• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Cinsellik

Çok dürüst, merhametli vs. diyordu bir de buna. Yani Türkçe meali şu, sevişmek öpüşmek istemiyor cinselliksiz flört ediyoruz. Yani düzenli bir işi yoktu, acayip söylemleri vs. vardı. Geçenki konuda tek artısı cinsellik istememesiydi. Eh artık o da yok.
Adam gibi birlikte olalım dese ona da amenna yatakta çıplak olalım ama evlenmeden birlikte olmayız ne ya.
Kuş kadar aklıyla karşısındakini manipüle edecek sözde.

Adam gibi birlikte olalım dese ona da amenna yatakta çıplak olalım ama evlenmeden birlikte olmayız ne ya.
Kuş kadar aklıyla karşısındakini manipüle edecek sözde.
Cled, seven erkek seks istemez gibi bir bakış açısı acayip komik. Orada Kudra ve Yengenç ile aynı düşünüyorum ben.
Onların da dediği gibi, bu tür şeylerin pazarlığı olmaz. Doğal akış içinde gerçekleşir.
15. günde öpüşeceğiz, beşinci günün şafağında da cima eyleriz mi denmeli? :D
Böyle ilişki olmaz yani. Bunu yapan adam, karşısındaki kadından bir şeyler "koparmaya" çalışıyordur. Bu benim tabirim değil, bu zihniyetin tabiri.

Her erkek arzular ama her erkek sevmez.Sevince karşısındakini kaybetmemek için daha naif düşünür insan bence.Hemen yatağa çıplak girelim demez.
Ya ne alaka, tabii ki "yatağa çıplak girelim" demez. Benim hali hazirda sevistigim insanlar bile böyle pazarliklarla gelmezler. Bu zaten iğrenç bir şey, daha önceki mesajımda da söyledim. Yok opecem yok dokunacam, önceden söz alıp sana istemediğin bir şeyi yaptırmak istemeleri berbat. Ki ben valla çok istekli bir kadınım, ama böyle pazarlık söz konusu olsun (hayatıma aldigim hiç bir insan asla böyle seyler yapmaz ama velev ki boşluğuma denk geldi,ayrilmadan on dakika önce böyle bir cümle duydum) Sahra çölü gibi kururum.
O konuda hemfikiriz. Ama sevgili olayım öpmeyeyim, seven insan sevdiğine kıyamaz falan o kadar saçma düşünceler ki. Asil seven insan öpmeden bir an geçirmek istemez, sağ yanaktan öpse sol yanağın hatri kalır, el ele yürürken bile durup durup elini öper, her an dokunmak ister, dokunmaya bahane yaratır, daha bir bütün olmak için yanar tutuşur yani.
Evlenmeden olmaz diyorsan, senin bileceğin iş. Hayatındaki insan sana yüzde yüz saygı göstermek zorunda. Başka bir şansı yok. ama seven insan sevdiğini opmek istiyor,onla birlikte olmak istiyor diye de karalar bağlamak "demek ki sevmiyor" diye düşünmek tahmin edemeyeceğin kadar sacma.
26 yaşında işinde gücünde koca adam sevgilisiyle iliskiye girmek istedi diye sapik ilan edilemez. Asil 26 sene boyunca tek ilişkiye girdiği şey eliyse bu adamda sorun olur, evlilikte çok bir kerametini göremezsin, ya elinin darlığını arar sertlesemez, ya sıcak şeyi görünce yüz yıllık abazaligiyla işi on dakkada biter. Sen hayrını goremezsin😅
İstersen yine sevisme, ama açık ol. Adam da bu yaşında meme meme diye ağlamasin, gitsin aradığını verecek insanlarla takılsın. Ona da yazık valla ya.
İyi ki Türkiye'de erkek değilim, şükürler olsun Rabbime
Erkek her şeyi yapsın,benim için dağlar assin hep gelsin, statü olarak benden üst olsun, bana fedakarlıklar yapsın,tüm hesabımı ödesin, suprizler yapsın, kucaklarda taşısın...
Ama 4. Ayda opemem erken, totomu elledi sapik :)
Bu ne be
Erkek olsam kesin gay olurdum bunlarla ugrasacagima

