• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Cinsellik

Ya ama şimdi kızın yazdıkları da ortada. İlişki hayali eski yeşil cam filmleri kıvamında 🤣 öyle bir hayat var mı ya. İki taraf da nerde ne konuşulur bilmiyor, gecen postta öyle şeyler yazmışlar ki sanırsın kızımız atom mühendisi de çocuk boyacı🙄
Yeşilçam bile böyle değildi. Esas oğlan kötü kızlarla gününü gün edip, hatta iyi kıza isteyerek ya da istemeyerek kötü şeyler yaşatıp, iyice posaları çıktıktan sonra bir araya gelip çocuk yapıyolardı.

Önceki postlarinizda sürekli daha iyilerine layıksın, sana yakışmıyor vs vs yazdılar, ben kırmamak için bir şey yazmadım. Ama arkadaşlar Escobar da zaten bu kadar biri yani daha iyisine layık olsa daha iyisini bulurdu zaten. Konuşma şekli bile 18 yaşında gibi. Hic mi hayat görmemiş yani anlayamıyorum. İnsanlar üniversite okuyup sadece meslek edinmiyor ki insana başka şeyler de katması lazım okumanın. Neyse
E tamam, aynı escobar gibi tahsilli meslek sahibi olup aynı saflıkta kalmış erkekler yok mu yani… var ben tanıyorum

Hee cırıl cıbıl olup, yıldızlara bakarak hayal kuruluyor sanki de.

Seni yatağa atmanın kibarcasını kıvırmaya uğraşmış ama olmamış.
Direk dese daha iyiymiş, kırk bin taklaya ne gerek var.
Ya bu cinsellik konusunda çok acele eden erkekten net ayrılın.
Çünkü bir yere kaçıyorsunuz sanki, yangından mal mı kaçıracaklar, bu acele bana asla iyi niyet gelmiyor.
Herşeyin zamanı var, bunlar da zamanla, ortak kararla yaşanacak şeyler.
Ne o öyle çıplak yatıcaz, ama bi nane olmayacak ayakları.
Iyyy amma abazaymış bu.
Kaç kaç, koşarak kaç..

E tamam, aynı escobar gibi tahsilli meslek sahibi olup aynı saflıkta kalmış erkekler yok mu yani… var ben tanıyorum
Bu saflık mi ya bu konuşmayı bile bbilmemek. Kaç tane saf tanıyorsunuz ki sadece pikeyle yatalım diyene don südyen olmadan mi diye zarf atsın 🤣

Ayrıca böyle romantik sekssiz ilişki arayanın yeri de İnternet değildir, daha doğru kanallardan ilerleyebilir.

Bu saflık mi ya bu konuşmayı bile bbilmemek. Kaç tane saf tanıyorsunuz ki sadece pikeyle yatalım diyene don südyen olmadan mi diye zarf atsın 🤣

Ayrıca böyle romantik sekssiz ilişki arayanın yeri de İnternet değildir, daha doğru kanallardan ilerleyebilir.
Ben zaten burada sosyal medyadan tanıştığını anlatan herkese ordan bir yol olmaz diyorum o ayrı mesele. Kız konuşmayı bilmiyor diye ortaokul mezunu boyacıya mı kaldı. Erkekler arasında da vardır aynı tarz insanlar onu demek istedim

Önce o üstümüzde sadece pike olacak şekilde uyuyalım dedi,ben de ardından sütyen ve külot olmadan mı diye sordum.Sonrada öyle tenimizi daha iyi hissederiz dedi.Bende öyle çıplak uyumuş oluyoruz,çıplak uyuyorsak cinsellik nasıl olmayacak dedim.O da evlenmeden cinsellik olmaz diyince ben de çıplak uyuyup nasıl birlikte olmayacağız ki dedim.Ben isterim,sen de istersin dedim.Sonra da zaten benim onu denemek için olurmuş gibi söylediğimi anladı,tartıştık ve bitti.Seven erkek kaybetme korkusundan cinsellik istese bile kolayca dile getiremez, karşısındakini kaybetmekten korkar.
yarabbi ya sabır

hangi filmi izleyelim diye bile bu kadar pazarlık yapmışlığım yoktur valla ya da akşam ne yemek yapalım diye

gerçekten seksi böyle pazarlık usulü mü yaşıyorsunuz?

hani bir tek korunma meselesinde ciddi ciddi böyle anlatırsın dinler yorumlar neyse. onun dışında cinsellik akışında olan bir konudur, siz çıldırdınız mı yoksa bu yeni nesil mi böyle?

