- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
İlişkide cinsellik olmalı ama böyle değil ya..
Sırtlan bunun gibiler
Sırtlan bunun gibiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saf düşünüyorsunuz yahu. Seven erkekler pipilerini kenara bırakmıyorlar tam tersi daha çok arzularlar. Kadın erkek ilişkilerine dair düşünceleriniz çok saf olgunlaşmamış sizin biraz tecrübe kazanmanız lazım.Her erkek arzular ama her erkek sevmez.Sevince karşısındakini kaybetmemek için daha naif düşünür insan bence.Hemen yatağa çıplak girelim demez.
O mu haklı şimdi yani ?Çok saf düşünüyorsunuz yahu. Seven erkekler pipilerini kenara bırakmıyorlar tam tersi daha çok arzularlar. Kadın erkek ilişkilerine dair düşünceleriniz çok saf olgunlaşmamış sizin biraz tecrübe kazanmanız lazım.
Konunuzda ki problem karşıdaki insanın pazarlık yapması yoksa sevişmek isteyebilir. Sizde istemeyebilirsiniz ona göre birini bulursunuz. Ama bulduğunuz erkek de sevişmek isteyecek günah diye evlenmeyi bekler sadece. Erkekleri pek tanımıyorsunuz.
Benim sevgilim de beni sever, değer verir, bazen uzun uzun kalmaya fırsat bulamaz bir buçuk gün görmek için ülke degistirir, bir sonraki gelişine kadar her gün bir tane açacagim hediyeler yapar,onu beklememi kolaylaştırmak için, zor zamanlarimda destekcimdir, Perşembe gergin bir toplantim olacağını soylemissem persembe mutlaka hatırlar şans diler vs vs.Böyle aşklar var bence,gerçekten seven değer veren sevdiği kadına kıyamayan,el üstünde tutan,sımsıkı sarılıp zor anlarinda en büyük destekcisi olan.Sadece sayıları çok az olduğu için bizler sadece fimlerde olur böyle aşklar sanıyoruz.
Duygusal mı cinsel mı nasıl anlayacağım?Bunun derdi tamamen cinsellik, ne yaşasam o kârdır kafasında sende yapmayınca hanzolaşmış işte, duygusal değil cinsel şeyler için konuşuyor demek ki kızlarla açıkça azmış kudurmuş
Buradaki kizlarin tavsiyelerini ciddiye al. Daha once uyarmislar uymamissin. Bence simdi dinle yoksa yine kotu olursunKesmedim işte,devam ettim.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama her konuda yaşamış olduğunuz ilişkileri insanların gözüne batırır şekilde anlatmayın.Tamam en çok siz seviliyorsunuz,en çok siz değer görüyorsunuz.Sevgiliniz sizin için kıtalar aşıp geliyor.Her konuda önce kendi sevgilinizi,sonrada sizin için ülke değiştirip gelmesini illaki yazıyorsunuz.Konular üzerinde ego tatmini yapmanızda hoş değil.Benim sevgilim de beni sever, değer verir, bazen uzun uzun kalmaya fırsat bulamaz bir buçuk gün görmek için ülke degistirir, bir sonraki gelişine kadar her gün bir tane açacagim hediyeler yapar,onu beklememi kolaylaştırmak için, zor zamanlarimda destekcimdir, Perşembe gergin bir toplantim olacağını soylemissem persembe mutlaka hatırlar şans diler vs vs.
Bunlar zaten ilişkide olması gereken şeyler
Ama "kıyamaz" dediginiz şey "seven sevdiğine dokumaya kıyamaz" ise... O olay öyle değil yani. Niye kiyamasin, asil seven sevdiğine arzu duyar.
Sizin hatanız falsolarini görüp görüp devam etmeniz. Adam kaç kere belli etti saçma bir insan olduğunu, yine bunla devam ettiniz, yine sadece bir kere üç saat gördüğünüz insani "ama çok merhametlii" diye yalandan guzellediniz.
Siz böyle mal mal erkekleri başta görüp "ben daha iyisine layigim" diye def etmezseniz hem böyle çirkin şeylere maruz kalır durursunuz hem de bir süre sonra böyle saçma sapan iliskiler sizin normaliniz olur, aynı şeyleri yaşadıkça hepten herkes aynı gibi gelir ve devam eder sonunda daha mutsuz olursunuz
Ya benim eşimle aşkım da böyle. Yok zannetmiyorum, sadece içinde seks olunca bunlar olmaz zannetmeniz komik geliyor. İmza atıp evlenince sevismeyecek misiniz? O zaman evlenince aşk bitiyor mu sizce?Böyle aşklar var bence,gerçekten seven değer veren sevdiği kadına kıyamayan,el üstünde tutan,sımsıkı sarılıp zor anlarinda en büyük destekcisi olan.Sadece sayıları çok az olduğu için bizler sadece fimlerde olur böyle aşklar sanıyoruz.
Tam tersi aslında , benim bu bahsettiğim sevgilim yine aynı şekilde bir insanken mesajlarıma iki saatler sonra, hatta bazen iki gün sonra dönüş yapardı. Ama hiç güzellemedim "ama şu yönü harika, benim icin böyle yaptı bilmemne" diye, "ben daha iyisine layigim" dedim, terk ettim. Bir sene ayrı kaldık. Kendi hayatima baktım, yeni insanlar hayatıma aldım, bir şekilde hayatımi yaşamaya çalıştım.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama her konuda yaşamış olduğunuz ilişkileri insanların gözüne batırır şekilde anlatmayın.Tamam en çok siz seviliyorsunuz,en çok siz değer görüyorsunuz.Sevgiliniz sizin için kıtalar aşıp geliyor.Her konuda önce kendi sevgilinizi,sonrada sizin için ülke değiştirip gelmesini illaki yazıyorsunuz.Konular üzerinde ego tatmini yapmanızda hoş değil.