Anneniz boyacı diye istemiyordu bu adamı zaten.
Burada elli kişi ayrıl dedi, konu sonuna kadar herkese he hı evet ayrılacağım dediniz. Konu içinde de yok efendim annesiyle telefonda konuşturdu, yok çok merhametli hemen annesiyle de tanıştırdı diye güzellemiştiniz.
Gördünüz mü merhameti şimdi?
Ama ben size diyeyim, siz ayrılmazsınız bundan. Bu Yusuf ile evlenirsiniz, buraya yazıyorum bak. :KK53:
Tövbe tövbe amin diyormuşum bir de😂😂😂

Ya ne alaka, tabii ki "yatağa çıplak girelim" demez. Benim hali hazirda sevistigim insanlar bile böyle pazarliklarla gelmezler. Bu zaten iğrenç bir şey, daha önceki mesajımda da söyledim. Yok opecem yok dokunacam, önceden söz alıp sana istemediğin bir şeyi yaptırmak istemeleri berbat. Ki ben valla çok istekli bir kadınım, ama böyle pazarlık söz konusu olsun (hayatıma aldigim hiç bir insan asla böyle seyler yapmaz ama velev ki boşluğuma denk geldi,ayrilmadan on dakika önce böyle bir cümle duydum) Sahra çölü gibi kururum.
O konuda hemfikiriz. Ama sevgili olayım öpmeyeyim, seven insan sevdiğine kıyamaz falan o kadar saçma düşünceler ki. Asil seven insan öpmeden bir an geçirmek istemez, sağ yanaktan öpse sol yanağın hatri kalır, el ele yürürken bile durup durup elini öper, her an dokunmak ister, dokunmaya bahane yaratır, daha bir bütün olmak için yanar tutuşur yani.
Evlenmeden olmaz diyorsan, senin bileceğin iş. Hayatındaki insan sana yüzde yüz saygı göstermek zorunda. Başka bir şansı yok. ama seven insan sevdiğini opmek istiyor,onla birlikte olmak istiyor diye de karalar bağlamak "demek ki sevmiyor" diye düşünmek tahmin edemeyeceğin kadar sacma.
26 yaşında işinde gücünde koca adam sevgilisiyle iliskiye girmek istedi diye sapik ilan edilemez. Asil 26 sene boyunca tek ilişkiye girdiği şey eliyse bu adamda sorun olur, evlilikte çok bir kerametini göremezsin, ya elinin darlığını arar sertlesemez, ya sıcak şeyi görünce yüz yıllık abazaligiyla işi on dakkada biter. Sen hayrını goremezsin😅
İstersen yine sevisme, ama açık ol. Adam da bu yaşında meme meme diye ağlamasin, gitsin aradığını verecek insanlarla takılsın. Ona da yazık valla ya.
Erkek her şeyi yapsın,benim için dağlar assin hep gelsin, statü olarak benden üst olsun, bana fedakarlıklar yapsın,tüm hesabımı ödesin, suprizler yapsın, kucaklarda taşısın...
Bu ne be
Libidosuz romantizmi güzelliyorlar. Sonra evleniliyor, bir bakıyorlar ki adam 10 saniyelik. :D

Cled, seven erkek seks istemez gibi bir bakış açısı acayip komik. Orada Kudra ve Yengenç ile aynı düşünüyorum ben.
Onların da dediği gibi, bu tür şeylerin pazarlığı olmaz. Doğal akış içinde gerçekleşir.
15. günde öpüşeceğiz, beşinci günün şafağında da cima eyleriz mi denmeli? :KK70:
Böyle ilişki olmaz yani. Bunu yapan adam, karşısındaki kadından bir şeyler "koparmaya" çalışıyordur. Bu benim tabirim değil, bu zihniyetin tabiri.
Katılıyorum akışında gelişir bunlar. Böyle şeylerin hesabı olmaz.
Bana da denk gelmişti böyle bir tip. O ne öyle muhasebeci gibi gün mü tutacağız. Adamı öpesim varsa da gitmişti inanılmaz itici gelmişti.

