- 11 Aralık 2018
- 42.000
- 260.945
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Absolut çok soft bir senaryo yazmış aslında. Benim senin yaşayacaklarına dair tahminlerim daha korkunçKorku filmi gibi senaryo.Böyle olsun kesinlikle istemem.Benim kendi aklım,iradem var.Böyle korkynç senaryolar yaşamak istemiyorum.
Gün içinde arayıp sorması,acmadigim zamanlar merak etmesi,söyledigim şeyleri unutmaması hoşuma gitti desem daha doğru olur diyeyim o zaman.Abi bi kere sıfatını gördüğün adam için nasıl seviyorum diyebiliyorsun ya.
Ay ne olur yazsana Kudra. :)Absolut çok soft bir senaryo yazmış aslında. Benim senin yaşayacaklarına dair tahminlerim daha korkunç
Haklısınız,şu an duygularım olduğu için gerçekleri görmek istemiyorum belki de.Böyle bir korkunç senaryoya yürüyor ama korkmuyorsunuz. Kesinlikle sizin zekanıza hakaret etmek istemem ama onlarca insanın yorumu var kaç tane konu açtınız. Herkes hemfikir bu konuda. Pek kendi aklınızla hareket ediyor gibi davranmıyorsunuz. Cinselliği geçtik hadi, diğer hareketleri de falso dedik dinlemiyorsunuz.
Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?Absolut çok soft bir senaryo yazmış aslında. Benim senin yaşayacaklarına dair tahminlerim daha korkunç
Bunların ekstra özellikler olmadığını, eş seçimi için kriter olamayacağını, zaten olması gerekenler olduğunu, asgari her insanın birlikte olduğu insana karşı yapması gerekenler olduğunu ne zaman anlayacaksın merak ediyorum. Muhtemelen anlamayacaksın. Üç beş sene sonra kucağında çocukla buraya konu açıp kocam beni aldattı, dövdü, sövdü, anasına köle etti ama özünde iyi biri diyeceksin.Gün içinde arayıp sorması,acmadigim zamanlar merak etmesi,söyledigim şeyleri unutmaması hoşuma gitti desem daha doğru olur diyeyim o zaman.
İyi de bu dediklerinizi en berbat sevgilim bile yapıyordu. Bunlar zaten ilk aylarda normal şeyler, kriter değil ki. Öyle olsa ilk sevgilimle de evlenirdim.Gün içinde arayıp sorması,acmadigim zamanlar merak etmesi,söyledigim şeyleri unutmaması hoşuma gitti desem daha doğru olur diyeyim o zaman.
İnsanlar bu kadarını arkadaşına yapıyor. Hatta standart bir arkadaşlık için bile bu ne kadar yeter tartışılır. Bu kadar az şimdi yetiyordur ama evlilik bunlarla olacak iş değil. Aynı eve geçince birden ilgi sevgi manyağı olmayacaksınız. Bunları vaad edebilir, saçma sapan huylarını ayrı olmaya falan bağlayabilir bu sorun değil. Ama o iş öyle olmuyor, nasıl başlarsa öyle gidiyor, baştaki 1 sonra 5 olmuyor, sen hep 1 e layık görülüyorsun çünkü bir kez kabul etmişsin, gelişin 1, bu da gerçek.Gün içinde arayıp sorması,acmadigim zamanlar merak etmesi,söyledigim şeyleri unutmaması hoşuma gitti desem daha doğru olur diyeyim o zaman.
Ben soft tercih ediyorum canımAbsolut çok soft bir senaryo yazmış aslında. Benim senin yaşayacaklarına dair tahminlerim daha korkunç
bence escobar kendisine yeterince değer vermiyor eğer verseydi dediğiniz gibi bunları zaten olması gereken şeyler olarak görür artı bir şey gibi pazarlamazdı.Bunların ekstra özellikler olmadığını, eş seçimi için kriter olamayacağını, zaten olması gerekenler olduğunu, asgari her insanın birlikte olduğu insana karşı yapması gerekenler olduğunu ne zaman anlayacaksın merak ediyorum. Muhtemelen anlamayacaksın. Üç beş sene sonra kucağında çocukla buraya konu açıp kocam beni aldattı, dövdü, sövdü, anasına köle etti ama özünde iyi biri diyeceksin.
Bir musibet bin nasihattan iyidir demişler. Tecrübe ağlaya ağlaya kazanılır hazır olun madem.Haklısınız,şu an duygularım olduğu için gerçekleri görmek istemiyorum belki de.
