• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Cinsellik

Aslında kendi prensiplerimize uygun davranmak konu. Siz cinsellik istemiyorsunuz evlilik öncesi normal gayet doğal, bura Türkiye, sorun yok. Ama sıkıntı yaşlarınızin artık cinsel hiçbir şey yaşanmadan uzun flört etme halinin geçtiği yaşlar olması. O yüzden ya görücü usulü olup direk amaç evlilik üzerinden gidilmesi gerekiyor ya da flört döneminin daha amaca uygun olması ya da yüzeysel de olsa cinsellik yaşanması lazım
Ama siz 15 yaş romantizmden ve şaşkınlığında çocuksu bir ilişki istiyorsunuz. Bakın böyle iliskiler evlenince çok kötüye gidiyor. Çünkü temelinde ilişkide hayalete bürünmüş konu, ilk gece hop diye ana gündem oluyor. Sonra gelsin ereksiyon problemleri, vajinismuslar, kocam sevgiliyken çok ilgiliydi ilk geceden sonra hiç ilgisi kalmadı konuları.

Bu arada çocuk esirgeme ziyareti , sizin sevgilinizle gerceklestireceginiz vicdanı boşaltım pompası da olan bir aktivite değil. Ben bir dönem aramıştım. Ana şartları uygun bulsalar da ziyaret sıklığına olan uygunluğumu ciddi ciddi sorguladilar. Baglandiklari kişinin ziyareti kestigindeki hayal kırıklığından bahsetmislerdi. Sevgili ile yapilacak aktivite kapsamina kurban edilemeyecek kadar ciddi bir mevzu bu.

Siz en iyisi lunaparka gitme, pamuk şekeri beraber emcukleme gibi aktivitelerin hayalini kurun.
El ele tutuşma,sarılma,öpüşme evlenmeden olabilir ama daha ilerisi benim için uygun değil.Bunun için de illa muhafazakar erkek mi gerekiyor,markette satılmıyor ki onlar ?

Alın size bir redflag daha. Kendi çevremde tanıdığım en asosyal, antisosyal insan benimdir. Kendimi baz alacak olursam benim bile rehberim, görüştüğüm kişi sayısı bu kadar kısıtlı değil. Adamın arkadaşı yok, tek biriyle takılıyor, anonim chat sitesi mi forum sitesinde mi ne kendine arkadaş ya da sevgili arıyor. Yusuf’un iletişiminin kıt olmasına şaşırmamak lazım.
Antisosyal, asosyal demek değil. Antisosyal psikopat ve sosyopatlara deniliyor. Yeri gelmişken burada açıklayayım dedim, çok karıştırılıyor gördüğüm kadarıyla.

El ele tutuşma,sarılma,öpüşme evlenmeden olabilir ama daha ilerisi benim için uygun değil.Bunun için de illa muhafazakar erkek mi gerekiyor,markette satılmıyor ki onlar ?
Ya muhafazakar olmayan insan neden çeksin böyle bir çileyi? 30 yaşında sağlıklı bir insan, dini vs sebepleri yoksa cinsellik yaşar. Yaşamak istiyor diye sapık ya da sevmiyor muhabbeti yapmanız tepki alıyor zaten. Yoksa adamda iş olmadığı konusunda herkes hemfikir. Milyarlarca insan varken çoğu konuda uymayan biriyle vakit kaybetmeyi ben hiç anlamıyorum açıkçası.

Ya muhafazakar olmayan insan neden çeksin böyle bir çileyi? 30 yaşında sağlıklı bir insan, dini vs sebepleri yoksa cinsellik yaşar. Yaşamak istiyor diye sapık ya da sevmiyor muhabbeti yapmanız tepki alıyor zaten. Yoksa adamda iş olmadığı konusunda herkes hemfikir. Milyarlarca insan varken çoğu konuda uymayan biriyle vakit kaybetmeyi ben hiç anlamıyorum açıkçası.
Ben sizin dediklerinizi cidden anlayamıyorum.Bizim en büyük çatışmamız cinsellik konusunda oldu.Onun dışında anlaşıyoruz.Cinsellik istemesini de doğal buluyorsunuz.

