Merhaba,hanımefendi yazdığımı iyi okuyamamış.Benden bir tık uzun.Taş çatlasın 170.İnşallah öyledir dedim hatta.Bu konuda evet gereksiz olmuş, ön sayfalarda yazmıştım zaten abartmayın diye.
Siz şey hayali mi kurdunuz hani instagramda paylaşılıyor ya koşa boylu kız uzun erkek aşkaMerhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Teşekkür ederimKonudan alakasız nickiniz ve profil resminiz ne güzel
Ben açıkçası eğer mantık çerçevesinde bir ilişki düşünüyorsam boya kiloya takılabilirimMerhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
ilk defa kısa boylu olup, kocası 1.90 olmayan bir üye.Benim eşim 1.65 bende 1.58 falan benden kısa olmadığı sürece sorun yok jsjsjdj önemli olan anlaşmak ya boya falan takılmayın ayrıca birazda olsun uzunmuş dışardan çakmaz öyle bence
Merhabalar,açıkçası boy takıntımı bir kenara bırakıp ilgisine karşılık verdim ama onun kafasının karışık olduğunu ve boy konusunda hassas olduğunu gördüm,u dönüşü yapıp arkadaşlığı ile kalmayı tercih ettim.Bişeyler hissettiysem boyuna bakmazdım. Yani 170 oluşuna. Daha önce sevgilim olmuştu mınyon tipli hemen hemen aynı boylarda olduğum. 170 civarıydı sanırım oda. Benı çekmesıydı onemlı olan hıslerimdi yani.
hislerinize önem verin akışına bırakın boyu gayet normal. Adam sızın ıcın aynısını dusunse nasıl hıssederdınız? Sonucta boyunuz cok uzun degıl normal
hassas olduğunu nasıl anladın kiMerhabalar,açıkçası boy takıntımı bir kenara bırakıp ilgisine karşılık verdim ama onun kafasının karışık olduğunu ve boy konusunda hassas olduğunu gördüm,u dönüşü yapıp arkadaşlığı ile kalmayı tercih ettim.
Yengem abimden iki üç santim daha uzun maşallah çok mutlulular ,2 tane ay gibi çocukları var❤ arada biz espiri yapıyoruz yenge abim tepeden nasıl görünüyor diyeMerhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…
Merhabalar,açıkçası boy takıntımı bir kenara bırakıp ilgisine karşılık verdim ama onun kafasının karışık olduğunu ve boy konusunda hassas olduğunu gördüm,u dönüşü yapıp arkadaşlığı ile kalmayı tercih ettim.Bişeyler hissettiysem boyuna bakmazdım. Yani 170 oluşuna. Daha önce sevgilim olmuştu mınyon tipli hemen hemen aynı boylarda olduğum. 170 civarıydı sanırım oda. Benı çekmesıydı onemlı olan hıslerimdi yani.
hislerinize önem verin akışına bırakın boyu gayet normal. Adam sızın ıcın aynısını dusunse nasıl hıssederdınız? Sonucta boyunuz cok uzun degıl normal
Söyledi.Kendini kısa buluyormuş,minyon bir kız arıyormuş.hassas olduğunu nasıl anladın ki
hassas olduğunu nasıl anladın kiMerhabalar,açıkçası boy takıntımı bir kenara bırakıp ilgisine karşılık verdim ama onun kafasının karışık olduğunu ve boy konusunda hassas olduğunu gördüm,u dönüşü yapıp arkadaşlığı ile kalmayı tercih ettim.
e tamam siz minyonsunuz zaten. boyunuz uzun değil kiMerhabalar,açıkçası boy takıntımı bir kenara bırakıp ilgisine karşılık verdim ama onun kafasının karışık olduğunu ve boy konusunda hassas olduğunu gördüm,u dönüşü yapıp arkadaşlığı ile kalmayı tercih ettim.
Şu an karş
Söyledi.Kendini kısa buluyormuş,minyon bir kız arıyormuş.
150 civarı arıyor demek ki.hassas olduğunu nasıl anladın ki
e tamam siz minyonsunuz zaten. boyunuz uzun değil ki
Sonradan pişman oldu,şu anda hayatımda başka biri var.hassas olduğunu nasıl anladın ki
e tamam siz minyonsunuz zaten. boyunuz uzun değil ki
Sonradan pişman oldu,şu anda hayatımda başka biri var.
Galiba güzel gidiyor,sevgili olduk,uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım.Onunla nasil gidiyor kiz, en son bulusmustunuz, nasil gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?