bile olsaydım inanın bu sizi gram ilgilendirmezdi düzgünce yorum yapan herkese açığım ama sizin gibi düşüncesiz iki günlük hevesle geçinen hiçbir insanı alttan alma huyum yoktur
Düşünceleriniz icin teşekkür ederim dediğiniz herseye saygım var okuduğum okula gelebilirsiniz kapım her zaman açık ve evet doğru bildiniz ilk sevgilim önceden iliski yapan biri değilim olmadım da çünkü okulum vardı derslerim vardı ve hayatım yoğundu birini almak istemedim suan birine aşık oldum ilk konuştuğumuz zaman benden bu durumu sakladı ilerleyen zamanlarda öğrendim basta bilseydim inanin hic konusmak istemezdim ama suan asik oldum ve cocugu oldugunu ogrendim sonra da ben ayrılmak istedikçe kendisi kabullenmedi bu durumu bende benden daha bilinçli insanlardan akıl almak istedim dediğim gibi herkese açığım tahminlerinizi de guzel birde bunlari düşünerek cevap verirseniz beklerimTıp fakültesi okuyan insanlarda vizyon ve mantık vardır. Ya tıp okuyorum, 18 yaşından büyüğüm diyerek yalan söylüyorsunuz ya da bu zamana kadar sadece derslerle ilgilendiğiniz için hayattan kopmuş, olgun ve mantıklı düşünemeyen birisiniz. Düşünceleriniz o kadar çocukça ki..
Birincisi gencecik yaştasınız, hala okuyorsunuz, ne evliliği Allah aşkına?! Hele ki evlenip boşanmış cocugu olan biriyle. Siz daha cocuk sayılırsınız. Başkasının çocuğuna nasıl katlanacaksınız. Sizin zaten okulu bitirip asistanlık yapıp uzman olana kadar bir sürü zamanınız var. Evliliği şuan düşünmek için erken değil mi? Muhtemelen böyle düşündüğünüz için sizin ya ilk sevgiliniz bu adam ya da ilişkiler konusunda tecrübesizsiniz. Siz sanıyor musunuz tüm ki bekar erkekler geçmişteki sevgililerini unutabiliyor. Adamlar evleniyor yine de geçmişteki kadın hala aklında, kalbinde kalıyor. Veya bekar erkeklerde cinsellik yaşıyorlar, başkalarıyla el ele tutuşuyorlar. Yani bu işin evlenip boşanmakla çok alakası yok :)
Sana benden tavsiye. Ayrıl, yaşıtın olan ve senin gibi ilişkilerde çok tecrübesi olmayan biriyle ilişki kur.
Vahim olan bir durum yok ben nasıl hayatımda günaha girmeden bekliyorsam evlenmek istediğim adamdan da bunu beklerim bu gayet doğal tıp okuyorum diye geleneklerimi bırakmak zorunda değilim ailem beni bu şekilde yetiştirdi ayrica basta benden bu durumu sakladı cocugu oldugunu bosandigini bilsem basta inanın hic konuşmak istemezdim yani derdim evet bir noktada dokunduğu insan ama inanın kolay birsey degil çocuklu biriyle evlenmek ve senden olmayan bir çocuk senin çalıştığın emek verdiğin parayı yiyecek seninle yasayacak kusura bakmayın bunlari düşünmek zorundayım cunku burda ben emek veriyorum18 yasinda, çocuklu adamın eski cinsel hayatının derdine mi düştün?
Hayattaki tek gayen bekareti şahane bir bey mi??
Düzenliyorum 18degilmis tıp okuyormuşsun, durum daha vahim geldi şu an bana.
BravoooVahim olan bir durum yok ben nasıl hayatımda günaha girmeden bekliyorsam evlenmek istediğim adamdan da bunu beklerim bu gayet doğal tıp okuyorum diye geleneklerimi bırakmak zorunda değilim ailem beni bu şekilde yetiştirdi ayrica basta benden bu durumu sakladı cocugu oldugunu bosandigini bilsem basta inanın hic konuşmak istemezdim yani derdim evet bir noktada dokunduğu insan ama inanın kolay birsey degil çocuklu biriyle evlenmek ve senden olmayan bir çocuk senin çalıştığın emek verdiğin parayı yiyecek seninle yasayacak kusura bakmayın bunlari düşünmek zorundayım cunku burda ben emek veriyorum
İnanın hic oyle bir model değilim olmam da kabullenmek zor olsa da ilk baştan beri kendisine gayet iyi davranıyorum hediyeler alıyorum dışarı çıkarıp onunla ilgileniyorum ve babasi da gayet güveniyor ki sadece birlikte dışarı çıkmamıza izin veriyorum kendimi de tam anlatamadım galiba ben demiyorum ki derdim ellememis biri olacak sadece unuttumu bundan emin değilim olamıyorum bir erkek bunlari unutur mu diye soruyorum yoksa tabiki bunlara yapacak birseyim yok kimsenin geçmişini sorgulamak benim haddime değil olamaz da ama karşımdaki insan bunu unutabilmis mi bundan emin değilim cunku daha 1 sene anca olmus umarım beni anlarsınızBravooo
Gelenekle tıp ne alaka?