Ben 26 yaşındayım,o 30 yaşında.Cinselliksiz de ilişki yürür diye düşünüyorum,bugüne kadar da konuştuğum oldu ama sevgilim olmadı.Onunda 2 tane sevgilisi olmuş ama kısa süreli.Hiçkimse ile birlikte olmamış,ben de bugüne kadar kimse ile birlikte olmadım.Konuştuğumuzda el ele tutuşma, sarılma,öpüşme sevgililer olur ama daha ilerisi evlilikte olmalı dedi.Evleneceğimin garantisi yok dediğiniz gibi ama ben cinsellik için en azından nişanlı olmayı isterim.
Yavrum, canim, guzelim... cinselliksiz iliski yurur. Ama yillarca olmaz, o yasta olmaz. 30 yasinda bir adam kolay kolay 2-3 yil liseli iliskisi yasamaz.

Daha ilerisi evlilikte olmali diyen muhafazakar adam ciplak uyuma pazarligi yapmaz....

ay bu sosyopat deildir ya
sosyopatlığın bile kendi içinde bir karizması (!) var yani

bu ne biliyim taşralı, ailesi hariç görüştüğü pek kimsesi, kendine ait ortamı olmayan, sivilceli ergenliğinde komşu ablaları filan hayal ederek şey etmiş (anladınız), iletişim sorunlu, reelde kadınla kolay kolay iletişim kuramayacak ne biliyim karma ortamı lisede filan bırakmış bir tip gibi duruyor.

bakın ben muhafazakarlığı ile meşhur bir ilden geliyorum
mesela çok muhafazakar esnaf/zanaatkar bizim ortamımızda çoktur, çevremde de çoktur

öylesi vardır ki mesela tamire bir şey götürdünüz, elinize temas etmeden alır göz teması etmeden yapar işini, güzelce açıklar, tertemiz de işini bitirir. bu adam kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen, davranamayan adam değil, sadece dini inancını inandığı şekilde yaşayan adamdır, efendidir, mesela birşey sorsan açıkladığında dil kullanımı ile ifade becerisiyle filan anlarsın kapasitesini...saygı duyarım.

ama bir de hödük tipler vardır eli ayağı karışır, cümlesi birbirine girer :KK70:
kaba saba koca bir oğlan çocuğu gibidir anlatabiliyor muyum bu 2. tiplere benziyor mesela, bunun gibi.
Ya diğer konusuna yazmıştım zaten bu tarz bişey. Bu adamla evlenirsen tek sosyal çevren adamın ailesi olacak diye. Bu adam gezmeyi bilmez, eğlenmeyi bilmez, sosyal bir ortamda sohbet etmeyi beceremez. Anca aileye gider gelir, bi de varsa kendi gibi az gelişmiş arkadaşları olur çevresinde. Bu kız zaten hayata dair hiçbir şey bilmiyor. Bu herifle evlenirse de iyice körelecek.

Ben sizin dediklerinizi cidden anlayamıyorum.Bizim en büyük çatışmamız cinsellik konusunda oldu.Onun dışında anlaşıyoruz.Cinsellik istemesini de doğal buluyorsunuz.
Ya böyle bir konuda çatışma yaşayıp devam etmeyi anlamıyorum. Erkek kıtlığı mı var? E tabi ki cinsellik istemesi doğal, siz sapık muamelesi yapıyorsunuz yani gerçekten türkiyede erkek olmak da kadın olmak kadar zor. Allah sabır versin ya insanların milyonlarca yıldır yaptığı sevisme işini ne hale getirdik ülkece, adamın bir maymunluk yapmadığı kalmış. Tam bunu demişken de adamın hiç iş bilmez olması konusuna geliyoruz zaten. Biraz işini bilen insan zaten böyle cümlelere gerek duymadan istedigi tarzda bir ilişki yaşayabilir. Böyle kendini madara etmez. Sizinkinde iş yok yani ama tecrubeniz olmadığı için anlamıyorsunuz.

