• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Cinsellik

Bana çok ilginç geliyor ilişkide öpüşme,soyunma, yatma vs bunların kavga konusu olması. Hayatıma onca insan girdi cikti, asla böyle şeylerin hiç lafı bile olmadı.
Bir erkek kadını öpecekse opecem opecem diye pazarlık yapmaz ,hoş bir ambians yaratır, tatlı tatlı sözler söyler, minik minik yakınlaşır, arasıra saçlarını kulağının arkasına atma bahanesiyle dokunur, eder, gözüne bakar, önce minik minik yaklaşır sonra zaten öper yani
Bunu pazarlığa dökmek ne iğrenç bir şey.
Çıplak uyumak konusu da aynı, önce evine alistirirsin, zamanla sarılıp film izlemeye, koyniş koyniş uzanmaya, bir süre sonra yavaş yavaş zaten kıyafetler çıkar ya da cikmaz. Kadının sınırını bilmiş görmüş olursun.
Böyle seylerin kavgası ne ya, o kadar saçma ki.hic anlam veremiyorum gencecik kızlar neden kendilerini böyle saçma ilişkilerin içine sokuyorlar.
Adam da bi göt bir meme göreceğim diye edebiyat parçalamış. Saçma sapan bir insan

Ben mesleğini önemsememiştim,önemli olan benim için karakteriydi.Seven erkeğin hemen hop diye cinselliği bu kadar çabuk dile getireceğini düşünmüyorum, karşısındakini kaybetmekten korkar bunu dile getirince.Karşımda seven değil arzulayan erkek var.
Valla kusura bakma hep böyle karakter karakter diye ortada gezenler nedense vizyonsuzlarla birlikte oluyorlar. Karakter ile paranın hiçbir alakası yok. Aksine eğitimli kendini geliştirmiş okumuş kendi parasını kazanmak için çabalayan insanlar daha karakterli. Sırtını maddi olarak ana babasına dayayanlar degil. Kendinden aşağı biriyle olmanı önermem. Davul bile dengi dengine.

Eee sen de deneme adı altında istiyormuş gibi yapmışsın hangi erkek hayır diyecek nabza göre serbetini vermiş tamam cinsellik olmasın ama sarilalim demiş. Sadece çocuğa yukleniyorsun da sen de delirtmissin.
Önce o üstümüzde sadece pike olacak şekilde uyuyalım dedi,ben de ardından sütyen ve külot olmadan mı diye sordum.Sonrada öyle tenimizi daha iyi hissederiz dedi.Bende öyle çıplak uyumuş oluyoruz,çıplak uyuyorsak cinsellik nasıl olmayacak dedim.O da evlenmeden cinsellik olmaz diyince ben de çıplak uyuyup nasıl birlikte olmayacağız ki dedim.Ben isterim,sen de istersin dedim.Sonra da zaten benim onu denemek için olurmuş gibi söylediğimi anladı,tartıştık ve bitti.Seven erkek kaybetme korkusundan cinsellik istese bile kolayca dile getiremez, karşısındakini kaybetmekten korkar.

Ay çok güldüm kusura bakma. 🤣🤣 Bu adamla olmaz gülüm niye olduğunu söyleyeyim. Cinsellik istediği için değil istediği ilişki dinamiğini söylemeyip böyle sinsi sinsi ilerlediği için. Kız diyerek konuşması da cabası. Şuan seni manipüle ediyor sakın düşme. Yol ver gitsin. Davarrroo
Evet ya,şu an kendini haklı gördüğü için en son adamsan sana yazmam dedi.Olurmuş gibi yaptığım için kendini haklı görüyor.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
tam bir seviyesiz erkek modeli. cinsellik icin seni kullanamayacagini anlayinca nasil da manipule etmeye calisiyor ve cirkinlesiyor. tam bir b..k beyinli. tutmayin soyle adamlari hayatinizda. neymis ciplak uyucakmis ama birlikte olmayacakmis g..tumle guldum