Biliyorum sevilmek istediğinizi. Bu insan zaten olmaz çok fazla hatası var ama seven insan sevdiğine kıyamaz düşüncenizi yanlış buldum kadın erkek ilişkilerine dair hatalar yapmanıza yol açar bu düşünce. İnsan sevdiğinin tenini, nefesini arzular bunlar çok normal hisler. Sadece dini hassasiyeti ya da aile yapısı böyle insanlar evlenene kadar bu durumların içine girmezler. Kafanızda ki bu kodları nasıl değiştirirsiniz bilmiyorum ama değiştirmeye çalışın bence.
Değiştirmeye çalışacağım,cidden böyle hayalkırıklığı oluyor yoksa.

Size saf gelebilirim ama ben böyle biriyim.Uyanık,çakal diye tarif edilen biri olmaktansa saf biri olmayı tercih ederim.

Hee cırıl cıbıl olup, yıldızlara bakarak hayal kuruluyor sanki de.

Seni yatağa atmanın kibarcasını kıvırmaya uğraşmış ama olmamış.
Direk dese daha iyiymiş, kırk bin taklaya ne gerek var.
Ya bu cinsellik konusunda çok acele eden erkekten net ayrılın.
Çünkü bir yere kaçıyorsunuz sanki, yangından mal mı kaçıracaklar, bu acele bana asla iyi niyet gelmiyor.
Herşeyin zamanı var, bunlar da zamanla, ortak kararla yaşanacak şeyler.
Ne o öyle çıplak yatıcaz, ama bi nane olmayacak ayakları.
Iyyy amma abazaymış bu.
Kaç kaç, koşarak kaç..
Uzaklaştım zaten.

Size saf gelebilirim ama ben böyle biriyim.Uyanık,çakal diye tarif edilen biri olmaktansa saf biri olmayı tercih ederim.
Bana saf gelmediniz ki. Bu işlerden hiç anlamayan ve ne dediğini bilmeyen, değerlendirme sorunu olan biri gibi geldiniz. Ayrıca saf olmamak çakal olmak demek değildir, hayatta dengede şeyler de vardır. Size kalsa zaten sevişenler de birbirini sevmiyora geliyor laf. Nasıl evlilik yaşayacaksınız acaba

Bence bunun sevgiyle ilgisi yok. Tercih meselesi. Kimi sevgiliyken cinsellik ister, kimi evlenince ... Yani seven insan bunu dile getirebilir, bunda sorun yok. Ama karşı taraf cinsellik istemiyorsa bu konuda ısrar etmesi, sık sık konusunu açması saygısızlık olur.
Babama guvendim o da annemi şağpti gibi konu

Bana saf gelmediniz ki. Bu işlerden hiç anlamayan ve ne dediğini bilmeyen, değerlendirme sorunu olan biri gibi geldiniz. Ayrıca saf olmamak çakal olmak demek değildir, hayatta dengede şeyler de vardır. Size kalsa zaten sevişenler de birbirini sevmiyora geliyor laf. Nasıl evlilik yaşayacaksınız acaba
Peki,nasıl istiyorsanız öyle değerlendirin.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Sağlıklı birinin sevdiği kişiyle cinsel birliktelik yaşamak istemesi çok normal, bu durum o kişiyi sapık yapmaz. Siz dini veya ahlaki açıdan yanlış buluyorsanız yapılacak en mantıklı şeyi yapmışsınız. Bu arada beyefendi sizi manipüle etmeyi denemiş ama neyse ki başarılı olamamış🤦🏻‍♀️

Back
X