- 15 Nisan 2010
- 1.436
- 1.383
- 158
- Konu Sahibi birgunbelki
-
Benim kurduğum cümlede komik bir şey yok gülmenizi gerektirecek.Bence ilişkide cinsellik çok önemli. Özellikle uzun vadeli ilişkilerde olmazsa olmaz yani. Herhangi bir sağlık problemi olmaksızın uzun vadeli bir ilişkide sevgilim benimle cinsellik yaşamak istemese bundan rahatsızlık duyarım, hatta ayrılmaya kadar bile gidebilir iş. Seven beklemek zorunda değil.
Erkekler durmaz, beklemez diye düşünmek de yanlış bu sadece erkeğin hoşuna giden, erkeğin yaşamak istediği bir şey ya da erkeğe sunulan bir hediye değil ki?
"Şimdiden her şeyi yaşarsak evliliğe ne kalacak?" mantığına da ayrı bir güldüm. Evlilik sadece cinsellik yaşamak amaçlı yapılan bir şey değil kaldı ki cinselliği ne zaman yaşarsan yaşa bir süre sonra ilk zamanlardaki heyecanını zaten bulamayacaksın haliyle bir ömür sürmesi planlanan evliliğe limited edition gibi yaklaşıp ne kalacak diye düşünmek mantıksız.
Benim kurduğum cümlede komik bir şey yok gülmenizi gerektirecek.
Sizin düşünceniz böyle diye herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.
Ben sizin düşüncenizi garipsemeyip gülmüyorsam sizde benim düşünceme gülemezsiniz.
Bana göre her şey vakti zamanı gelince yaşanırsa daha anlamlıdır. Size göre değildir.
Saygılar.
Sarılmalar öpüşmeler tamam diyelim ama acık acık istemese de hissediyosunuz ki sevgilinizin gözü bi basamak daha yukarda ve kendinizi de hazır degilsiniz boyle bi duruma ne yaparsınız. Cinsellik ilişkinin devami icin ne kadar önemli. Uzun süreli iliskilerde erkek çok uzun süre sabredebilir mi
Öncelikle uzun süreli ilişki sakıncalı olabiliyor, sonu ayrılık ta olabiliyor.
Yani uzunnnn uzunnnn yapınca boku da çıkabilio.
He diyelim ki mecbur sebeplerden uzun ilişkiniz var, onda da bence onun cinsel dürtülerini coşturacak ortamlarda kalmayın. Hele hele de başbaşa yalnız olacağınız kapalı mekanlarda asla kalmayın, işte o zaman o duramaz.
Bence ortam vs ile alakalı değil bu durum
Kişinim karakteri yapısı ce çevresi ile alakalıdır. Kimi yaşar sonrası yani ayrılık vs sorun değildir aile ve çevresine göre yaşar kimi vardır yaşar sonra bi çözüm bulur evlenirim mantığında olur kimi ise ben ne yaptım diye pişman olup depresyona girer. Yani herkes farklı ve aslında bu konu da genel olarak saçma
Evet diyecek kişi oturup düşüncek yarın giderse ben bunu kaldırabilirmiyim başkası ile evlikik olduğunda ne yaparım tehdit olursa edene koşa koşa gidermiyim yoksa savcılığa mı giderim ailem ile konuşup ? Yani soruyu soranda cevap aslında bana doğal yaşa derim ama kişinin kendi hayatı benden farklı
Onca kasıleybıl duruma düşme diye, riskler olmasın diye zaten ;
Yalnız kalınmamalı diyorummmmmm.
Sen bi ortadan bi sondan gitmişsin, e dönüp dolaşıp aynı yere gelmişsin.
Yok şöle yok böle, yok karakter meselesi, yok irade, yok pişmanlık.
Biz burda makale yazmıyoruz,
Yararlı olmaya çalışıyoruz.
Hayatın acı gerçeklerini bilimsel ele alacağımız konularda çıkar, ama maalesef bu konu çok çok basit çözümü olan bi konu.
Başbaşa yalnız kalmıcan.
Bitmiştir.
Kalırım banane diosa da sonrasında ağlayıp sızlanmıcak.
Bi de söyle bir şey cinnsellik yaşadıktan sonra iliskide erkek daha ilgisiz daha umursamaz olur mu?
Sevgilim uzakta yanima geldiginde de yakinlasma oluyor biraz. Sevgilimin bu konuda açık açık bi sey dediği yok. Dur dediğim yerde de duracagina inanıyorum ama istediğini de hissediyorum. Merak ettiğim bu sekilde nereye gider bu istek ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?