- 17 Ağustos 2011
- 25.477
- 161.603
- 798
- Konu Sahibi 777mutluluk
Yazmaktan bikmayacagim, bu Kkda herkesin mi sevgilisi, nişanlısı, kocası boynuzlu ya. Biri bile mi sevgilisine yetemedigi için, ayı olduğu için, anaci, cimri olduğu için terkedilmez , bir kusuru yoktur hep kadın aldatmistir. Erkek de bunu gururla anlatır aldatıldım aldatıldım diye . Çok ilginç:)Benden öncekilerden biri onunla konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş,ondan ayrılmış.Diğeri de başka biriyle birlikte olduğunu söyleyince ayrılmış.
Siz sadece üç saat pastanede oturmadiniz mi beraber? Onda da telefonunu açıp kontrol mu ettin?Rehberinde bile ailesinden başka kimse yoktu,kız arkadaşı yok.Bir tane erkek arkadaşı var,sadece onunla takılıyor.
Markası neydi telefonunun? Benim Xiaomi ikinci ekran özelliğim var, istesem hiç uygulamanin olmadığı, üç beş kişinin rehberimde ekli olduğu, ekran resmimin sevgilim olduğu bir "telefon" ayarlamam beş saniyemi alır.
Ha güzel bir şey değil şu saydığıniz şey
Adamın kız arkadaşı bile yok, sosyal hayatı sıfır, babasının yanında cep harçlığı ile çalışıp asla bir kadının ilgisini cekememis ezik biri internette anonim anonim bir kız bulmaya çalışıyor, sonra da memeee diye ağlıyor.
Sizin de adamın ezikliği hiç tuhafiniza gitmiyor:))
Bir de sosyal medyadan sizi aldatır diyene "sosyal medyası yok" demişsiniz.
E siz nerede tanıştınız?
Anonim chat sitesinde:)
Sizle tanıştı, tövbe etti sildi kendini bloke etti zinhar asla giremez gibi bir şeye mi inaniyorsunuz?
Yani her cevabınız ayrı facia, "benim degerim var, ben değerimi bilirim, barismam numaralari sildik geri dönüşü olmaz" dediniz (ki bu bile çok çocuksu bir cümle) hemen ertesi gün zaten çoktan baristiginizi yazdiniz
Yaşınız 26 ama bir 26 yaş için, 2023de yaşayan bir kadın için, okuma yazma bilip de bir işe girip para kazanan bir kadin için inanılmaz safsiniz. Hayat tecrübeniz sıfır . Bu korkunç bir şey, fanusa mi koydu aileniz sizi, hiç okul için de mi ayrilmadiniz? Nasıl bu kadar toplumdan izole kalabildiniz?