- 16 Aralık 2014
- 597
- 270
- 123
- Konu Sahibi birgunbelki
-
sevgisini sorgulamıyorum artık 1.5 sene oldu ve dahasini istediğinin de farkindayim. Dediğin gibi sonucta sevdigi kadinim tabiki bana karşı cinsel cekim hissetmesi kadar normali yok. Senin istemediğin bi şeyi asla yasamayiz demisligi de var ama bu konuda istegi düzenli artış gösteriyo ki bu da bende nereye kadar bu adam sabreder gibi bi soru oluşturdu.istedikten ve sevdikten sonra eder..her cinsellik isteyen erkekde sevmiordur genellemesi yanlıs zaten ister tabi sevdigi kadın neticede ama sen eger burda durmalısın dedigin an durmuyorsa o adamın sevgisi sahtedir
sevgisini sorgulamıyorum artık 1.5 sene oldu ve dahasini istediğinin de farkindayim. Dediğin gibi sonucta sevdigi kadinim tabiki bana karşı cinsel cekim hissetmesi kadar normali yok. Senin istemediğin bi şeyi asla yasamayiz demisligi de var ama bu konuda istegi düzenli artış gösteriyo ki bu da bende nereye kadar bu adam sabreder gibi bi soru oluşturdu.
Sevgilim uzakta yanima geldiginde de yakinlasma oluyor biraz. Sevgilimin bu konuda açık açık bi sey dediği yok. Dur dediğim yerde de duracagina inanıyorum ama istediğini de hissediyorum. Merak ettiğim bu sekilde nereye gider bu istek ne olurBu sorunun amacı gerçekten ne anlam anlamadım.
2 seçeneğin var bekle diyecek evliliği bekleyeceksin.
Yada birlikte olacaksın.
Sonuçta seninle daha ileri gitmek istiyorsa evlilik dışı cin. iliş. karşı olduğum için yüzüne söylerdim. Evlenmeden" ASLA"
Siz başta hata yapıyorsunuz.
Aşırı temas sizin ve karşı tarafın bastırması güç duygularını uyarıyorsunuz sonra baskıladığı duygulardan korkuyorsunuz...
Ben de her zaman oyle düşünmüştüm. Ama ilişki uzadikca bu belirgin bi eksiklik halini aldi. Suan iliskiyi uzatmama durumumuz yok en az iki sene daha ciddi bi adim atamiyoruz. Bu da benim islerim yuzunden kaynakli oldugu icin sorun yaratan taraf benmisim gibi oluyor. Bazen ciddi düşündüğünü belli ediyor ama bu konuda attığımız bi adim yok sonuçta. Ama cinsel olarak isteklerinin arttiginin da farkindayimben kendi adıma evlenmeden olmazcılardan olduğum için bu beklentide olan erkeklerden hep uzak durdum .....benim yapım bu . çünkü cinsellik yaşayıp ilişkim biterse en çok üzülen yine ben olurum .. benim hayatımda negatif bir gelişme olur . ayrıca inancıma görede haram .. herkesin kendi hayatı kendi kararları .ilişkileri uzatma taraftarıda değilim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?