İlişkide Cinsellik

Bu şartlarda yusuf zaten seninle evlenmez. Yusufa uygun değilsin şekerim.

Tüyler ürpertici tabi. Sanıyor ki yusuf bunun kara kaşına kara gözüne geliyor. Maaş kartının ve hizmet personeli karakterinin peşinde olduğunu anlamıyor.

Sosyal medya kullanmıyor mu? E siz nasıl tanışmıştınız?

Tamam der tabikide seni bir kenarda bekleticek başka kızlardan istediğini almaya çalışacak seninde ruhun duymayacak lütfen kanma şu tarz erkeklere

Terbiyesiz, ahlaksız. Yolunuza bakın Allah kurtarmış sizi.

Ben bunları söylerim,niye maaş kartımı vereyim,annesine hizmetçilik edeyim ki?
Size böyle demez zaten. Kimse bana maaş kartını ver, anamın mutfağını cifle demez yüzüne yüzüne. Hizmetçiliğe çiçekli yollardan gidilir. Ne kadar uzun gidersen çiçekler bir o kadar azalır. Dönmek istersin, ama çok yol yürümüşsün, başlangıç epey uzakta kalmış. Dönemezsin. Daha doğrusu bu kadar yolu gitmişim ziyan mı olsun dersin, belki düzelir dersin, umut seni geri döndürmez.

E ben bunlari AbsolutPromise ile yapiyorum. Abs evlenek mı kız? Ciplak uyuruz ama sevismeyiz yeminle bak.

Cidden devam mı konu sahibi?
Bu nasıl bir yokluk yahu. Bu Yusuf'ta ne var. Bunun gibisi internette dolu zaten. İnternet alemi yiyişek mi diyen abazan kaynıyor.
Ya daha iyisini bulsa Yusuf'a direkt şutingen yapacak zaten. Şimdi elde bu var.

Aşırı dramatize ederek yazmışsın.
Beklentiler uymuyorsa ayrılır gidersin, böyle dramatik yazılara ne gerek var.
Cinsellik vs hisle alakalı şeyler zamanla ölçülen birşey değil.

çok merak ediyorum daha önce size ilgi gösteren bir erkek olmadı mı? tek seçenek bu mu? ilişkinin başında bile sizi el üstünde tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…