Yavrum, canim, guzelim... cinselliksiz iliski yurur. Ama yillarca olmaz, o yasta olmaz. 30 yasinda bir adam kolay kolay 2-3 yil liseli iliskisi yasamaz.

Daha ilerisi evlilikte olmali diyen muhafazakar adam ciplak uyuma pazarligi yapmaz....
Adam beş para etmez yol yordam bilmez herifin teki ama kendi içinde escobardan daha tutarlı sanki.

Ya diğer konusuna yazmıştım zaten bu tarz bişey. Bu adamla evlenirsen tek sosyal çevren adamın ailesi olacak diye. Bu adam gezmeyi bilmez, eğlenmeyi bilmez, sosyal bir ortamda sohbet etmeyi beceremez. Anca aileye gider gelir, bi de varsa kendi gibi az gelişmiş arkadaşları olur çevresinde. Bu kız zaten hayata dair hiçbir şey bilmiyor. Bu herifle evlenirse de iyice körelecek.
Yani tamam da hadi bu adam olmasın başkası olsun. Çok dolu hayat görmüş insan da Escobarla böyle ilişki yaşamak istemez ki. Belki kendi çevresinden biriyle olur ama biraz da elini hızlı tutması lazım, muhafazakar kesim bu yaşlardan önce evlenmeyi tercih ediyor.

yahu bu kadar öküz öküz konuşan, cinseliği pazarlığını yapan vs. bir adamla nasıl diğer her konuda anlaşıyorsun? bu kapasiteyde adamla nasıl her konuda anlaşıyor olabilrsin?
ne konuşuyorsunuz diğer her konu? kımıl zararlısıyla mücadele filan mı? gerçekten merak ettim.

Allah'ım çıldırcam...

hani desen ki cinsellikte uyumluyuz, başka şeylerde çok anlaşamıyoruz, farklıyız vs. ama yatakta iyi. eyvallah bak bunu desen mantıklı...

Ben bunları söylerim,niye maaş kartımı vereyim,annesine hizmetçilik edeyim ki?
Kendinize düşünmek için yine bir ay süre verirsiniz sonra maaş kartını verip kayınvalideye hizmet etmenin aslında kötü bir şey olmadığına kendinizi ikna edersiniz, kapanış.

Bir yusuf kolay bulunmuyor neticede, bazı fedakarlıklar yapmanız şart.

Kendinize düşünmek için yine bir ay süre verirsiniz sonra maaş kartını verip kayınvalideye hizmet etmenin aslında kötü bir şey olmadığına kendinizi ikna edersiniz, kapanış.

Bir yusuf kolay bulunmuyor neticede, bazı fedakarlıklar yapmanız şart.
Allah korusun ya,çok korkutucu şeyler söylüyorsunuz.

Yani tamam da hadi bu adam olmasın başkası olsun. Çok dolu hayat görmüş insan da Escobarla böyle ilişki yaşamak istemez ki. Belki kendi çevresinden biriyle olur ama biraz da elini hızlı tutması lazım, muhafazakar kesim bu yaşlardan önce evlenmeyi tercih ediyor.
Zaten diyorum ya bulabileceğinin en iyisinin bu adam olduğunu düşündüğü için bu kadar yapışıyor adama. Zeki çevik ahlaklı bir adama escobarın verebileceği bişey yok ki.

Cinselliği istiyor evet. Sizden öncekilerden de istemiş ama sevişememiş. Yoksa sizi 2 günde ne tanıdı da farklı görüp sizden istesin sadece. Adam bildiğiniz incel. Yani sevişmek isteyip sevişemeyenlerden. Bu onu kendi isteğiyle bakir yapmıyor.

