• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilişkide ara verme

pringless

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
17
0
16
Çanakkale
sevgilimle şu ara kıskançlık, mesaja geç cevap verdin gibi tartışmalar yaşadık. Bundan dolayı sürekli beraber olduğumuz için bir süre birbirimizi özleme kararı aldık sizce doğru mu ikimizde birbirimizin psikolojisi için uzak duruyoruz ben şimdiden özledim... hiç arkadaşım yok derdimi buralarda paylaşıyorum... yorumlarınızı bekliyorum

inş bi faydası olur canım oda seni özler ve ilk mesajı o atar.

sevgilimle şu ara kıskançlık, mesaja geç cevap verdin gibi tartışmalar yaşadık. Bundan dolayı sürekli beraber olduğumuz için bir süre birbirimizi özleme kararı aldık sizce doğru mu ikimizde birbirimizin psikolojisi için uzak duruyoruz ben şimdiden özledim... hiç arkadaşım yok derdimi buralarda paylaşıyorum... yorumlarınızı bekliyorum

Hiç doğru bi karar olmamış bence yani. Bi ilişkide ara vermek gibi birşey yoktur.
Sorunları konuşarak, tartışarak, halledebilirsiniz. Kıskançlık, mesajlara geç cevap verme tartışmaları çok normal. Seven,sevilen merak eder, sahiplendiği için kıskanır. Ara vermek, araya inşallah soğukluk sokmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

ilişkiye ara vermek daha çok soğutyo bence msj atmamaya alışıyon falan bizim beş sene olcak çok tartıştık ama hiç ara vermedik ki çok küçük bişey sizinki bence konuşun bizimde öleydi zamanla değişiyo ilişki oturuyo büyüyoz bazı şeyler artık abartmıyoz

Bencede ara vermek doğru bir karar değil.
Sadece bir müddet gün içerisinde çok sık görüşmeyin derim.
Ama tamamen ara vermek olmaz. aradaki bağı koparmamak gerekir kanımca :)

ilişkiye iyi gelirde , ara çok mantıklı değil .

ilişki biter ve yeniden başlar . Bence ara vermek yerine sınırlandırın ama ölçüye çok dikkat etmelisiniz yoksa güç savaşı haline gelir işin içinden hiç çıkılmaz

tşk ederim hepinize yorumlarınız içinn, yapamadık zateeennn :S birbirimizi özledik ve normalde her zaman geldiği gibi ben işten geç çıkışlı olduğum gün almaya geldi devam ediyoruz gene, sevgili olmayı da ayrı kalmayı da beceremiyoruz kısacasııı :S

Şuan bende aynı durumdayım... Çok hatalar yaptım sanırım, çok bunalttım... Ben hep ayrılalım dedim o hiç bi zaman kabul etmedi. en son ki kavgamızda 2 3 gün kafa dinleyelim dedi. bugün 2.günü ama ''ben sensiz yapamıyorum'' gibi bi konuşma beklerken sanırım o ''ben böyle gayet huzurluyum'' diyecek :'(

canm hem hatalar yaptım bunalttım diyosun kaç kere ayrılalım demişin çocukta artık sıkılmış olabilir zorla ayrılalım deditrcen çocuğa bence bide ondan bekleme artık sen msj at hatalarımın farkına vardım faln die

canm hem hatalar yaptım bunalttım diyosun kaç kere ayrılalım demişin çocukta artık sıkılmış olabilir zorla ayrılalım deditrcen çocuğa bence bide ondan bekleme artık sen msj at hatalarımın farkına vardım faln die

Artık çok geç :( bitti tamamen... çok uğraştım ama nafile :( ikimizde ağlaya ağlaya vedalaştık.... içim çok acıyo. geçicek biliyorum ama nasıl??? çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. bu yıl nişanımız vardı seneye de düğün, evlilik hayali kurduğun erkek senden bu kadar kolay vazgecebiliyorsa, ben artık kimseye güvenemem... :'(

Back
X