Yaş farkı çok fazla. Siz hala mesajlaşalım, cilveleşelim dersiniz adam sonuca ulaşmak ister.
Siz ona çocuk gibi bile geliyorsunuzdur. Zaten önemsemiyor yaş farkı da tuz biber oluyordur.
Bu arada, bu bey amca ile birlikteyken çocuğunuz nerde oluyor?
Umarım, çocuğunuzun bulunduğu ortama adamları getirmiyorsunuzdur!
Abi deli misiniz ya? Kadın kendi çocuğunu sizden daha fazla ya da en az sizin kadar düşünüyordur eminim.
Abi deli misiniz ya? Kadın kendi çocuğunu sizden daha fazla ya da en az sizin kadar düşünüyordur eminim.
+32 yaşla 50 yaşındaki insanın enerjis bir olabilir mi hem de cinselliği baz alarak yazıyorum bunu, sırf bu sebeple bile kaçar insan.Bana da evlenip boşanmış çoluk çocuk sahibi olmuş kadının hala liseli gibi çıtçıt mesajlaştığı, el ele tutuşup asla sevişmediği ilişkileri araması garip geliyor.
Ciddi ciddi 50 yaşında insanın evlenmeden seks yapmayarak sevgisini ispat etmesini bekliyorlar. Bir de kullanıyor demişler.
Şu yaşımda cinselliksiz ilişkiyi ben kendim tercih etmem
Yok, en çok bizim kk kadınları düşünür. Diğer konuda da parazit eşe değil kadının sevgili yapmasına takılmışlar mesela, neden çocukları varmış çünkü. Bu da iyi bahane ahlak bekçiliği için.
Burada böyle bir durum var ne yazık ki. Sanki kimse kendi çocuğunu düşünmüyor sadece burada kendileri düşünüyor gibi kendilerini komik duruma düşürüyorlar.
Salak mı bu kadın? Korunmayı bilmiyor mu?+32 yaşla 50 yaşındaki insanın enerjis bir olabilir mi hem de cinselliği baz alarak yazıyorum bunu, sırf bu sebeple bile kaçar insan.
bir de gebe kalmaktan korkmalı “kullanılmaktan” korkmaktan daha ciddi kesin zarara düşeceği bir durum bu
1 ay bir erkeği tanıyıp onla yatmak için çok kısa. Sonra hpv başlıklarında çare arıyorsunuz.
Evli çiftlere çocuğun yanında mı yapıyorsunuz diye soruyor musunuz? Ne alaka cidden? Boşanan bir kadın pekala çocuk haftasonları çocuk babasındayken sevgilisiyle görüşebilir. Bu saçma hatırlatmayı yapmanızda iyi niyet yokYaş farkı çok fazla. Siz hala mesajlaşalım, cilveleşelim dersiniz adam sonuca ulaşmak ister.
Siz ona çocuk gibi bile geliyorsunuzdur. Zaten önemsemiyor yaş farkı da tuz biber oluyordur.
Bu arada, bu bey amca ile birlikteyken çocuğunuz nerde oluyor?
Umarım, çocuğunuzun bulunduğu ortama adamları getirmiyorsunuzdur!
Eşiniz hala sizinle sevişmiyor sanırım.1 ay bir erkeği tanıyıp onla yatmak için çok kısa. Sonra hpv başlıklarında çare arıyorsunuz.
Senin anlayışında ciddi sıkıntı var. Okuduğunu anlamıyorsun. Beni yok say mesajlarımı okuma. Çünkü seviyem seni aşıyor anlayamıyorsun o cici beynini yorma kapasiteni zorlama. Bak ben seni yok sayacağım şimdi. Şu tuhaf yorumlarına denk gelmeyeceğim artık. Anlarsın umarım bilale anlatır gibi tane tane anlattımHpv 'nin ilişki süresi ile bir ilgisi yok. Ahlak bekçiliği yapacağım diye tüm tuşlara basıyorsun sen de. Anladık sevişen kadınlara garezin var.
Senin anlayışında ciddi sıkıntı var. Okuduğunu anlamıyorsun. Beni yok say mesajlarımı okuma. Çünkü seviyem seni aşıyor anlayamıyorsun o cici beynini yorma kapasiteni zorlama. Bak ben seni yok sayacağım şimdi. Şu tuhaf yorumlarına denk gelmeyeceğim artık. Anlarsın umarım bilale anlatır gibi tane tane anlattım