Ya ne alaka, tabii ki "yatağa çıplak girelim" demez. Benim hali hazirda sevistigim insanlar bile böyle pazarliklarla gelmezler. Bu zaten iğrenç bir şey, daha önceki mesajımda da söyledim. Yok opecem yok dokunacam, önceden söz alıp sana istemediğin bir şeyi yaptırmak istemeleri berbat. Ki ben valla çok istekli bir kadınım, ama böyle pazarlık söz konusu olsun (hayatıma aldigim hiç bir insan asla böyle seyler yapmaz ama velev ki boşluğuma denk geldi,ayrilmadan on dakika önce böyle bir cümle duydum) Sahra çölü gibi kururum.
O konuda hemfikiriz. Ama sevgili olayım öpmeyeyim, seven insan sevdiğine kıyamaz falan o kadar saçma düşünceler ki. Asil seven insan öpmeden bir an geçirmek istemez, sağ yanaktan öpse sol yanağın hatri kalır, el ele yürürken bile durup durup elini öper, her an dokunmak ister, dokunmaya bahane yaratır, daha bir bütün olmak için yanar tutuşur yani.
Evlenmeden olmaz diyorsan, senin bileceğin iş. Hayatındaki insan sana yüzde yüz saygı göstermek zorunda. Başka bir şansı yok. ama seven insan sevdiğini opmek istiyor,onla birlikte olmak istiyor diye de karalar bağlamak "demek ki sevmiyor" diye düşünmek tahmin edemeyeceğin kadar sacma.
26 yaşında işinde gücünde koca adam sevgilisiyle iliskiye girmek istedi diye sapik ilan edilemez. Asil 26 sene boyunca tek ilişkiye girdiği şey eliyse bu adamda sorun olur, evlilikte çok bir kerametini göremezsin, ya elinin darlığını arar sertlesemez, ya sıcak şeyi görünce yüz yıllık abazaligiyla işi on dakkada biter. Sen hayrını goremezsin

İstersen yine sevisme, ama açık ol. Adam da bu yaşında meme meme diye ağlamasin, gitsin aradığını verecek insanlarla takılsın. Ona da yazık valla ya.
İyi ki Türkiye'de erkek değilim, şükürler olsun Rabbime
Erkek her şeyi yapsın,benim için dağlar assin hep gelsin, statü olarak benden üst olsun, bana fedakarlıklar yapsın,tüm hesabımı ödesin, suprizler yapsın, kucaklarda taşısın...
Ama 4. Ayda opemem erken, totomu elledi sapik :)
Bu ne be
Erkek olsam kesin gay olurdum bunlarla ugrasacagima