- 21 Ocak 2015
- 58
- 23
- 88
- 30
- Konu Sahibi birgunbelki
-
Ben de boyle dusunuyorum. Sevgilime hak veriyorum anliyorum ama benim de hep amam hep durduran bi tarafim var. Iliskim uzadikca da eksiklik halini aliyor bu. Daha ni degere biniyordoğru soyluyorsun canım aslında mesela kendımden ornek veriyim 3senelik bi ilişkm var ben de biliyorum sevgilimin istediğini sonuçta her kadın anlar ve ben çok çok güveniyorum sevgilime ama yinede ne olursa olsun az da olsa bi ayrılma,bırakılma korkusu oluyor. sevgilimle böyle bişeyi bende yaşamak isterm ama. aması var iştebi tek ben miyim boyle dusunen arkadaşlar? bi ben miyim yada bu kaadar korkak olan?
O zaman yaşa kardesimBen de her zaman oyle düşünmüştüm. Ama ilişki uzadikca bu belirgin bi eksiklik halini aldi. Suan iliskiyi uzatmama durumumuz yok en az iki sene daha ciddi bi adim atamiyoruz. Bu da benim islerim yuzunden kaynakli oldugu icin sorun yaratan taraf benmisim gibi oluyor. Bazen ciddi düşündüğünü belli ediyor ama bu konuda attığımız bi adim yok sonuçta. Ama cinsel olarak isteklerinin arttiginin da farkindayim
Evet cunku kadinlar daha duygusal.."Duvarların dili olsa" filmini izlemeni tavsiye ederim. Çiğdemlik çok haklı erkek her zaman kendini düşünür. Her zaman cezasını kadın çeker.
Ben de her zaman oyle düşünmüştüm. Ama ilişki uzadikca bu belirgin bi eksiklik halini aldi. Suan iliskiyi uzatmama durumumuz yok en az iki sene daha ciddi bi adim atamiyoruz. Bu da benim islerim yuzunden kaynakli oldugu icin sorun yaratan taraf benmisim gibi oluyor. Bazen ciddi düşündüğünü belli ediyor ama bu konuda attığımız bi adim yok sonuçta. Ama cinsel olarak isteklerinin arttiginin da farkindayim
bu birazda elini veren kolunu alamaz gibi bir sey galiba. Artik uzun zamanda olsa beni seviyosa beklemesi gerektigini dusunuyorum ben de. Ben hazir degilim cunku. Iliskim devam etsin diye böyle bir sey yapamam. sonucta sonunda ayrilik olursa uzulecek olan benim erkek degil.
1,5 yıl çokta uzun bir süre değil aslında. Kendini böyle şartlama ilişki uzamamış daha çok normal. Ayrıca ilişki uzayınca cinsellik olmak zorunda diye birşey yok. Erkek isterse sabreder.Uzun ilişkisi olan biri olarak söylüyorum bunu. Sende istediğini belli edersen adam duramaz ama bu konulara hiç girme ne yanındayken ne uzakta bahsini açma açtırma. Bence uzun ilişkilerde cinsellik bitirir ilişkiyi. Tekrar diyorum bencee. Çünkü bi kere verilen taviz süreklilik isteyecektir.
bu birazda elini veren kolunu alamaz gibi bir sey galiba. Artik uzun zamanda olsa beni seviyosa beklemesi gerektigini dusunuyorum ben de. Ben hazir degilim cunku. Iliskim devam etsin diye böyle bir sey yapamam. sonucta sonunda ayrilik olursa uzulecek olan benim erkek degil.
Eski bir uyeyim epeydir yazmiyorum ama konulari takip ediyorum yahu dogru soyleyen kovuluyor burda
Zina yaa evlilik disi iliski zina tabiki inanmayan musluman olmayan ben istedigimi yaparim diyebilir ben evlilik disi bi iliski asla yasamam yasayani da kinamam gunahi boynuna ama soyle bir sorun var burda ben istedigimi yaparim istedigimle iliski yasarim sen de yasa diyenlere saygi duyulmasi gerekior aman dusunce ifade ozgurlugu oluyor ama gel gelelim ki evlenince ne yasiycam diyene ayri bir gulunuyor burda cok ilginc komik trajikomik hatta kendini aydin sananlar kendisi gibi dusunmeyenleri resmen asagiliyor cok grip
Magdur muÖncelikle "ben evlenince yaşayacağım" diyenlere değil "şimdiden birlikte olursak evlilikte ne yaşayacağız" diyenlere ayrı bir güldüğümü söyledim ikisini birbirine karıştırmayın. Ayrıca sizin sandığınız gibi bir aşağılama falan da yok ortada.
Şimdiden birlikte olursak evlilikte ne yaşayacağız anlamsız bir argüman evlilik sadece cinsellik yaşamak için imza atılan bir kurum değil ya da bunu evlilik dahilinde yaşasanız da bir süre sonra bir şeyleri tüketiyorsunuz, bir şeyler monotonlaşıyor yani bu mantıksız bir yaklaşım dedim. Burada ne dinle ilgili bir durum var ne de birini benim gibi düşünmüyor diye aşağılama var, anlamsız alınganlık göstermeyin. Sizin gibi düşünmeyenlere lafları cımbızla çekip sarmak için yer arayan sizsiniz asıl, mağdur edebiyatı yapmayın.
Magdur mu
Evet erkekler hep daha fazlasini istiyo. Ne yazık ki bencil varlıklarErkekler hep daha fazlasını ister, sen izin verdikçe o bi adım daha atmak ister,yetmemeye başlar, taviz tavizi doğurur, o yüzden senin durmasını istediğin yeri bilmen önemli, kimse için tabularını yıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?