- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
Benim sorunum bu galiba. Bu aralar kendimi bir başına kalmış gibi hissediyorum. Biraz sıkıldım. Ne zaman karşıma görüşebileceğim özelliklere sahip biri çıktığını düşünsem daha ilişki süreci başlamadan soğuyup kopuyorum. Mesela baştan çok ilgili görünen bir adamı kısa bir süre gözlemliyorum. Bir o kızla bir bu kızla muhabbet kurma çabasında. Veya bir başkası çıkıyor. Umursamaz, bencil kötü özellikleri hemen gözüme çarpıyor. Direkt uzaklaşıyorum. Ve biri çıkınca değerlendirmemi evlilik yapabileceğim biri mi diye yapıyorum. Öyle biri olmadığını düşünüyorsam da uzaklaşıyorum hemen. Görüşmeyi uzatmıyorum. Bu bakış açım yanlış mı? Neticede amacım yuva kurmak ama şu ana kadarki kimse de bunu gerçekleştirebileceğim biri gibi gelmedi. Hatta kötü bir evliliktense yalnızlık daha mutlu eder insanı biliyorum. Ama insanları da net bulmuyorum. Bir öyle bir böyle tavırlar içindeler. Bir çok ilgili bir çok umursamaz. İlişkiler konusunda çok tecrübeli de değilim. Ne yapmam gerekiyor. Olumsuzluk görsem de devam mı etmeliyim? Yoksa bu davranışlarım doğru mu? Karşıma doğru insan çıktığında hiçbir tereddüdüm olmadan görüşmeye devam mı edeceğim, olumsuz özellikleri görmeyecek miyim?