İlişkide Cinsellik

Hayır,C2.Anonim sohbet uygulaması
Anonim sohbet odalarında takılan bir erkek için sosyal medya kullanmıyor sevmiyor güveni fazla değil mi? Oralarda anonim olarak kız düşürmediğinden veya düşürmeye çalışmayacağından nasıl bu kadar eminsiniz?
Adamın tek odak noktası cinsellik. Buna ulaşmak için de her yolu, herkesi dener. Oturup sizinle pembik ev hayalleri kurmayı beklemez.

İlgi gösterenler oldu ama o dönem derslerime engel olurlar diye uzak durdum.
valla şaka gibisiniz cidden. bir de c2. biz onu en son ortaokulda kullanıyorduk lisede bile kullanan yoktu. ordan tanıştığın kişi tabii öyle biri çıkar. belli ikiniz de flört ilişki konusunda deneyimsizsiniz. ilk buluşmada anneyle tanışmak falan

İnsanların sadece sevdikleri,hoşlandıkları için konuştuklarına inanamıyorsunuz ?
Yooo normal şartlarda inanıyorum. Senin özelinde bu herifin çıkarı olmadan yanında duracağına inanmıyorum. Ya cinsellik sunacaksın, ya para sunacaksın, ya hizmet sunacaksın.

Sadakat benim için önemli,dediğiniz şey hiç hoş bir şey değil.
Sizin tek istediğiniz biri tarafından sevilmek, sahiplenilmek, çift olma ve aidiyet ihtiyacı, bunları ise Yusuf’a karşı duygunuz sanıyorsunuz. Daha çok ilgi gösteren, seven, imkan sunan(her türlü) biri eskaza çıkarsa anlarsınız.

Gün içinde arayıp sorması,acmadigim zamanlar merak etmesi,söyledigim şeyleri unutmaması hoşuma gitti desem daha doğru olur diyeyim o zaman.
bunları beni aldatan sevgilimde yapıyordu
aylarca benle başka kızı aynı anda idare etmiş adam :D
ama ilgisine baksam gözü başka kimseyi görmez derdim

Anonim sohbet odalarında takılan bir erkek için sosyal medya kullanmıyor sevmiyor güveni fazla değil mi? Oralarda anonim olarak kız düşürmediğinden veya düşürmeye çalışmayacağından nasıl bu kadar eminsiniz?
Adamın tek odak noktası cinsellik. Buna ulaşmak için de her yolu, herkesi dener. Oturup sizinle pembik ev hayalleri kurmayı beklemez.
escobar eski konusunda yusuf için , benden başkasıyla konuşmuyor demişti
adamla uzak mesafedeler üstelik 1 kere gördü
ama konuştuğu tek kadının kendisi olduğuna inancı tamdı :)

ha yusuf gibi bi tipe pek bakan çıkmaz o ayrı konu
ama bu durum yusufun kimseye yürümeyeceği anlamına gelmiyor

1 tane bakan çıkmış, bu da demek oluyor ki başka bakanlar da çıkabilir. Kadın kokusu üstüne sinecek diyorlar ya çok doğru o. Talep gören erkeği içgüdüsel olarak görür ve ona çekiliriz.

1 tane bakan çıkmış, bu da demek oluyor ki başka bakanlar da çıkabilir. Kadın kokusu üstüne sinecek diyorlar ya çok doğru o. Talep gören erkeği içgüdüsel olarak görür ve ona çekiliriz.
ahaha para parayı çeker gibi oldu bu biraz
evli adamlara talebin yoğun olma sebebi de bu o zaman :D

ahaha para parayı çeker gibi oldu bu biraz
evli adamlara talebin yoğun olma sebebi de bu o zaman :KK70:
Etrafımız çoğunlukla akıl ve mantığı ile hareket eden, farkındalığı yüksek insanlar ile dolu değil. Çoğu insan dürtüsel yaşıyor hayatı.

Etrafımız çoğunlukla akıl ve mantığı ile hareket eden, farkındalığı yüksek insanlar ile dolu değil. Çoğu insan dürtüsel yaşıyor hayatı.
bi yerde okumuştum ben o dediğimi
evli erkek bazı kadınların gözünde
bir kadının yuva kurmaya ve baba yapmaya layık gördüğü seçilmiş bir kişi oluyor
birisi evlenip yuva kurduğuna göre bu adam değerli bi adam şeklinde algılanıyor bilinçaltında
o adamı seçilmiş olarak görmek gibi gibi

ki son derece mantıksız yani bizim topluma göre
çünkü bizim toplumda evlenmek çok kolay evlenmiş olmak kimseyi daha özel kılmıyor
evlenmemek de kimseyi değersiz yapmıyor

Adam istediğimi bulabilir miyim diye illaki deneyecek tüm şanslarını. Perihan teyzelere selam muhabbetine ne kadar kalabilir ki.

valla şaka gibisiniz cidden. bir de c2. biz onu en son ortaokulda kullanıyorduk lisede bile kullanan yoktu. ordan tanıştığın kişi tabii öyle biri çıkar. belli ikiniz de flört ilişki konusunda deneyimsizsiniz. ilk buluşmada anneyle tanışmak falan
İkimizde deneyimsizim bu çok doğru.

Back
X