- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Böyle birinin benim için doğru biri olmadığını anladım,bundan sonra dönüşü yok.Bana dürüst değil bir kere.Benim istediğim,hayalini kurduğum aşk böyle değil.Hayalini kurduğum adamda böyle değil.Tüm uyarılarınız için de teşekkür ederim.Valla Escobar, açtığın iki konuda da adamın bir sürü falsosu var.
4 ayda adama iki konu açmışsın. Bu bile düşündürmeli seni.
Önceki konunda da tek sorun annenin istememesi gibi başlamıştın, sonra bir bir incileri döktün maşallah.
Bu konunda da adamın cinsellik isteme talep şeklinin uygunsuzluğu ortada. Ama her şeye rağmen, akşama bir mesaj atsa bol paragraflı falan... Güzel bir özür dilese devam edersin sen. Seni bu adamdan vazgeçirebilecek herhangi bir şey yok.
Şimdi usulen bitti dendi diye duruyorsun. Ama karşı taraf bir yeşil ışık yaksa devam edersin, hem de yüzde yüz. 1-2 ay sonra yine gelir konu açarsın. Evlenirsin de bak. Sonra yine gelir konu açarsın.
Size çocukça gelebilir ama ben sevdiğim kişiyle bunları yapmak istiyorum.Çıplak uyuyalım, birbirimizi hissedelim diyerek isteklerine romatizm katmaya çalışan koca yürekli Yusuf
İlişkide cinsellik benim için önemli, onu yaşamayacağım biriyke birlikte olmam dese kendi açısından gayet hakli olurdu halbuki.
Sende yok çamaşırda mi olmayacak, ben seninle gökyüzünü seyredip, çocuk esirgeme kurumuna gitme hayalleri kuruyordum diyerek farklı bir alemde gibisin. Bunlar olmayacak şeyler değil ama dile getirilince biraz çocukça duruyor sanki.
E öpüşmeye , yatakta sürtüşmeye karşısınız. Lafı bile edilemez, her şey sapıklık, adam zaten uzak mesafede .. neden sevgili yaptınız ki? Aşık olsanız yine neyse, alt tarafı netten slm nbr yazan bir adam.Herkesin kendi fikri.Daha önce konuştuğumuzda evlenmeden cinsellik istemediğimi söylemiştim,o da beni desteklemişti.Hem bunu söyleyip hem çıplak uyuyalım demek bana dürüst gelmiyor.Başta bana ilişkide Cinsellik olmadan ben yapamam dese hem daha dürüst davranırdı hem de bunu bilerek ona göre davranırdım.
Önceki konunun sonunda da uygun değil bana demiştin. Bu konunda da sevmiştim, tam bana göreydi falan yazmışsın 2-3 sayfa önce.Böyle birinin benim için doğru biri olmadığını anladım,bundan sonra dönüşü yok.Bana dürüst değil bir kere.Benim istediğim,hayalini kurduğum aşk böyle değil.Hayalini kurduğum adamda böyle değil.Tüm uyarılarınız için de teşekkür ederim.
Ben düzgünce vedalaşmak istedim sadece.Böyle tartışmanın ardından, miniğimi öp perihan teyzeye bilmem ne amcaya vs.vs. şu demek, kapım sana her zaman açık. Ailen ailemdir. En kısa zamanda hayatıma geri gelmeni temenni ediyorum.
Biraz sevgili hariç erkek ortamına aşina olmanızı tavsiye ederim. Bir kere seven erkek cinsellik konusu açmaz gibi bir düşünceye hangi engin tecrübeler sonucu ulaştınız? Ya da annesiyle sizi görüştürmesinin iyi bir şey olduğunu neden düşündünüz? Bu tarz hayat tecrübeniz çok azken çok emin konuşuyorsunuz.Eleştirileriniz varsa dinleyebilirim.
Ben daha iyisine layıksın demedim vallaÖnceki postlarinizda sürekli daha iyilerine layıksın, sana yakışmıyor vs vs yazdılar, ben kırmamak için bir şey yazmadım. Ama arkadaşlar Escobar da zaten bu kadar biri yani daha iyisine layık olsa daha iyisini bulurdu zaten. Konuşma şekli bile 18 yaşında gibi. Hic mi hayat görmemiş yani anlayamıyorum. İnsanlar üniversite okuyup sadece meslek edinmiyor ki insana başka şeyler de katması lazım okumanın. Neyse
Manipüle ediyor seni istediğini almak için. Umursama.Bir sürü şey söyledi,sonra da direkt sildi numaramı.
