ilişki tavsiyesi

xxzge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Ben 32 erkek arkadaşım 47 yaşında . Ben daha önce bir evlilik yaptım ve bir çocuğum var . O işe hiç evlenmemiş . Bir aydır ilişkimiz var . Aynı meslegi yapıyoruz. Eğitim gerektiren saygin ve unvanlı bir meslek . Fakat kendisi ile gorustugumuz ilk günden beri hep consellik talebi oluyor . Bu da acaba farklı bir amaç için mi benimle birlikte diye sorgulamama sebep oluyor . Başlarda bir süre red ettim fakat geçen hafta birlikte olduk . Bencil değildi , kibar ve hoş bi gece oldu . Öyle sapık ve sapkin bir adam gibi değildi . Gecesinde de sabaha kadar bana sarilarak uyudu ve sabah kahvaltı ve kahve hazırladı . Söylediğine gore ilk gördüğü günden itibaren bana arzu duyduğu ve bunda anormal bir şey olmadığı . Gorustugumuz zaman da konuşurken öyle cinsellik konuşmuyor yaklaşmıyor yemek yiyip kahve içip sokakta el ele tutuşup geziyoruz fakat gecenin sonuna doğru talep etmeye başlıyor . Bir diğer sorun ise mesajlaşma konusunda iletişime kapalı . Kısa cevaplar alıyorum ilgisiz davranıyor gibi hissediyorum. Rahatsız olduğum konuları söyleyince be tartışma sevmiyorum diyor ya da o mesajları hiç görmezden geliyor . Uzun uzun yazdığım mesajlara “tamam” veya beğeni yapıp benim uykum geldi gibi cevaplar vererek kapatıyor . Onun haricinde akşamları eve geldikten sonra telefonda arar saatlerce konuşuruz ve çok konuskan bir adam olur . Yüzyüze olduğumuz zamanda öyle kibar ve konuskan bir adam . Mesajda veya konuşurken cinsellikten hic bahsetmiyor bu arada öyle fantazi falan tarzı muhabbetler yapmıyor . Çapkın bir adam gibi de hissediyorum mesajlara cevap vermediği zaman hep bir başkası ile birlikte diye düşünüp Paranoyak biri olmaya başladım . Ki ciddi bir ilişki istediğimi en başında söyledim o da sorumluluktan kaçmadığını benimle her çiftin olduğu gibi gezip tozup her şeyi yaşamak istediğini ekstra olarak cinsellikte istediğini söyledi . Aramızda da mesafe var 3 saatlik . Konuşurken falan çok samimi ve sıcak davranıyor . O paranoya geçiyor ama sonra gece düşüncelere dalıyorum . Acaba kullanmak mı istiyor diye . Bir de hiç sevgi sözü duymuyorum bunu da defalarca söylememe rağmen kalpli emoji gönderiyorum işte bu mesafeden daha ne yapabilirim ki diyor . Oysa bir aylık sürede birkaç defa Canim dışında bir şey söylemedi . Ne düşünüyorsunuz

Eh adam mesajda neden cinsellik konussun
Yanyanayken talep ediyormus ya daha ne olsun
Mesajda acik secik konusmuyor diye baskilamamis mi oluyor yani
Uzun uzun yazdiginiz mesajlara tamam ya da uykum geldi yazarak sizi tiye alan biriyle devam etme motivasyonunuz nedir?

Ergen gibi cinsellik konuşacak yaşı geçeli bayağı bir olmuş yani. Hani sanki amacı cinsellik değil anlamında söylediniz gibi.

Şimdi 1 ay ve uzak ilişki olunca cinsellik bana hızlı olmuş gibi geldi. Kaldı ki ciddi amaçlı birlikte olduğunuzu söylüyorsunuz. Cinsellik son damla olmalıydı sonuçta daha birbirinizi tanımıyorsunuz. Süre o kadar kısa ki, adam daha size adapte bile olamamış tam olarak ve siz sadece canım dedi diyorsunuz.

