• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Cinsellik

Yok öyle bir dünya. Seven insan sevişmek ister. Herkes için geçerli bu, önce cinsel çekim duyacaksın ki bir şeyler başlasın. İnançlar, tabular engel olur sevişmene ama istemek ayrı bir olay. Kaybetmek falan saçma o yüzden. Sevişmek istedi diye kaybedecekse kaybetsin zaten, olmamış demektir o ilişki.

Ancak senin durumun farklı. Adam öküz. Öpüşme pazarlığı, sevişme pazarlığı yapan adamdan hayır gelmez. Kaç kez söyledik sana.

Sen de çok sevdiğinden etkilendiğinden bu adamla birlikte değildin zaten. Başka seçeneğin olmadığını düşündüğün için yapıştın. Yoksa sen de farkındasın bence öküzün önde gideni olduğunun.
Sevmiştim,iyi geliyordu onunla konuşmak.İlgisi,gülüşü hoşuma gidiyordu.İlk başlarda konustugumuzda tam hayalini kurduğum erkek gibi gelmişti.

Ben de bunu anlayamıyorum,tek bildiğim seven erkeğin cinsellik konusunu kolay kolay gündeme getirmemesi.
Seven erkekler nikahtan sonra mi seylerini yururluge sokuyor😬
O zaman seven erkek omur boyu dokunmayan erkektir bu mantikla 😬
iliskideki sacmalik şu; ciplak uyuyalim mi yok ten tene temas olsun mu
Donla mi uyuycaz?
Ee oyle kaza olur ama?
Yok yok evlenmeden olmaz oylesine aksiyon olsun diye soyledim vs tarzinda konusmalar
Bazi evliler de var bu, kadin diyor kocama mesaj attim aksam yapalim mi diye o da tamam dedi aksam gelince de yorgunum dedi hani yapacaktik dedim kavga ettik vs vs
yani bunun plani olmaz ki iticilik burda zaten
Adamin tek falsosu da bu degil
Neyse en azindan gec kalinmis bir ayriligi gerceklestirmis oldun

Ben de bunu anlayamıyorum,tek bildiğim seven erkeğin cinsellik konusunu kolay kolay gündeme getirmemesi.
Bence bunun sevgiyle ilgisi yok. Tercih meselesi. Kimi sevgiliyken cinsellik ister, kimi evlenince ... Yani seven insan bunu dile getirebilir, bunda sorun yok. Ama karşı taraf cinsellik istemiyorsa bu konuda ısrar etmesi, sık sık konusunu açması saygısızlık olur.

Anneniz boyacı diye istemiyordu bu adamı zaten.
Burada elli kişi ayrıl dedi, konu sonuna kadar herkese he hı evet ayrılacağım dediniz. Konu içinde de yok efendim annesiyle telefonda konuşturdu, yok çok merhametli hemen annesiyle de tanıştırdı diye güzellemiştiniz.
Gördünüz mü merhameti şimdi?
Ama ben size diyeyim, siz ayrılmazsınız bundan. Bu Yusuf ile evlenirsiniz, buraya yazıyorum bak. :KK53:

Kesinlikle öyle,4 ayda hemen cinsellik konusunu açması şok etti beni.
4 sene sonra söylese normal mi olucakti ?
Bunun zamanla ne ilgisi var böyle şeyler yaşamak istemiyorsan uzak durucaksin erkeklerden.
Başta şöyle kurallarım bunlar evlilik öncesi yakınlaşmaya karşıyım .
Yani ne uzatiyorsun ki adama sapık muamelesi yapmaya gerek yok bence

Sevmiştim,iyi geliyordu onunla konuşmak.İlgisi,gülüşü hoşuma gidiyordu.İlk başlarda konustugumuzda tam hayalini kurduğum erkek gibi gelmişti.
Bunları diğer konunda da defalarca anlattık sana. Yokluktan sevdiğini sandın. Sevilecek bir yanı yok adamın.

Seven erkekler nikahtan sonra mi seylerini yururluge sokuyor😬
O zaman seven erkek omur boyu dokunmayan erkektir bu mantikla 😬
iliskideki sacmalik şu; ciplak uyuyalim mi yok ten tene temas olsun mu
Donla mi uyuycaz?
Ee oyle kaza olur ama?
Yok yok evlenmeden olmaz oylesine aksiyon olsun diye soyledim vs tarzinda konusmalar
Bazi evliler de var bu, kadin diyor kocama mesaj attim aksam yapalim mi diye o da tamam dedi aksam gelince de yorgunum dedi hani yapacaktik dedim kavga ettik vs vs
yani bunun plani olmaz ki iticilik burda zaten
Adamin tek falsosu da bu degil
Neyse en azindan gec kalinmis bir ayriligi gerceklestirmis oldun
Demek ki bir yerde bizim için kopması lazımmış.Her şeyin hayırlısı.

Anneniz boyacı diye istemiyordu bu adamı zaten.
Burada elli kişi ayrıl dedi, konu sonuna kadar herkese he hı evet ayrılacağım dediniz. Konu içinde de yok efendim annesiyle telefonda konuşturdu, yok çok merhametli hemen annesiyle de tanıştırdı diye güzellemiştiniz.
Gördünüz mü merhameti şimdi?
Ama ben size diyeyim, siz ayrılmazsınız bundan. Bu Yusuf ile evlenirsiniz, buraya yazıyorum bak. :KK53:
Merhametli işte yumşak yumşak seveyim demiş çocuk😂

4 sene sonra söylese normal mi olucakti ?
Bunun zamanla ne ilgisi var böyle şeyler yaşamak istemiyorsan uzak durucaksin erkeklerden.
Başta şöyle kurallarım bunlar evlilik öncesi yakınlaşmaya karşıyım .
Yani ne uzatiyorsun ki adama sapık muamelesi yapmaya gerek yok bence
Başta konuştuk zaten,o da evlenmeden önce birlikte olmanın kendisi için doğru olmadığını söyledi.Başta bunu söyleyip şimdi istemesiyle kendiyle çelişiyor.

Başta konuştuk zaten,o da evlenmeden önce birlikte olmanın kendisi için doğru olmadığını söyledi.Başta bunu söyleyip şimdi istemesiyle kendiyle çelişiyor.
Ikna etmeye çalışmış boşver uyum yok aranızda.
Beklentileriniz uyuşmuyor demek ki

Merhametli işte yumşak yumşak seveyim demiş çocuk😂
Çok dürüst, merhametli vs. diyordu bir de buna. Yani Türkçe meali şu, sevişmek öpüşmek istemiyor cinselliksiz flört ediyoruz. Yani düzenli bir işi yoktu, acayip söylemleri vs. vardı. Geçenki konuda tek artısı cinsellik istememesiydi. Eh artık o da yok.

Back
X