- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi 777mutluluk
- #381
Uygulama ne Tinder mı?İnstagrami yok,bir uygulamada tanıştık.Sonrada
Bir uygulamada tanıştık,sonrada numaralarımızı verip wpye geçtik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uygulama ne Tinder mı?İnstagrami yok,bir uygulamada tanıştık.Sonrada
Bir uygulamada tanıştık,sonrada numaralarımızı verip wpye geçtik.
Hayır,C2.Anonim sohbet uygulamasıUygulama ne Tinder mı?
İnsanların sadece sevdikleri,hoşlandıkları için konuştuklarına inanamıyorsunuz ?Tüyler ürpertici tabi. Sanıyor ki yusuf bunun kara kaşına kara gözüne geliyor. Maaş kartının ve hizmet personeli karakterinin peşinde olduğunu anlamıyor.
İlgi gösterenler oldu ama o dönem derslerime engel olurlar diye uzak durdum.çok merak ediyorum daha önce size ilgi gösteren bir erkek olmadı mı? tek seçenek bu mu? ilişkinin başında bile sizi el üstünde tutmuyor
Anonim sohbet odalarında takılan bir erkek için sosyal medya kullanmıyor sevmiyor güveni fazla değil mi? Oralarda anonim olarak kız düşürmediğinden veya düşürmeye çalışmayacağından nasıl bu kadar eminsiniz?Hayır,C2.Anonim sohbet uygulaması
Sadakat benim için önemli,dediğiniz şey hiç hoş bir şey değil.Ya daha iyisini bulsa Yusuf'a direkt şutingen yapacak zaten. Şimdi elde bu var.
valla şaka gibisiniz cidden. bir de c2. biz onu en son ortaokulda kullanıyorduk lisede bile kullanan yoktu. ordan tanıştığın kişi tabii öyle biri çıkar. belli ikiniz de flört ilişki konusunda deneyimsizsiniz. ilk buluşmada anneyle tanışmak falanİlgi gösterenler oldu ama o dönem derslerime engel olurlar diye uzak durdum.
Yooo normal şartlarda inanıyorum. Senin özelinde bu herifin çıkarı olmadan yanında duracağına inanmıyorum. Ya cinsellik sunacaksın, ya para sunacaksın, ya hizmet sunacaksın.İnsanların sadece sevdikleri,hoşlandıkları için konuştuklarına inanamıyorsunuz ?
Sizin tek istediğiniz biri tarafından sevilmek, sahiplenilmek, çift olma ve aidiyet ihtiyacı, bunları ise Yusuf’a karşı duygunuz sanıyorsunuz. Daha çok ilgi gösteren, seven, imkan sunan(her türlü) biri eskaza çıkarsa anlarsınız.Sadakat benim için önemli,dediğiniz şey hiç hoş bir şey değil.
iyi ki erkek değilim şu ülkedeEvlenmek için o kişinin tamamen benim için doğru kişi olduğuna yürekten inanmam gerekiyor,bunun süresi yok.Tamamen karşıdakinin davranışına ve benim hislerine bağlı.
bunları beni aldatan sevgilimde yapıyorduGün içinde arayıp sorması,acmadigim zamanlar merak etmesi,söyledigim şeyleri unutmaması hoşuma gitti desem daha doğru olur diyeyim o zaman.
escobar eski konusunda yusuf için , benden başkasıyla konuşmuyor demiştiAnonim sohbet odalarında takılan bir erkek için sosyal medya kullanmıyor sevmiyor güveni fazla değil mi? Oralarda anonim olarak kız düşürmediğinden veya düşürmeye çalışmayacağından nasıl bu kadar eminsiniz?
Adamın tek odak noktası cinsellik. Buna ulaşmak için de her yolu, herkesi dener. Oturup sizinle pembik ev hayalleri kurmayı beklemez.
1 tane bakan çıkmış, bu da demek oluyor ki başka bakanlar da çıkabilir. Kadın kokusu üstüne sinecek diyorlar ya çok doğru o. Talep gören erkeği içgüdüsel olarak görür ve ona çekiliriz.escobar eski konusunda yusuf için , benden başkasıyla konuşmuyor demişti
adamla uzak mesafedeler üstelik 1 kere gördü
ama konuştuğu tek kadının kendisi olduğuna inancı tamdı :)
ha yusuf gibi bi tipe pek bakan çıkmaz o ayrı konu
ama bu durum yusufun kimseye yürümeyeceği anlamına gelmiyor
ahaha para parayı çeker gibi oldu bu biraz1 tane bakan çıkmış, bu da demek oluyor ki başka bakanlar da çıkabilir. Kadın kokusu üstüne sinecek diyorlar ya çok doğru o. Talep gören erkeği içgüdüsel olarak görür ve ona çekiliriz.
Etrafımız çoğunlukla akıl ve mantığı ile hareket eden, farkındalığı yüksek insanlar ile dolu değil. Çoğu insan dürtüsel yaşıyor hayatı.ahaha para parayı çeker gibi oldu bu biraz
evli adamlara talebin yoğun olma sebebi de bu o zaman![]()
bi yerde okumuştum ben o dediğimiEtrafımız çoğunlukla akıl ve mantığı ile hareket eden, farkındalığı yüksek insanlar ile dolu değil. Çoğu insan dürtüsel yaşıyor hayatı.
Adam istediğimi bulabilir miyim diye illaki deneyecek tüm şanslarını. Perihan teyzelere selam muhabbetine ne kadar kalabilir ki.escobar eski konusunda yusuf için , benden başkasıyla konuşmuyor demişti
adamla uzak mesafedeler üstelik 1 kere gördü
ama konuştuğu tek kadının kendisi olduğuna inancı tamdı :)
ha yusuf gibi bi tipe pek bakan çıkmaz o ayrı konu
ama bu durum yusufun kimseye yürümeyeceği anlamına gelmiyor
İkimizde deneyimsizim bu çok doğru.valla şaka gibisiniz cidden. bir de c2. biz onu en son ortaokulda kullanıyorduk lisede bile kullanan yoktu. ordan tanıştığın kişi tabii öyle biri çıkar. belli ikiniz de flört ilişki konusunda deneyimsizsiniz. ilk buluşmada anneyle tanışmak falan
Çok tatlısınız ya,etiketleyeceğim.Esco bak söz ver, bir dahaki konuna beni etiketle, tamam mı?![]()