O yaşta bir adamın yaşanmışlıkları çoktur öyle kalbine pat diye birini alamaz ki. Bir de yerinizde olsam o yaştaki biriyle beraber olmazdım. Siz baharınızı yaşarken o bitmiş olacak maalesef.

Mesaj konusunda yine yaş faktörü devreye giriyor. Elinde telefon uzun uzun mesajı bu yaş grubu pek yapmaz sanki. Ben de hiç sevmem mesajı bu arada bunu bir kıstas olarak kabul etmesem de, ciddi ilişki olarak görünmüyor buradan bakınca. Fazla kaptırmayın, temkinli olun lütfen.

Siz her şeyin farkındasınız.
Buraya da belki bir umut adamı aklayan çıkar diye gelmişsiniz ama ne cacık olduğu ortada.
İletişimi zayıf, sex partneri arayan ama elbette aç gibi görünmemeye özen gösteren dallamanın biri, ciddiyse evlensin o zaman. 47 yaşında hala önce tadına bakayım öyle alayım modunda olmamalı, insan 30unda bile anlıyor evlilik için uygun olan/olmayan partneri, bu apaçık istismar.
Siz de okey olsanız, neyse diyeceğim de, bildiğin manipülasyonla sekse ikna etmiş herif.
Ama çocuk değilsiniz, 32 yaşındasınız, boyun eğici davranmayın, şöyle dedim böyle açıkladım şunu belirttim vs vs geçin bunları.
İstediğiniz her ne ise açıklamayı bırakıp uygulamaya geçin.
Bu şeye benziyo, hırsıza dedim “ya nolur çalma, benim de ihtiyacım var, ay ben o kolyemi çok seviyorum” anlamadı…
Biz kadınların kendilerini saçma sapan yerlerde anlatma ve lafla sınır çizdiğini sanma olayı bi bana mı tuhaf geliyor.
Gözümüzü açalım artık, korumamız gereken şeyleri, ya da sınırımızı kuru lafla koruyamayız.
Eylem ve kararlılıkla, net bir duruşla koruruz.
Kriterlerinize uygun olmayan insanlara kendinizi manen de fiziken de açmayın
Güvenmiyorsunuz ki adama, neye hürmeten dediğini yapıyorsunuz?

Cinsellik için çok erken.Bunu sizden ısrarla talep etmesinden hoşlanmadım.Kendisi sizden sürekli bir şeyler bekliyor ama sizin beklentilerinizi karşılamıyor.Ayrıca aranızda çok yaş farkı var.Bir beş yıl sonra siz altın çağınızı yaşarken o yaşlılık dönemine girmiş olacak.Bence boş verin bu ilişkiyi.

umarım çocuğun olduğu evde falan sevısmemıssınızdır ve umarım sırf sürekli talep ediyor die kendınızı bunu yapmak zorunlulugunda hissedip yapmamıssınızdır . Çünkü 1 aylık ilişkide bi süre reddettim diyip geçen haftada birlikte olduk yazmışsınız geriye kalıyor 3 hafta yani 3 hafta da 3 saatlık mesafeden kaç kez geldi ki telefonda konuşmuyor mesajda bahsetmıyor ama ilk günden beri cinsellik talebi var .İlk günden cinsellik konuşan herif nasıl mesajda konuşmada cinsellik konuşmuyor anlayamadım ben, 3 saat mesafeden hergun gelip kulağınıza sevişelim mi die fısıldıyor mu napıyor ? geldıgınde güzel davranıyorki gecenın sonunda cinselliği konu edebilsin sizde günün mutluluk etkisiyle teslim olun iyi numara ha . Neyse ne isteyerek sevıstıyseniz okey .

