İlişkide Cinsellik

escobar eski konusunda yusuf için , benden başkasıyla konuşmuyor demişti
adamla uzak mesafedeler üstelik 1 kere gördü
ama konuştuğu tek kadının kendisi olduğuna inancı tamdı :)

ha yusuf gibi bi tipe pek bakan çıkmaz o ayrı konu
ama bu durum yusufun kimseye yürümeyeceği anlamına gelmiyor
Rehberinde bile ailesinden başka kimse yoktu,kız arkadaşı yok.Bir tane erkek arkadaşı var,sadece onunla takılıyor.

Tek sorun cinsellik çünkü değil mi 😂

Valla böyle nasihat dinlemeyen, akıl almayan, burnunun dikine giden insanların yaşadıklarına üzülmüyorum ben. Gelecek konularını merakla bekliyor olacağım😂
Cidden ya, konu sahibi burada daha çook konu açar. Bazı şeyler bana cidden ilginç geliyor. Baktın kafalar uyuşmuyor, ayrılacaksın. Bir şeyleri zorlamanın ne anlamı var ki!?

Böyle bir korkunç senaryoya yürüyor ama korkmuyorsunuz. Kesinlikle sizin zekanıza hakaret etmek istemem ama onlarca insanın yorumu var kaç tane konu açtınız. Herkes hemfikir bu konuda. Pek kendi aklınızla hareket ediyor gibi davranmıyorsunuz. Cinselliği geçtik hadi, diğer hareketleri de falso dedik dinlemiyorsunuz.
Ayrıca konu sahibi , Yusuf'a sırılsıklam âşık da değil. Öyle olsa deriz ki " aşktan gözün kör olmuş, aç gözünü".

Rehberinde bile ailesinden başka kimse yoktu,kız arkadaşı yok.Bir tane erkek arkadaşı var,sadece onunla takılıyor.
Ay bu daha korkunç değil mi? Sen bişeyler anlattıkça tüylerim diken diken oluyor ama sen bunları iyi şeylermiş gibi yazıyorsun. Çok ilginç. Bütün sosyopat özelliklerini sıraladın teker teker konularında.

Alın size bir redflag daha. Kendi çevremde tanıdığım en asosyal, antisosyal insan benimdir. Kendimi baz alacak olursam benim bile rehberim, görüştüğüm kişi sayısı bu kadar kısıtlı değil. Adamın arkadaşı yok, tek biriyle takılıyor, anonim chat sitesi mi forum sitesinde mi ne kendine arkadaş ya da sevgili arıyor. Yusuf’un iletişiminin kıt olmasına şaşırmamak lazım.

Ay bu daha korkunç değil mi? Sen bişeyler anlattıkça tüylerim diken diken oluyor ama sen bunları iyi şeylermiş gibi yazıyorsun. Çok ilginç. Bütün sosyopat özelliklerini sıraladın teker teker konularında.
Bu özelliği benim hoşuma gitmişti açıkçası.İşten eve evden işe bir tip.Sigara,alkol,kız ortamı yok.Bunlar hoşuma gitti açıkçası.

Aslında kendi prensiplerimize uygun davranmak konu. Siz cinsellik istemiyorsunuz evlilik öncesi normal gayet doğal, bura Türkiye, sorun yok. Ama sıkıntı yaşlarınızin artık cinsel hiçbir şey yaşanmadan uzun flört etme halinin geçtiği yaşlar olması. O yüzden ya görücü usulü olup direk amaç evlilik üzerinden gidilmesi gerekiyor ya da flört döneminin daha amaca uygun olması ya da yüzeysel de olsa cinsellik yaşanması lazım
Ama siz 15 yaş romantizmden ve şaşkınlığında çocuksu bir ilişki istiyorsunuz. Bakın böyle iliskiler evlenince çok kötüye gidiyor. Çünkü temelinde ilişkide hayalete bürünmüş konu, ilk gece hop diye ana gündem oluyor. Sonra gelsin ereksiyon problemleri, vajinismuslar, kocam sevgiliyken çok ilgiliydi ilk geceden sonra hiç ilgisi kalmadı konuları.

Bu arada çocuk esirgeme ziyareti , sizin sevgilinizle gerceklestireceginiz vicdanı boşaltım pompası da olan bir aktivite değil. Ben bir dönem aramıştım. Ana şartları uygun bulsalar da ziyaret sıklığına olan uygunluğumu ciddi ciddi sorguladilar. Baglandiklari kişinin ziyareti kestigindeki hayal kırıklığından bahsetmislerdi. Sevgili ile yapilacak aktivite kapsamina kurban edilemeyecek kadar ciddi bir mevzu bu.

