ilişki tavsiyesi

Kullanmak ne demek ya, siz keyif almiyor musunuz? Yani 30 yasindan sonra da insanlarla iliskilerini analiz edemiyor ve safi seks icin mi birlikte yoksa duygusal iletisim var mi anlayamiyor olmak, sekste kendini madur, kullanilan taraf gormek cok bilincsizce bence.

Adam normal çoğunluğun yazdığının aksine.1 ayda cinsellikte de bir sıkıntı yok.
O yaşa gelsem karşımdaki benden ergen gibi aşk yaşamamı beklese ben bırakırım açıkçası. Ayrıca tabii cinsellik için birlikte olacak kadın erkek aşk dediğiniz duygunun temelinde de seks var zaten, bırakın artık şu arabesk kafaları yahu.

Yaş farkı çok fazla. Siz hala mesajlaşalım, cilveleşelim dersiniz adam sonuca ulaşmak ister.

Siz ona çocuk gibi bile geliyorsunuzdur. Zaten önemsemiyor yaş farkı da tuz biber oluyordur.

Bu arada, bu bey amca ile birlikteyken çocuğunuz nerde oluyor?

Umarım, çocuğunuzun bulunduğu ortama adamları getirmiyorsunuzdur!

Olur mu öyle şey . O kadar bilinçsiz insanlar mıyız ben çocuk evde olduğu zaman telefonda dahi konuşmuyorum duymasın diye . Çocuğun babasında olduğu zamanlarda görüşüyoruz tabiki

Yaşlar 32-47 mi 30 yaşındayım 35 yaş üzeri erkekler ilgimi çekmiyor. Erkek mi kalmadı? Her gün daha fazla şaşırıyorum bu sitede. Neden 30 yaşına yaklaşan ya da 30+ olan kadınlar son duraktaymış, başka çaresi yokmuş gibi davranıyor? Ayyy umarım ben de 40 yaşında erkekle evlenmem, büyük konuşur gibi oldum psikolojimi bozdu bu konular. Ayrıca cinsellik olmasa anormal olurdu. Bu yaşlarda liseli ergenler gibi takılınmaz. Ama bir sorun var. Mesajlarda size ilgi göstermeyen geçiştiren birisi var karşınızda. Ayrıca çocuğunuz kimde kalıyor onu merak ettim.

yaş farkı çok olsa da siz de 30 yaşını geçmiş ve belli tecrübeler yaşamış bir annesiniz o yüzden aradaki yaş farkının çok önemli olduğunu düşünmüyorum. çünkü ortada iki olgun insan var. bu durum yaş farkını tolere eder diye düşünüyorum
bi de ben adamın her halini çok normal buldum. yani adamda bir anormallik yok.
ama siz beklediğiniz ilgiyi göremiyorsunuz bence tek sorun bu. bunun için de zaman diyorum. zaman vermek de sizin sabrınıza ve bu ilişkiden umudunuza bağlı.

Cinsellik benim bildiğim 2 taraflı oluyor yani niye kadın milletinin çoğu "Beni kullandı" diyor anlamıyorum. Hı zerre zevk almayıp zoraki yapıyorsanız evet kullanmaktır ama zevk alıpta kullandı demekte bir tuhaf yani.

Benim kocamda mesajlaşmayı sevmez hele uzun mesaj ise arar direkt. Müsait olmadığımız durumlar için haberleşmek adına yazışıyoruz. Erkekler için normal bir durum bu.

1 aylık bir ilişkide bekar bile olsam ciddi düşünüp kendimi beklentiye sokmam. Boşanmışsam aksine ben süreyi uzatırdım. Ergen değilsiniz ve cinsellik gayet normal yani. Sonu evlilik olmasa bile bu bir ihtiyaç. Evleneceksen olsun, evlenmeyecekse olmasın diyorsanız hiç ilişki yaşamayın.

Abi deli misiniz ya? Kadın kendi çocuğunu sizden daha fazla ya da en az sizin kadar düşünüyordur eminim.

Yok, en çok bizim kk kadınları düşünür. Diğer konuda da parazit eşe değil kadının sevgili yapmasına takılmışlar mesela, neden çocukları varmış çünkü. Bu da iyi bahane ahlak bekçiliği için.

Abi deli misiniz ya? Kadın kendi çocuğunu sizden daha fazla ya da en az sizin kadar düşünüyordur eminim.

Burada böyle bir durum var ne yazık ki. Sanki kimse kendi çocuğunu düşünmüyor sadece burada kendileri düşünüyor gibi kendilerini komik duruma düşürüyorlar.

+32 yaşla 50 yaşındaki insanın enerjis bir olabilir mi hem de cinselliği baz alarak yazıyorum bunu, sırf bu sebeple bile kaçar insan.
bir de gebe kalmaktan korkmalı “kullanılmaktan” korkmaktan daha ciddi kesin zarara düşeceği bir durum bu

Burada böyle bir durum var ne yazık ki. Sanki kimse kendi çocuğunu düşünmüyor sadece burada kendileri düşünüyor gibi kendilerini komik duruma düşürüyorlar.

Çocuğu olan kadın hayattan elini eteğini çeksin. Kendini çocuğa adasın, dünyası çocuk olsun. Sevmesin sevilmesin, mutlu olmasın. Niye? Çünkü çocuğu var. Ve akılsız olduğu için çocuğun yanında sevişir adamlarla. Bi kendi akılları var çünkü, başkasında yok. Sürekli bir akıl verme ihtiyacı.

Salak mı bu kadın? Korunmayı bilmiyor mu?

1 ay bir erkeği tanıyıp onla yatmak için çok kısa. Sonra hpv başlıklarında çare arıyorsunuz.

1 ay bir erkeği tanıyıp onla yatmak için çok kısa. Sonra hpv başlıklarında çare arıyorsunuz.

Hpv 'nin ilişki süresi ile bir ilgisi yok. Ahlak bekçiliği yapacağım diye tüm tuşlara basıyorsun sen de. Anladık sevişen kadınlara garezin var.

Evli çiftlere çocuğun yanında mı yapıyorsunuz diye soruyor musunuz? Ne alaka cidden? Boşanan bir kadın pekala çocuk haftasonları çocuk babasındayken sevgilisiyle görüşebilir. Bu saçma hatırlatmayı yapmanızda iyi niyet yok

Hpv 'nin ilişki süresi ile bir ilgisi yok. Ahlak bekçiliği yapacağım diye tüm tuşlara basıyorsun sen de. Anladık sevişen kadınlara garezin var.
Senin anlayışında ciddi sıkıntı var. Okuduğunu anlamıyorsun. Beni yok say mesajlarımı okuma. Çünkü seviyem seni aşıyor anlayamıyorsun o cici beynini yorma kapasiteni zorlama. Bak ben seni yok sayacağım şimdi. Şu tuhaf yorumlarına denk gelmeyeceğim artık. Anlarsın umarım bilale anlatır gibi tane tane anlattım

Ok canım.Bb

`