50 yaşında adamında 30 yaşında çocuğu olur . ünvan meslek saygınlık falan bilmem de kendınıze saygınız olsun oturup uzun uzun mesaj yazdığınız herif cevap vermeyi falan geç dalga gecer gibi beğeni atıp gecıyor “he he ya sensin he he “diyor resmen , cevap verse konuşacaksınız “vıdılamasın başımda “diyip yok sayıyor . İki satır mesaj yazmayan adamıda koynunuza alıp gönlünü hoşlaşmaya vakit harcamayın .

ilişkiye devam edeceksen korun hastalık falan kapma , ama ciddi de düşünme

Yok artık belli yaşın üstünde insanlar ergen gibi pastane aşkı mı yaşayacak? Gayet normal. Fakat sizin hemen evlilik düşünmeniz çocuk varken doğru değil
Ben boşansam kolay kolay evlenip çocuğumun rahatını bozmam. Sevgililik en temizi bence.

Uzun uzun mesajlarınıza emoji gibi kısa cevap atması bile aslında bir gösterge tabii anlamak isteyene :) siz buluşmalara giderken çocuğa kim bakıyor?

Ben yine kk’nın aksine adamda bir anormallik görmedim. Belli bir yaştan sonra insan önce cinsel açıdan deneyimlemek, cinsellik iyiyse, arada o bağ kurulursa ilişkiyi duygusal aşamaya geçirmek istiyor. Tabi bu tabuları olmayan insanlar için geçerli.

Mesajlaşma konusu aranızdaki yaş farkından kaynaklanıyor gibi. O yaşta bir adam ergen gibi mesajlaşmaz. Aramada, ilgide, sohbette sıkıntı yoksa bu dert edilmemeli.

Sevgi sözcüğü beklemek de anlamsız geldi. 1 aydır takıldığınız, yüzünü 3-5 kez gördüğünüz adamdan aşkım, balım, çiçeğim sözleri gelmez.

Keyfiniz yerindeyse zamana bırakın, çok bağlanmadan gözlemleyin, beni kullanıyor triplerine girmeyin ve tadını çıkarın. Yok bu ilişki sizi tatmin etmiyorsa, hızla evliliğe giden bir ilişki arayışındaysanız bu adam doğru tercih değil sizin için.

Konu bir kadın olduğunda beyin, en ince kıvrımlarına kadar harıl harıl çalışırken; neden konu bir erkek olduğunda tam kapasite uyur?Bunu düşünüyorum.

Bana da evlenip boşanmış çoluk çocuk sahibi olmuş kadının hala liseli gibi çıtçıt mesajlaştığı, el ele tutuşup asla sevişmediği ilişkileri araması garip geliyor.
Ciddi ciddi 50 yaşında insanın evlenmeden seks yapmayarak sevgisini ispat etmesini bekliyorlar. Bir de kullanıyor demişler.
Şu yaşımda cinselliksiz ilişkiyi ben kendim tercih etmem

Adamın sorunu var mı bilemem fakat 50 yaşındaki bir adam için gece güvensizlik paranoyaları yaşıyorsanız kendinizi ve ilişkiyi sorgulayın. Adamı gözünüzde büyüdüğünüz için eksiklerini tamamlamaya çalışıyor olma ihtimaliniz yüksek.

Çocuklu evde değildik tabiki. Öncesinde bir senelik bi tanisikligimiz vardı. Dediğim gibi aynı işi yapıyoruz. Ortak çevre ve aynı meslek odası üyesiyiz. İlişkimiz başlamadan önce bir buck ay devamlı konuşmaya başladık . O zaman uzaktaydı. Telefon arkadaşlığı ile başladı . Benim şehrimde yaşıyor normalde iş için şehir dışında yaşıyor . Bir süre sonra üç haftalık sehrime geldi . O süre boyunca sık sık gorustuk . Şimdi geri dondu

Biraz tabular, biraz yetiştirilme tarzı, biraz hayata bakış açısı… Kadınların (insanların) bağ kurmadan sevişebileceğine ya da bağ kurmak için sevişebileceğine inanmayan oldukça kalabalık bir kesim var.

Çevremde 35-50 yaş arası birçok bekar insan var. Hiç cinsellik olmadan ilişki yaşayanına denk gelmedim.

`