Sana bu adamdan bir halt olmayacağı kaç kere söylendi Escobar sen anlamak istemedin. Yine farklı şekilde yazsa sen yine devam edersin korkarım.
Ayrıca daha geçen ayların ortasında ilk buluşma olmamış miydi? Nasil 4 aylık ilişki oluyor bu? İnternette yazışmaya başladıgın ilk andan itibaren ilişkim var diye hesap edilmez.
Yani adam senden 15 günde cinsellik beklemiş 4 ay bile değil.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu
Önceki konunuzu okudum, hâlâ birlikte olmanıza şaşırdım baya kararlıydınız halbûki bitirmeye

Önce o üstümüzde sadece pike olacak şekilde uyuyalım dedi,ben de ardından sütyen ve külot olmadan mı diye sordum.Sonrada öyle tenimizi daha iyi hissederiz dedi.Bende öyle çıplak uyumuş oluyoruz,çıplak uyuyorsak cinsellik nasıl olmayacak dedim.O da evlenmeden cinsellik olmaz diyince ben de çıplak uyuyup nasıl birlikte olmayacağız ki dedim.Ben isterim,sen de istersin dedim.Sonra da zaten benim onu denemek için olurmuş gibi söylediğimi anladı,tartıştık ve bitti.Seven erkek kaybetme korkusundan cinsellik istese bile kolayca dile getiremez, karşısındakini kaybetmekten korkar.
Ee herşeyi yapmışsın ereksiyon olması için niye korksun istiyormuscasina yaklasmissin , adımı sen atmışsın adam da olayın büyüsüne kapılmış. Tamamen haklı değilsin yani.

Genelde bu tarz konular farklı yorumlar gelirdi, yorumlara biraz şaşırdım. Adamın sadece uyuyalım ama gerisi evlenince olur demesi zaten saçmalık ama öpüşmek istemesi de normal değil mi? Erkeğin sadece cinsellik için mi yoksa sevdiği için mi birlikte olduğunu nasıl anlayacağız biz? Kafamda deli sorular 😏
Ben de bunu anlayamıyorum,tek bildiğim seven erkeğin cinsellik konusunu kolay kolay gündeme getirmemesi.

Ben de bunu anlayamıyorum,tek bildiğim seven erkeğin cinsellik konusunu kolay kolay gündeme getirmemesi.
Bu da ayrı saçma bir düşünce
Seven erkek şeyini kesip gömmez ki. Tam tersi insan sevdikçe karşısındakini arzular, sevdikçe daha bir bütün olmak ister, sevdikçe şevke gelir yani

Bu kişiye sevgilim mi diyorsun? Diğer başlıkta sana herkes dil döktü ve sen de bu kışiyle iletişimi keseceģini söylemiştin.

Yok öyle bir dünya. Seven insan sevişmek ister. Herkes için geçerli bu, önce cinsel çekim duyacaksın ki bir şeyler başlasın. İnançlar, tabular engel olur sevişmene ama istemek ayrı bir olay. Kaybetmek falan saçma o yüzden. Sevişmek istedi diye kaybedecekse kaybetsin zaten, olmamış demektir o ilişki.

Ancak senin durumun farklı. Adam öküz. Öpüşme pazarlığı, sevişme pazarlığı yapan adamdan hayır gelmez. Kaç kez söyledik sana.

Sen de çok sevdiğinden etkilendiğinden bu adamla birlikte değildin zaten. Başka seçeneğin olmadığını düşündüğün için yapıştın. Yoksa sen de farkındasın bence öküzün önde gideni olduğunun.

Bu da ayrı saçma bir düşünce
Seven erkek şeyini kesip gömmez ki. Tam tersi insan sevdikçe karşısındakini arzular, sevdikçe daha bir bütün olmak ister, sevdikçe şevke gelir yani
Her erkek arzular ama her erkek sevmez.Sevince karşısındakini kaybetmemek için daha naif düşünür insan bence.Hemen yatağa çıplak girelim demez.

Back
X