• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki yaşamayı bilmiyorum sanırım?

Yazdıklarının aksini düşünen ben miyim acaba, gayet anda kalmışsın işler hızlı gidince sen de dizginleri salmışsın normal değil mi?? Sürekli kendini kontrol etmek, dizginlemek de çok zor. Adam önce yardırmış sonra yan çizip kaçmış anladığım kadarıyla ondan bir dengesizlik var, sende bir acaiplik yok.

Yoo sen gayet haklısın böyle devam et

Zamana bırakalım gezelim tozalım sevgili olmayalım mıy mıy mıy tiplere direkt yol ver girsin

Net adamlar girsin hayatına sakın taviz verme istediğin netlikse.
evet istediğim netlik aslında, kursta herkese aramızda duygusal bir şeyler olduğunu belli edelim istiyordu ama aramızda arkadaşın bir tık üstü gibiyiz. Kabul edemem bunu dedim kursta da herkes arkadaş olduğumuzu düşünsün kimsenin aramızda bir şey olduğunu anlamasına gerek yok.

Yazdıklarının aksini düşünen ben miyim acaba, gayet anda kalmışsın işler hızlı gidince sen de dizginleri salmışsın normal değil mi?? Sürekli kendini kontrol etmek, dizginlemek de çok zor. Adam önce yardırmış sonra yan çizip kaçmış anladığım kadarıyla ondan bir dengesizlik var, sende bir acaiplik yok.
aslında adam kaçmadı yine ilgiliydi fakat kendini çekti gibi. Ben bu durumu belirtince de pazartesi nikah masasına gidecek durumda da değilim tarzı bir cümle kurdu. evlilik konusunu hiç açmadım hiç öyle bir beklentiye de girmedim. aksine hatta anda kalmaya çalışıp zamana bırakmaya çalıştım elimden geldiğince. ciddi konuları kendisi açınca sonra napıyorum ben der gibi oldu. geri adım atmaya başladı yazdıklarıyla, bu tür mesajlarımı cevapsız bırakıp farklı konu açmasıyla anladım.

Olur gider ilgisi var yazmıştım galiba eski konunuza.Kendiniz olun ve aşırı bağlanmayın illede bu demeyin her hareketinden mana çıkarmaya çalışmayın.Simdi nerden bileyim sakin rahat çocuktur siz telaşlı sabırsız herşeyi yanlış anlamalara kurban edersiniz .Buda olabilir .İstediğiniz şeye evet istemediğiniz şeye hayır .Onun dışında keyif almaya tanımaya bakın karşılıklı.

aslında adam kaçmadı yine ilgiliydi fakat kendini çekti gibi. Ben bu durumu belirtince de pazartesi nikah masasına gidecek durumda da değilim tarzı bir cümle kurdu. evlilik konusunu hiç açmadım hiç öyle bir beklentiye de girmedim. aksine hatta anda kalmaya çalışıp zamana bırakmaya çalıştım elimden geldiğince. ciddi konuları kendisi açınca sonra napıyorum ben der gibi oldu. geri adım atmaya başladı yazdıklarıyla, bu tür mesajlarımı cevapsız bırakıp farklı konu açmasıyla anladım.
Bak şimdi enerji var daha yeni tanidiginiz birisi deli degilse niye size pazartesi nikah masasına gidecek değilim diye bir cümle kursun.Enerji çok önemli yansittiginiz enerji konuşmadan bile sezilir.Burda biz bizeyiz mutlaka böyle bir konu açılmış ve işin keyfi kacmistir .Bende olsam daha yolun başında bu enerjiyi hissetsem ben değil olay evlilik fikrine gelsem.Yanlis kişi diye düşünürüm.Siz iyi düşünün böyle bir konuşma hava gectimi aranızda .Birde sevgili olalım kurs duymasında ne bileyim kurstakiler kim ya bir daha nerde goreceksiniz çok kasiyorsunuz bilemedim tabi yaniliyorumdur siz daha iyi bilirsiniz .Baya sabote ediliyor ilişki gelişme kısmında kalır böyle .Bana sabote eden sizsiniz olarak geçti buda sizin geçmiş kaygı durumunuz yada yaşadıklarınizla ilgili belkide nerde ne desem e çok takılı kaldınız .Bunlarida tarafsız gözle bir düşünün irdeleyin.Yok buda değilse çocuk dengesiz yada sarmadı ilişki .

Adam efedersiniz at gibi koşup geldikten sonra niye kendini geri çekiyor ya.Bende böyle erkeklere sinir ediyorum.İlk başta ilgi gösteriyolar sonra fos oluyorlar.Akışına bırakın bence.Evlilik konusunda da alay etmiş.Hemen evlenecek değilim gibisinden konuşmuş.O zaman arkadaş gibi takılın bir süre.Adam best friend mi istiyormuş ?

Back
X