Gerçek anlamda sevildiğimi hissetmek istiyorum.Saydığım şeyleri yapabilen insanlara pek denk gelmedim çevremde.O yüzden ekstra özellikmiş gibi geliyor.bence escobar kendisine yeterince değer vermiyor eğer verseydi dediğiniz gibi bunları zaten olması gereken şeyler olarak görür artı bir şey gibi pazarlamazdı.
Ay ne olur yazsana Kudra. :)
Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?
İlk olarak maaş kartımı kimseye vermem,kendi emeğimin karşılığı o para.İkinci olarak Yusuf sosyal medya kullanmıyor,sevmiyor.Perihan teyzede maşallah beni hizmetçisi görüyor gibi.Gelinlik konusunda kavga çıkartır yine istediğimi giyerim.Aynı apartmanda oturmayı hiç hiç istemem.İki ailedende uzak bir yerde yaşamak isterim.Yoğun istek üzerine yazıyorum
Şimdi gün gelecek bunlar evlenmeye karar verecek, yusufun anasının aile apartmanında, olmadı aynı sokakta bir ev tutulacak. İçi escobarın maaşından biriktirdikleriyle düzülecek. Gelinliğini bile kendi istediği gibi seçemeyecek çünkü perihan teyzeyle yusuf kabul etmeyecek. Mümkünse en ucuzundan bişey bulacaklar. Evlendikten sonra yemekler perihan teyzede yenilecek ama onları da esco yapacak. Kaynananın camlarını silecek, ütüsünü yapacak. Akşam eve gidip mayalı hamur kokan kocasıyla maksimum 1.5 dakikalık seks yapacak. Bu arada maaş kartının kocada olduğunu zaten söylememe gerek yok. Yol parası biraz harçlık yeter. Sonra çocuk olacak. Bu arada yemekler hala perihan teyzede yeniyor ama Yusuf yemekten sonra kahveye gidiyor, gece yarısı geliyor. 1.5 dakikalık sevişmeler de bitti. Esco kilo aldı çünkü, dışarda çıtır hatunlar var. 2 haftada bir yusufun sosyal medyada yürüdüğü hatunlar yüzünden kavga çıkıyor. Ama yusuf özünde iyi biri.
Yeğeni,5 aylık.Çok tatlı.Miniğimi öp demişsin. O kim ?
Valla tüyler ürpertici.Yoğun istek üzerine yazıyorum
Şimdi gün gelecek bunlar evlenmeye karar verecek, yusufun anasının aile apartmanında, olmadı aynı sokakta bir ev tutulacak. İçi escobarın maaşından biriktirdikleriyle düzülecek. Gelinliğini bile kendi istediği gibi seçemeyecek çünkü perihan teyzeyle yusuf kabul etmeyecek. Mümkünse en ucuzundan bişey bulacaklar. Evlendikten sonra yemekler perihan teyzede yenilecek ama onları da esco yapacak. Kaynananın camlarını silecek, ütüsünü yapacak. Akşam eve gidip mayalı hamur kokan kocasıyla maksimum 1.5 dakikalık seks yapacak. Bu arada maaş kartının kocada olduğunu zaten söylememe gerek yok. Yol parası biraz harçlık yeter. Sonra çocuk olacak. Bu arada yemekler hala perihan teyzede yeniyor ama Yusuf yemekten sonra kahveye gidiyor, gece yarısı geliyor. 1.5 dakikalık sevişmeler de bitti. Esco kilo aldı çünkü, dışarda çıtır hatunlar var. 2 haftada bir yusufun sosyal medyada yürüdüğü hatunlar yüzünden kavga çıkıyor. Ama yusuf özünde iyi biri.
herkes gerçek anlamda sevildiğini hissetmek ister ama bunları hiç yapmayan zaten hayatında olmasın bir zahmet, doğru insan illaki vardır henüz karşına çıkmamıştır ama bu tarz şeyler çok yapılmayacak şeyler değil .bende çok toksik insanlarla tanıştım ve bana gün içinde yazmaz merak etmezdi arada bir yazarlardı sonra sonra gördüm ki aslında beni önemseyen erkek bahane üretmez en kötü 5 dk nasılsın diye yazar merak içinde olur hep bunlar olmuyorsa ceptesindir.Standartlarını yüksek tutmalısın ve bunlar zaten olması gerekiyor demelisin.Senden 7 yaş küçük birisi olarak söylüyorum bunlarıGerçek anlamda sevildiğimi hissetmek istiyorum.Saydığım şeyleri yapabilen insanlara pek denk gelmedim çevremde.O yüzden ekstra özellikmiş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?