Ailen böyle yetistirmiste ellesmek öpüşmek serbest öyle mi?
Günaha girmeden yaşayacaksın ama kimin olursa olsun bı yavrucaga sevgin merhametin olamayacak durumdasin, istememek hakkindir, senin değil, fakat babasıyla arasına giremezsin
Sen bu adamla niye birliktesin, git kendine göre birini bul, o yavrucagin hayatıyla oynama, belli ki tam bir üvey anne modelisin.
Evli birisiniz sanirim size sormak istiyorum suan bosansaniz eşinizle yaşadığınız günleri ve yaptığınız cinsel şeyleri unutur musunuz veya bir erkek unutur mu
İlişkiler konusunda cahilsin belli ki. Senin yaşın kaç, onun yaşı kaç? Doğru söyle lütfen. 18'sen de 18'im de. Eğer ki bu adamla reşit olmadan sevgili olduysan ama bildiğin pedofili. Kaldı ki herkes kendisine denk olanı bulsun. Ne işi var seninle olgun bir adamın? Kim bilir karısına neler yaptı da kadın çocuğu olduğu halde boşandı. Adam baştan yalanla başlamış. Daha çok gençsin. Elin kart herifi ile vakit kaybetme. Çok güzel bir geleceğin var. Yine aşık olacaksın hatta daha iyileri çıkacak karşına. Lütfen kendi geleceğini ve mutluluğunu düşünüyorsan o heriften ayrıl, her yerden engelle ve kendi geleceğine bak. Ayrılınca 2 ay üzülürsün 2 ay üzülürsün sonra unutursun. Ama bu adamla bir gelecek kurarsan bir ömür üzülürsün haberin olsun. Okuluna odaklan lütfen.Düşünceleriniz icin teşekkür ederim dediğiniz herseye saygım var okuduğum okula gelebilirsiniz kapım her zaman açık ve evet doğru bildiniz ilk sevgilim önceden iliski yapan biri değilim olmadım da çünkü okulum vardı derslerim vardı ve hayatım yoğundu birini almak istemedim suan birine aşık oldum ilk konuştuğumuz zaman benden bu durumu sakladı ilerleyen zamanlarda öğrendim basta bilseydim inanin hic konusmak istemezdim ama suan asik oldum ve cocugu oldugunu ogrendim sonra da ben ayrılmak istedikçe kendisi kabullenmedi bu durumu bende benden daha bilinçli insanlardan akıl almak istedim dediğim gibi herkese açığım tahminlerinizi de guzel birde bunlari düşünerek cevap verirseniz beklerim
Yaşım 20 onun yaşı da 24 erken bir evlilik yapmış dediğim gibi basta bilsem inanın konuşmak istemezdim sonra söyledi ve bende şaşırdım sonra kabullenebilir miyim dedim o benim ilk sevgilim oldu ve kopamıyorum ayrılmak istemiyorum cok seviyorum ama bu durumları da kabullenemiyorum zor geliyor ayrılmak isteyince sevgilim de ayrılmak istemiyor zor birşey degil diyor kabullenebnilirsin destek aliriz diyor ailesiyle konuşturuyor ailesi de bırakmamı istemiyor bana zor geliyor inanın derdim cocuk degil bakarım cocuk sıkıntı değil maaşım olacak bakıcı tutarım hediyeler alırım ama iste geçmiş unutulur mu bilmiyorum düşünceleriniz icin de teşekkür ederimİlişkiler konusunda cahilsin belli ki. Senin yaşın kaç, onun yaşı kaç? Doğru söyle lütfen. 18'sen de 18'im de. Eğer ki bu adamla reşit olmadan sevgili olduysan ama bildiğin pedofili. Kaldı ki herkes kendisine denk olanı bulsun. Ne işi var seninle olgun bir adamın? Kim bilir karısına neler yaptı da kadın çocuğu olduğu halde boşandı. Adam baştan yalanla başlamış. Daha çok gençsin. Elin kart herifi ile vakit kaybetme. Çok güzel bir geleceğin var. Yine aşık olacaksın hatta daha iyileri çıkacak karşına. Lütfen kendi geleceğini ve mutluluğunu düşünüyorsan o heriften ayrıl, her yerden engelle ve kendi geleceğine bak. Ayrılınca 2 ay üzülürsün 2 ay üzülürsün sonra unutursun. Ama bu adamla bir gelecek kurarsan bir ömür üzülürsün haberin olsun. Okuluna odaklan lütfen.
