İlişki tecrübesizliği

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Kimsenin ilişkisine ya da filmlere bakarak aa bizim neden böyle değil diyemezsin. Hem anladığım kadarıyla sen de pek romantik ve yakın davranmıyormuşsun.

İnsan içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalı. Ay taktik yapayım, dur önce o günaydın desin, mesaja geç döneyim merak etsin vs vs. Bu tarz taktikler yapmak sağlıklı ilişkinin doğasına aykırı. İkinizde de genel olarak her şeyi karşıdan beklemek var galiba. Pek oluru olan bir ilişki gibi gelmedi bana.

Bencede hediye karşılıksız olursa güzel bende hediye vermeyi severim o insanın değer verdiğini gösteriyor benim sevgi dilimde

Eğer gelecege yönelik bir ilişki ise bu açıkça konuşun.
Yalnız ben bir kadın olarak trip falan yapmam. Çekmem de çocuk değil kimse. Güzelce konuşulup anlaşılmak varken hareketlerden anlam çıkarılmamali. Konuşursunuz size uymuyorsa ayrılırsınız. Çok kompleks bir yapı degil ilişki denen süreçler bir zorlastiriyoruz Be nce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…