yahu şart diye bir şey yok
siz nasıl ilişki istiyorsanız öyle ilişki yaşamayi istemekte serbestsiniz...
sadece diyoruz ki 26 yaşındasınız. karşınızdaki erkek olur belki 30. o yaşta , normal, sağlıklı hemen hemen her erkek düzgün bir ilişki içinde cinsel ilişkiyi de ister.
şart nedir ya. kontrat yapın bari.
gerçi siz pazarlık yapıyorsunuz kontrat da yapabilirsiniz
ha yok cinsellik istemeyecekse, dini vs. görüşü buna müsait değilse zaten o yaşa evlenmiş olur. onu diyoruz.
siz lise yaşında olacak ilişkiyi 25+ yaşta hayal ediyorsunuz, böyle erkek bulmanız imkansıza yakın, zor yani bir de şu devirde... bunu diyoruz.
ha "şart" değil ama "tercih" olarak neden ilişki isterim ben (sorduğunuz kişi ben değilim de ben de cinsellik olmayan ilişki hayal etmem mesela)
e çünkü 18 20 yaşında ben de hayal etmezdim ama 40 yaşındayım
27-28 yaşlarına kadar (ki bence geçmiş bile, o kadar durmasaymışım keşke) cinsellik yaşamadığım cağda evlenmiş etmiş olsaydım başka bir hayatım olurdu. ama evlenecek biri olmadı hayatımda. illa evleneyim de demedim.
e şu anda da cinselliğin ne olduğunu biliyorum
libidom var, cinselllik olmadan benim için tam bir ilişki halini alamıyor, almaz. yüzeysel kalır. 2 yetişkin cinsellik olmadan sağlıklı bir ilişki yaşayamaz benim nazarımda.
cinsel uyumum olmayan adamla da ilişki sürdürmem, kanka filan olurum. o yüzden tercihim bu.
o değil de evlenecek kimse çıkmasa karşınıza bakire öleceksiniz yani, kararlısınız şu durumda
ben buna da tuhaf bakıyorum. bir gün evleneceğinize garantiniz mi var?