Siz en iyisi lunaparka gitme, pamuk şekeri beraber emcukleme gibi aktivitelerin hayalini kurun.

ay bu sosyopat deildir ya
sosyopatlığın bile kendi içinde bir karizması (!) var yani

bu ne biliyim taşralı, ailesi hariç görüştüğü pek kimsesi, kendine ait ortamı olmayan, sivilceli ergenliğinde komşu ablaları filan hayal ederek şey etmiş (anladınız), iletişim sorunlu, reelde kadınla kolay kolay iletişim kuramayacak ne biliyim karma ortamı lisede filan bırakmış bir tip gibi duruyor.

bakın ben muhafazakarlığı ile meşhur bir ilden geliyorum
mesela çok muhafazakar esnaf/zanaatkar bizim ortamımızda çoktur, çevremde de çoktur

öylesi vardır ki mesela tamire bir şey götürdünüz, elinize temas etmeden alır göz teması etmeden yapar işini, güzelce açıklar, tertemiz de işini bitirir. bu adam kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen, davranamayan adam değil, sadece dini inancını inandığı şekilde yaşayan adamdır, efendidir, mesela birşey sorsan açıkladığında dil kullanımı ile ifade becerisiyle filan anlarsın kapasitesini...saygı duyarım.

ama bir de hödük tipler vardır eli ayağı karışır, cümlesi birbirine girer :D
kaba saba koca bir oğlan çocuğu gibidir anlatabiliyor muyum bu 2. tiplere benziyor mesela, bunun gibi.

Aslında kendi prensiplerimize uygun davranmak konu. Siz cinsellik istemiyorsunuz evlilik öncesi normal gayet doğal, bura Türkiye, sorun yok. Ama sıkıntı yaşlarınızin artık cinsel hiçbir şey yaşanmadan uzun flört etme halinin geçtiği yaşlar olması. O yüzden ya görücü usulü olup direk amaç evlilik üzerinden gidilmesi gerekiyor ya da flört döneminin daha amaca uygun olması ya da yüzeysel de olsa cinsellik yaşanması lazım
Ama siz 15 yaş romantizmden ve şaşkınlığında çocuksu bir ilişki istiyorsunuz. Bakın böyle iliskiler evlenince çok kötüye gidiyor. Çünkü temelinde ilişkide hayalete bürünmüş konu, ilk gece hop diye ana gündem oluyor. Sonra gelsin ereksiyon problemleri, vajinismuslar, kocam sevgiliyken çok ilgiliydi ilk geceden sonra hiç ilgisi kalmadı konuları.

Bu arada çocuk esirgeme ziyareti , sizin sevgilinizle gerceklestireceginiz vicdanı boşaltım pompası da olan bir aktivite değil. Ben bir dönem aramıştım. Ana şartları uygun bulsalar da ziyaret sıklığına olan uygunluğumu ciddi ciddi sorguladilar. Baglandiklari kişinin ziyareti kestigindeki hayal kırıklığından bahsetmislerdi. Sevgili ile yapilacak aktivite kapsamina kurban edilemeyecek kadar ciddi bir mevzu bu.

Siz en iyisi lunaparka gitme, pamuk şekeri beraber emcukleme gibi aktivitelerin hayalini kurun.
Kesinlikle,benim kurduğum aşk hayali lise zamanlarımda yaşamam gereken bir şeydi.O dönem aşk,sevgili olaylarına çok soguktum,uzak durdum.Şimdi her şeyin vakti zamanında yaşanması gerektiğini anlıyorum.

Bense sosyal, akıllı hatta benden daha zeki erkeklerden hoşlanırım. :KK53:
Sen niye en minimumda tutuyorsun her şeyi?
Ben de sosyal olmasını isterim tabiki ama o öyle diye onu degistirmeye de çalışmam.O öyle biri yapılacak bir şey yok.Önemli olan ben böyle biriyle ne kadar süre ilerleyebilirim?

Bu özelliği benim hoşuma gitmişti açıkçası.İşten eve evden işe bir tip.Sigara,alkol,kız ortamı yok.Bunlar hoşuma gitti açıkçası.
Allah aşkına adam asosyal bile değil, ben asosyal bir insanım, insan sevmem, benim bile bu kadar sıkıcı bir hayatım yok. Adamı evlenince koltuktan kaldıramayacaksınız, bi pazarım var diye yellene yellene yatacak. Bakın en çok eskorta giden profil bu, belki de hayatında en doğru düzgün iletişimi sizle kurdu, o da malum, iki meminto görecem diye ne hallere girdi.