Ben evlenmeden cinselliği normal gören biri değilim.Sizin için normal olabilir,bu da beni ilgilendirmez zaten.İlişkinin getirdiği şeyler derken her ilişkide illaki cinsellik olmalı demek gibi.Ben bunu istemiyorum,bu da benim düşüncem.Cinsellik benim için özel bir şey,bunu da tam anlamıyla güvendigim ve sevildiğini hissettiğim kişiyle yaşamak istiyorum,bu da heyet normal bir istek.E öpüşmeye , yatakta sürtüşmeye karşısınız. Lafı bile edilemez, her şey sapıklık, adam zaten uzak mesafede .. neden sevgili yaptınız ki? Aşık olsanız yine neyse, alt tarafı netten slm nbr yazan bir adam.
Madem ilişkinin getirdiği hiç bir şeye uyumlu değilsiniz neden bir maceraya girisiyorsunuz?
Evlenmeye tam hazır olunca tek amacı evlilik olan birini bulun, bir an önce evlenin o zaman. Senin için başka şehirden gelen adamla üç saat zaman geçirmek, kahve içip uğurlamak, sadece mesajlaşmak sizce bir ilişki çeşidi mi?
Ya ama şimdi kızın yazdıkları da ortada. İlişki hayali eski yeşil cam filmleri kıvamındaBen daha iyisine layıksın demedim valla
Daha iyisini bulamayacağına inandığın için bu adama razısın dedim hep. Yoksa bulabilecek olsa ne işi var bu allahın hıyartosuyla.
İstemende bir şey yok ama seninle çıplak uyuyalım diyen adama da ben seninle bunları yapmayı hayal ediyordum demen zaman açısından manasız ve çocukça olmuş.Size çocukça gelebilir ama ben sevdiğim kişiyle bunları yapmak istiyorum.
Ben bu konuda farklı düşünüyorum. Sevdiğim, hoşlandığım birinin beni çekici bulmasını ve çekici buldugunu da bilmeyi isterim. Seven erkek daha da arzulamaz mı sevdiğini? Ben de ilişkiler konusunda deneyimsizim o yüzden işler nasıl yürür pek bilmiyorum ama işte cinsellik için mi birlikte sevdiği için mi birlikte kısmının nasıl ayırt edildiğini ayırt edemiyorumBen de bunu anlayamıyorum,tek bildiğim seven erkeğin cinsellik konusunu kolay kolay gündeme getirmemesi.
Arka planınız bile börtü böcekli güllük gulistanliÇıplak uyuyalım ama bir şey olmayacak demesi zaten aklımla dalga geçer gibi.
Ben de onu ayırt edemiyorum.Ben bu konuda farklı düşünüyorum. Sevdiğim, hoşlandığım birinin beni çekici bulmasını ve çekici buldugunu da bilmeyi isterim. Seven erkek daha da arzulamaz mı sevdiğini? Ben de ilişkiler konusunda deneyimsizim o yüzden işler nasıl yürür pek bilmiyorum ama işte cinsellik için mi birlikte sevdiği için mi birlikte kısmının nasıl ayırt edildiğini ayırt edemiyorum
Çok fazla uyaran oldu ama dinlemedim işte"Sana layık birisiyim" diyen Yusuf kadar olamadın Escobar. Herifçioğlundaki özgüvene bak.
İnşallah seni tekrar eklemez de hepimiz kurtuluruz.
Yoksa kendi kendine ayrılamayacaksın. O kadar dil döktük ya, bizim bile daha fazla hakkımız var ilişkindeSana da hakkımı helal etmiyorum bak
meslekleri arasında uçurum var da her üniversite mezunu da kendini geliştirmiş olmuyor tabi. Özellikle öğretmenler arasında kendinden düşük eğitim düzeyinde adamlarla olmak çok yaygın nedense.Ya ama şimdi kızın yazdıkları da ortada. İlişki hayali eski yeşil cam filmleri kıvamındaöyle bir hayat var mı ya. İki taraf da nerde ne konuşulur bilmiyor, gecen postta öyle şeyler yazmışlar ki sanırsın kızımız atom mühendisi de çocuk boyacı
Böyle aşklar var bence,gerçekten seven değer veren sevdiği kadına kıyamayan,el üstünde tutan,sımsıkı sarılıp zor anlarinda en büyük destekcisi olan.Sadece sayıları çok az olduğu için bizler sadece fimlerde olur böyle aşklar sanıyoruz.Ya ama şimdi kızın yazdıkları da ortada. İlişki hayali eski yeşil cam filmleri kıvamındaöyle bir hayat var mı ya. İki taraf da nerde ne konuşulur bilmiyor, gecen postta öyle şeyler yazmışlar ki sanırsın kızımız atom mühendisi de çocuk boyacı
Teşekkür ederim öncelikle.Bana da ders oldu cidden.Arka planınız bile börtü böcekli güllük gulistanli
Hayalleriniz öyle sizi beğendim
Bu size bence ders olmuş çok iyi olmuş
Hayatı insanları tanımaniz adına
Erkeklerin malesef iğrenç yanları var aman dikkat et geçen burda okudum kızı kullanıp atmış kaç kacmadur var böyle
Kaliteli adam böyle birşey demez zaten
Gecelik ilişki adamı bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?