Cinselliği istiyor evet. Sizden öncekilerden de istemiş ama sevişememiş. Yoksa sizi 2 günde ne tanıdı da farklı görüp sizden istesin sadece. Adam bildiğiniz incel. Yani sevişmek isteyip sevişemeyenlerden. Bu onu kendi isteğiyle bakir yapmıyor.
Benden öncekilerden biri onunla konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş,ondan ayrılmış.Diğeri de başka biriyle birlikte olduğunu söyleyince ayrılmış.

Zaten diyorum ya bulabileceğinin en iyisinin bu adam olduğunu düşündüğü için bu kadar yapışıyor adama. Zeki çevik ahlaklı bir adama escobarın verebileceği bişey yok ki.
Cidden insanları ne çabuk yargılıyorsunuz ya.Bu yazdığınızla beni üzdünüz.Birileriyle tanışacak sosyal çevrem yok,köyde görev yapıyorum.Çevremde beni birileriyle tanıştıracak kimse de yok,ben de bunu talep edemem utanırım.Geriye internet kalıyor,internette de düzgün insan çıkması çok zor.

Cidden insanları ne çabuk yargılıyorsunuz ya.Bu yazdığınızla beni üzdünüz.Birileriyle tanışacak sosyal çevrem yok,köyde görev yapıyorum.Çevremde beni birileriyle tanıştıracak kimse de yok,ben de bunu talep edemem utanırım.Geriye internet kalıyor,internette de düzgün insan çıkması çok zor.
c2 güzel bir seçenek değil. bula bula en kötüsüne denk gelmişsiniz

ben şimdiki nişanlımla ilişkimi LinkedIn üzerinden yürüttüm mesela. ne bileyim Instagram var Twitter var. okc demişim ama c2me güzel bir seçenek değil. bumble var mesela. okc var. Burdaki erkekler daha iyidir. c2 çocuk işi

ben şimdiki nişanlımla ilişkimi LinkedIn üzerinden yürüttüm mesela. ne bileyim Instagram var Twitter var. okc demişim ama c2me güzel bir seçenek değil. bumble var mesela. okc var. Burdaki erkekler daha iyidir. c2 çocuk işi
C2'yi bir arkadaşımdan duymuştum,öyle indirip kullandım.Orada tanıştıktan sonra uygulamayı silip wpye geçtik.Twitter hesabım yok,Instagram'dakilerde dış görünüşe bakıp istek atıyor.Biz c2'de nerdeyse 1 ay hiç birbirimizi görmeden konustuk.Direkt dış görünüşüme gelen birini istemiyorum.

Yargılamıyorum tespit yapıyorum. Üzülecek bişey yok, bu seni üzüyorsa da kendini geliştir biraz o zaman.

Doğduğundan beri köyde mi görev yapıyorsun? Okulda, sonrasında, atanana kadar hiç mi insan içine çıkmadın? Sevgilin olmadı mı diye sormuyorum, hayatı o kadar bilmiyorsun ki fanusta falan yaşamış olman lazım bu yaşına dek.

Ben internetten tanışmana bişey demedim ki. Aksine çok mantıklı bulurum internetten tanışmayı. Bişey hissetmeden önce karşındaki adamı tanırsın çünkü. Ne iş yapar, nerden mezun, neleri sever, ne okur, ne dinler, ne izler hepsini öğrenirsin. Baktın kriterler uyuşuyor buluşur bir de yüzyüze çekime bakarsın falan öyle ilerler. Yok uyuşmuyorsa hadi bana eyvallah der, ekranı kapatırsın olur biter.

Sen hadi eyvallah demen gereken adama 4 koca ay verdin. Demek ki senin kriterlerine uyan, elde edebileceğin erkek modeli buymuş.

Back
X