İllaki neden ilişki şart ?
yahu şart diye bir şey yok

siz nasıl ilişki istiyorsanız öyle ilişki yaşamayi istemekte serbestsiniz...

sadece diyoruz ki 26 yaşındasınız. karşınızdaki erkek olur belki 30. o yaşta , normal, sağlıklı hemen hemen her erkek düzgün bir ilişki içinde cinsel ilişkiyi de ister.

şart nedir ya. kontrat yapın bari.
gerçi siz pazarlık yapıyorsunuz kontrat da yapabilirsiniz :D

ha yok cinsellik istemeyecekse, dini vs. görüşü buna müsait değilse zaten o yaşa evlenmiş olur. onu diyoruz.

siz lise yaşında olacak ilişkiyi 25+ yaşta hayal ediyorsunuz, böyle erkek bulmanız imkansıza yakın, zor yani bir de şu devirde... bunu diyoruz.

ha "şart" değil ama "tercih" olarak neden ilişki isterim ben (sorduğunuz kişi ben değilim de ben de cinsellik olmayan ilişki hayal etmem mesela)

e çünkü 18 20 yaşında ben de hayal etmezdim ama 40 yaşındayım
27-28 yaşlarına kadar (ki bence geçmiş bile, o kadar durmasaymışım keşke) cinsellik yaşamadığım cağda evlenmiş etmiş olsaydım başka bir hayatım olurdu. ama evlenecek biri olmadı hayatımda. illa evleneyim de demedim.

e şu anda da cinselliğin ne olduğunu biliyorum
libidom var, cinselllik olmadan benim için tam bir ilişki halini alamıyor, almaz. yüzeysel kalır. 2 yetişkin cinsellik olmadan sağlıklı bir ilişki yaşayamaz benim nazarımda.
cinsel uyumum olmayan adamla da ilişki sürdürmem, kanka filan olurum. o yüzden tercihim bu.

o değil de evlenecek kimse çıkmasa karşınıza bakire öleceksiniz yani, kararlısınız şu durumda :D
ben buna da tuhaf bakıyorum. bir gün evleneceğinize garantiniz mi var?

yahu şart diye bir şey yok

siz nasıl ilişki istiyorsanız öyle ilişki yaşamayi istemekte serbestsiniz...

sadece diyoruz ki 26 yaşındasınız. karşınızdaki erkek olur belki 30. o yaşta , normal, sağlıklı hemen hemen her erkek düzgün bir ilişki içinde cinsel ilişkiyi de ister.

şart nedir ya. kontrat yapın bari.
gerçi siz pazarlık yapıyorsunuz kontrat da yapabilirsiniz :D

ha yok cinsellik istemeyecekse, dini vs. görüşü buna müsait değilse zaten o yaşa evlenmiş olur. onu diyoruz.

siz lise yaşında olacak ilişkiyi 25+ yaşta hayal ediyorsunuz, böyle erkek bulmanız imkansıza yakın, zor yani bir de şu devirde... bunu diyoruz.

ha "şart" değil ama "tercih" olarak neden ilişki isterim ben (sorduğunuz kişi ben değilim de ben de cinsellik olmayan ilişki hayal etmem mesela)

e çünkü 18 20 yaşında ben de hayal etmezdim ama 40 yaşındayım
27-28 yaşlarına kadar (ki bence geçmiş bile, o kadar durmasaymışım keşke) cinsellik yaşamadığım cağda evlenmiş etmiş olsaydım başka bir hayatım olurdu. ama evlenecek biri olmadı hayatımda. illa evleneyim de demedim.

e şu anda da cinselliğin ne olduğunu biliyorum
libidom var, cinselllik olmadan benim için tam bir ilişki halini alamıyor, almaz. yüzeysel kalır. 2 yetişkin cinsellik olmadan sağlıklı bir ilişki yaşayamaz benim nazarımda.
cinsel uyumum olmayan adamla da ilişki sürdürmem, kanka filan olurum. o yüzden tercihim bu.

o değil de evlenecek kimse çıkmasa karşınıza bakire öleceksiniz yani, kararlısınız şu durumda :D
ben buna da tuhaf bakıyorum. bir gün evleneceğinize garantiniz mi var?
Ben 26 yaşındayım,o 30 yaşında.Cinselliksiz de ilişki yürür diye düşünüyorum,bugüne kadar da konuştuğum oldu ama sevgilim olmadı.Onunda 2 tane sevgilisi olmuş ama kısa süreli.Hiçkimse ile birlikte olmamış,ben de bugüne kadar kimse ile birlikte olmadım.Konuştuğumuzda el ele tutuşma, sarılma,öpüşme sevgililer olur ama daha ilerisi evlilikte olmalı dedi.Evleneceğimin garantisi yok dediğiniz gibi ama ben cinsellik için en azından nişanlı olmayı isterim.

Back
X