Cok haklısınız normalde bunlara takılmam cunku sevgiliyken herkes yapabilir ama evlilik cok farklı aynı evde aynı ortamda bunlari kabullenmek cok zor geliyor bana düşünceleriniz icin de teşekkür ederimEvli değilim ama şöyle düşün artık devamlı kötü şeyler yasadıgında o güzel anlarında anlamı kalmıyo valla ınsanlar eskı sevgılılerını nasıl unutuyor? Bence cınsellıkten önce atıyorum müzik çalar surda dınlemiştik, yemek yersın yemek gelir önüne bununla yemiştik bununla gülmüştük kısmı daha kötü ama buna engel olamazsın eğer böyle ıcınden cıkamazsan adamla ayrıl ama bence sende takıntı olmuş bu adamla ayrılsanda sevgılısı olmus bırısıne takılırsın bu bende de vardı bı ara aşıyorsun sonra
Gecmis seksler unutuluyor tabii ki. Hangimiz eski sevgililerimizle sevismelerimizi hatirlayip hatirlayip içleniyoruz ki?İnanın hic oyle bir model değilim olmam da kabullenmek zor olsa da ilk baştan beri kendisine gayet iyi davranıyorum hediyeler alıyorum dışarı çıkarıp onunla ilgileniyorum ve babasi da gayet güveniyor ki sadece birlikte dışarı çıkmamıza izin veriyorum kendimi de tam anlatamadım galiba ben demiyorum ki derdim ellememis biri olacak sadece unuttumu bundan emin değilim olamıyorum bir erkek bunlari unutur mu diye soruyorum yoksa tabiki bunlara yapacak birseyim yok kimsenin geçmişini sorgulamak benim haddime değil olamaz da ama karşımdaki insan bunu unutabilmis mi bundan emin değilim cunku daha 1 sene anca olmus umarım beni anlarsınız
ben kadınım sevgilim erkek detayını yazan insanın bu ilişkide mutlu olması imkansızdan da öte.Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben bekar bir insanım sevgilim önceden evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var ben kadınım sevgilim erkek benimle evlenmek istiyor ama ben emin olamıyorum çünkü biriyle yaşadığı cinselligi kaldıramıyorum ve unutmak bana zor geliyor sevgilim onunla yaşadığı şeylerin aklına dahi gelmediğine dair yeminler ediyor ama benim icin cok zor bir durum bu elini tutmak bile zoruma gidiyor kaldıramıyorum başta yaparim sandim ama kaldıramıyorum sevgilim ayrılmak istemiyor evlenmek istiyor sizce eski eşiyle yaşadığı cinselligi ve yaşadığı anıları gercekten unutabilir mi ben onun çocuğunu sevebilir miyim bu kaldırılacak bir durummu ve evlenmelimiyim başına gelen yaşayan varsa bana bir akıl verebilir mi
Haklısın doğru diyorsunuz o potansiyel var çünkü çok kıskanç bir insanım ve hazmetmek zor geliyor ağır geliyor bana belkide dediğiniz gibi ayrılıp kendi hayatıma bakmak daha iyi olacak diye düşünüyorum yorumunuz için teşekkür ederimGecmis seksler unutuluyor tabii ki. Hangimiz eski sevgililerimizle sevismelerimizi hatirlayip hatirlayip içleniyoruz ki?
Ama sizde evlilikte seks hayatiniz basladikca kendinizi eski esiyle kiyaslayacak, onunla bunu yapiyor muydu, bunu ondan mi ogrendi, benim sevmedigim bir seyi o seviyor muydu diye kafaya takma potansiyeli var bence. Bu yuzden bunun altindan kalkamayacaginizi dusunuyorum.
Tamam siz yazmayarak çok mutlu olun hatta evlenirken beni de çağırın size tam altın takacağımben kadınım sevgilim erkek detayını yazan insanın bu ilişkide mutlu olması imkansızdan da öte.
Burası herkese açık bir sayfa kalkıp adımı yaşımı yazıp kendimi ifşalayacak biri değilim eminim sizde değilsinizdirHe tıpta okuyan hem “köylüsüyle” ilişki yaşayan biri. Yazımınız hiç bahsettiğiniz profilde değil ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?