Katılıyorum akışında gelişir bunlar. Böyle şeylerin hesabı olmaz.
Bana da denk gelmişti böyle bir tip. O ne öyle muhasebeci gibi gün mü tutacağız. Adamı öpesim varsa da gitmişti inanılmaz itici gelmişti.
Ben benim herifi ilk gün öpmüştüm. Hiç de sapıııkk deyip tokadı patlatmadım. :)

Önceki postlarinizda sürekli daha iyilerine layıksın, sana yakışmıyor vs vs yazdılar, ben kırmamak için bir şey yazmadım. Ama arkadaşlar Escobar da zaten bu kadar biri yani daha iyisine layık olsa daha iyisini bulurdu zaten. Konuşma şekli bile 18 yaşında gibi. Hic mi hayat görmemiş yani anlayamıyorum. İnsanlar üniversite okuyup sadece meslek edinmiyor ki insana başka şeyler de katması lazım okumanın. Neyse

Bu ne be
Herkesin kendi fikri.Daha önce konuştuğumuzda evlenmeden cinsellik istemediğimi söylemiştim,o da beni desteklemişti.Hem bunu söyleyip hem çıplak uyuyalım demek bana dürüst gelmiyor.Başta bana ilişkide Cinsellik olmadan ben yapamam dese hem daha dürüst davranırdı hem de bunu bilerek ona göre davranırdım.

Önceki postlarinizda sürekli daha iyilerine layıksın, sana yakışmıyor vs vs yazdılar, ben kırmamak için bir şey yazmadım. Ama arkadaşlar Escobar da zaten bu kadar biri yani daha iyisine layık olsa daha iyisini bulurdu zaten. Konuşma şekli bile 18 yaşında gibi. Hic mi hayat görmemiş yani anlayamıyorum. İnsanlar üniversite okuyup sadece meslek edinmiyor ki insana başka şeyler de katması lazım okumanın. Neyse
Eleştirileriniz varsa dinleyebilirim.

Eleştirileriniz varsa dinleyebilirim.
Valla Escobar, açtığın iki konuda da adamın bir sürü falsosu var.
4 ayda adama iki konu açmışsın. Bu bile düşündürmeli seni.
Önceki konunda da tek sorun annenin istememesi gibi başlamıştın, sonra bir bir incileri döktün maşallah.
Bu konunda da adamın cinsellik isteme talep şeklinin uygunsuzluğu ortada. Ama her şeye rağmen, akşama bir mesaj atsa bol paragraflı falan... Güzel bir özür dilese devam edersin sen. Seni bu adamdan vazgeçirebilecek herhangi bir şey yok.
Şimdi usulen bitti dendi diye duruyorsun. Ama karşı taraf bir yeşil ışık yaksa devam edersin, hem de yüzde yüz. 1-2 ay sonra yine gelir konu açarsın. Evlenirsin de bak. Sonra yine gelir konu açarsın.

Çıplak uyuyalım, birbirimizi hissedelim diyerek isteklerine romatizm katmaya çalışan koca yürekli Yusuf :olamaz:
İlişkide cinsellik benim için önemli, onu yaşamayacağım biriyke birlikte olmam dese kendi açısından gayet hakli olurdu halbuki.

Sende yok çamaşırda mi olmayacak, ben seninle gökyüzünü seyredip, çocuk esirgeme kurumuna gitme hayalleri kuruyordum diyerek farklı bir alemde gibisin. Bunlar olmayacak şeyler değil ama dile getirilince biraz çocukça duruyor sanki.

Back
X