Ya benim eşimle aşkım da böyle. Yok zannetmiyorum, sadece içinde seks olunca bunlar olmaz zannetmeniz komik geliyor. İmza atıp evlenince sevismeyecek misiniz? O zaman evlenince aşk bitiyor mu sizce?
Üzüldüm,cidden çok üzüldüm.Böyle davranması beklemediğim bir şeydi.Kaçak dövüşen tiplerden nefret ederim.
Çıplak uyuyalıma ikna etse sonraki aşamada devamı gelir diye düşündü muhtemelen,ikna ederim dedi.
Açıkça niyetini söylese bu kadar iğrenç görünmez göze. Daha kabul edilebilir bence.
İpini salmanız iyi olmuş
O haklı değil karşınızdaki insan öküzün teki öpüşme pazarlığı yaptığında ayrılmanız gerekiyordu zaten. Siz yazdığımı düzgünce okumamışsınız ki. Herkesin ilişkilerden beklentisi farklıdır doğru tek değildir. Siz seven insan kıyamaz ellemeye kafasındasınız bu düşünceniz yanlış, erkekleri tanımıyorsunuz diyorum. Yoksa ben evlenene kadar erkek eli değmeyecek bana öyle istiyorum diyebilirsiniz bu hakkınız ve ona göre birini bulursunuz.O mu haklı şimdi yani ?
Ya önceki konuda da annesiyle konuşturdu diye mutlu oluyordu. Bir buket çiçeğini gördün mü desek, sanmıyorum.Sizin probleminiz bunu kendinize söylememeniz, gerçekten daha iyisine layık olduğunuza inanmamaniz. O yüzden sizden öpücük pazarlığı almaya çalışan, babasıyla boyacılık yapan,.gelirken babasından izin alan ve ilk buluşmada annesinin aradığı sizinle konuştuğu adamı kendinize layık görüyorsunuz. Muhtemelen iki güzel söz söylesin yine barışırsiniz çünkü kendi degerinizi farkında degilsiniz
Bu saydığın adamı internetten bulman çok çok zor işte. İnternetten bulduğun en fazla yatakta yiyişek mi kıvamında olur böyle. Ha diyelim düzgün adam es kaza internete düştü ona denk gelip bulma olasılığın binde kaçtır sence.Böyle aşklar var bence,gerçekten seven değer veren sevdiği kadına kıyamayan,el üstünde tutan,sımsıkı sarılıp zor anlarinda en büyük destekcisi olan.Sadece sayıları çok az olduğu için bizler sadece fimlerde olur böyle aşklar sanıyoruz.
Haklısınız,ben sadece sevilmek istiyorum.O haklı değil karşınızdaki insan öküzün teki öpüşme pazarlığı yaptığında ayrılmanız gerekiyordu zaten. Siz yazdığımı düzgünce okumamışsınız ki. Herkesin ilişkilerden beklentisi farklıdır doğru tek değildir. Siz seven insan kıyamaz ellemeye kafasındasınız bu düşünceniz yanlış, erkekleri tanımıyorsunuz diyorum. Yoksa ben evlenene kadar erkek eli değmeyecek bana öyle istiyorum diyebilirsiniz bu hakkınız ve ona göre birini bulursunuz.
Karşınızdaki insanda sevişmek isteyebilir bu da onun hakkı. Problem uslüpta konuştuğunuz insanın ciddi uslüp problemleri var. Size tavsiyem netten tanışmayın eşe dosta söyleyin tanıştırsın biraz görüşür evlenirsiniz size bu uygun.
Çok haklısınız işte.Bu saydığın adamı internetten bulman çok çok zor işte. İnternetten bulduğun en fazla yatakta yiyişek mi kıvamında olur böyle. Ha diyelim düzgün adam es kaza internete düştü ona denk gelip bulma olasılığın binde kaçtır sence.
Çevrende olan, senin oturuşunu, kalkışını, üslubunu, duruşunu bilen senden gerçekten hoşlanan adamlarla takılmaya, tanımaya çalış.
Çok çok haklısınız,çok iyi yazmışsınız.Ya önceki konuda da annesiyle konuşturdu diye mutlu oluyordu. Bir buket çiçeğini gördün mü desek, sanmıyorum.
Ya da bir jestini, sürprizini, ince bir düşüncesini gördün mü desek, yine sanmıyorum.
İşte neden güzel şeyler yaşayamıyorsun biliyor musun Esco? Çünkü fırsat vermiyorsun ki. Belki azıcık gözünü açsan, biraz yeni kişilerle tanışsan ya da hiçbir şey yapmadan öylece bile dursan hayatına yeni bir soluk gelecek.
Ama gündemini başka şeylerle meşgul ettiğinden ötürü fırsatın yok.
Biliyorum sevilmek istediğinizi. Bu insan zaten olmaz çok fazla hatası var ama seven insan sevdiğine kıyamaz düşüncenizi yanlış buldum kadın erkek ilişkilerine dair hatalar yapmanıza yol açar bu düşünce. İnsan sevdiğinin tenini, nefesini arzular bunlar çok normal hisler. Sadece dini hassasiyeti ya da aile yapısı böyle insanlar evlenene kadar bu durumların içine girmezler. Kafanızda ki bu kodları nasıl değiştirirsiniz bilmiyorum ama değiştirmeye çalışın bence.Haklısınız,ben sadece sevilmek istiyorum.