bence cabucak yasayıp tüketme herseyi sindire sindire yasa. Haftada 1 görüşmek bile yeterli olur ilk zamanlarAblalarım görüştüğüm bir çocuk var.Geçen sene beni eklemiş ama benim ilişkim vardı o yüzden kabul etmemişim o söyleyince hatırladım.Benimle hep tanışmak konuşmak istemiş ama ilişkim olduğu için yanaşamamış.Sonra beni görünce kafede falan tekrar eklemiş.Benim ilişkim biteli 7 8 ay oluyo.İlk defa bu çocukla görüşmeye başladım.O beni önceden tanıyormuş dediğim gibi ama ben onu 2 hafta önce 2 3 kere gördüm ve aşırı beğendim.Sonra aynı kafede otururken gördük birbirimizi takip etti sosyal medyadan bende ettim.Bana 3 4 gün boyunca hiç bir şekilde mesaj atmadı.Bende neden yaptım bilmiyorum ama takipten çıkardım.Çıkardığımı görünce yazmış.Biz ondan sonra konuşamaya başladık.1 haftadır konuşuyoruz.Bu çocuk en son 2 3 yıl önce ciddi bir ilişki yaşamış ve o da kötü bitmiş.Ben ise yeni ayrıldım.Sorun şu ki , akşam konuşurken gece falan herşey mükemmel.Çok güzel sohbet ediyoruz gülüp eğleniyoruz.Ama gündüz evde olsa bile 2 3 saat mesaj atmıyor.İşi olmasa da atmıyor.Aynı yerde yaşıyoruz 2 kere beniarkadaşlarımın yanından almaya geldi sadece o şekilde görüştük.Buluşma muhabbetimiz vs ancam beni almaya gelince oluyo.Asla uzun uzun vakit geçirmedik daha.Şimdi sizce ben mi acele ediyorum?Herşey aslında normal mi?İlişkiye yeni başlamaya çalışan insanlar birbirini devamlı görmek ister diye düşünüyorum.Yanlış mı bu bilmiyorum.Onu sıkmak istemiyorum zamanla düzelir düzene girer herşey diye düşünüyorum ama bu sefer de ya böyle alışırsak hiç bişey değişmezse diye düşünüyorum.Dün buluşma muhabbeti yaptığımda bana eğer her gün görüşürsek paylaşcak bişeyimiz kalmaz sıkılırız vs dedi üstelemedim bende.Acaba ben ilişkiden çıktığım için mi hep görüşelim konuşalım vs istiyorum.Çünkü eski erkek arkadaşoımla devamlı konuşur görüşürdük.Ama şimdiki çocuk uzun zamandır yalnız belki de alışmaya çalışıyodur değişir diye düşünüyorum.Ne yapmalıyım nasıl yol almalıyım sizce?
Ne biçim bahane?.Dün buluşma muhabbeti yaptığımda bana eğer her gün görüşürsek paylaşcak bişeyimiz kalmaz sıkılırız vs dedi
KatılıyorumÇocuğun önceden hayranlığı varmış ama sonrasında devam etmemiş diye düşünüyorum.
Eğer duyguları yoğun olsaydı emin olun günde 10 Saat birlikte olmak isterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?