• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Cinsellik

İlişkide illaki cinsellik mı olması gerekiyor?Kafamdaki insan merhametli,saygılı,değer veren,sevgisini ve ilgisini belli eden,zor zamanlarımda yanımda olan,merak eden,özleyen,bana kıyamayan,emek gösteren,beni kaybetmekten korkan biri.Böyle birini bulmak neden zor?Böyle biri ancak benim ruh eşim olabilir.
Bahse konu adam öküz, Abaza Abaza yazmış ona tamam da, hala seksi “kıyamaz” diyerek kıyılan bir eylem olarak nitelemesek keşke.
Neden birini cinsel olarak arzulamak seks yapmak istemek “kıymak” olsun.
Kocamla ikinci hafta seks yaptık, üçüncü yılın sonunda evlendik. Demek güzel “kıyıyorum biraz da yasal kıyayım” dedi bu mantıkla

Bahse konu adam öküz, Abaza Abaza yazmış ona tamam da, hala seksi “kıyamaz” diyerek kıyılan bir eylem olarak nitelemesek keşke.
Neden birini cinsel olarak arzulamak seks yapmak istemek “kıymak” olsun.
Kocamla ikinci hafta seks yaptık, üçüncü yılın sonunda evlendik. Demek güzel “kıyıyorum biraz da yasal kıyayım” dedi bu mantıkla
Kıyamamak sözünü o anlamda kullanmadım.Tartıştığımızda gönlümü alsın,sarılarak uyuyalım,beni anlasın istiyorum.

İlişkide evet illa cinsellik olmalı ama evlenmeden önce ama sonra. Siz kafanızda erkek cinsellik istiyorsa sevmiyordur, kıyamayan erkek cinsellik istemez diye kodlamışsınız. Bu sağlıklı bir yaklaşım değil. Kendi ilişkimizi güzellemekle suçlanmayacaksak eğer benim karşımda saygılı, bana değer veren, el üstünde tutan, merhametli (şu an rahatsızım işten bana nane limon yapmaya geldi mesela), her şekilde sevgisini belli eden bir adam var. Bu adamla tanışma dönemimde ben temas sorunu olan bir insan olduğum için bunu belirttim ve bana saygıyla yaklaştı. Ben yaklaştıkça, ben izin verdikçe yaklaştı. Öyle 3. buluşmada öpüşür müyüz pazarlığı olmadan. Şu an da gayet sevişiyoruz. Bu bana gösterdiği sevgiden hiçbir şey götürmediği gibi seviştikçe daha güçlendiğini hissediyorum.
Evlenmeden önce sevişmek istemezsiniz ama sağlıklı bir insan olarak iki taraf da cinsel çekim hisseder ve bunu belli eder. Ve yine ama diyorum bunu öyle şu buluşmada öpüşürüz, çıplak uyuyalım diye belli etmez bir şekilde dokunuşundan, bakışından, sabırsızlığından, sarılmasından anlarsınız. Siz sadece bakışarak böyle şeyleri hissetmek istiyorsanız büyük hayal kırıklığına uğrarsınız. Sizin yaşınıza uygun karşınıza çıkacak erkekler en fazla 3 ay bakışır, evlendiniz evlendiniz o süreçte yoksa hem sizde hem karşınızda cinsel açıdan sağlıksız bir dönem bekler sizi.
Aylar yıllar boyunca hiç bir cinsel eylem olmadan escobarın hayalindeki gibi bakışarak sevişen, kıyamayan merhametli adam evlendikten sonra da kıyamayıp sevişmeyecektir muhtemelen. Sonra escobardan evlilik sonrası konular gelecek “kocamın cinsel isteksizliği”, “kocamın sertleşme sorunu”, “siz ne sıklıkta sevişiyorsunuz”, “ben çirkin miyim?”…

İlişkide illaki cinsellik mı olması gerekiyor?Kafamdaki insan merhametli,saygılı,değer veren,sevgisini ve ilgisini belli eden,zor zamanlarımda yanımda olan,merak eden,özleyen,bana kıyamayan,emek gösteren,beni kaybetmekten korkan biri.Böyle birini bulmak neden zor?Böyle biri ancak benim ruh eşim olabilir.
Evet olabilir. Böyle istiyorsan böylesini aramaya devam edebilirsin. Senin bedenin, senin duyguların, senin kararın…

Aylar yıllar boyunca hiç bir cinsel eylem olmadan escobarın hayalindeki gibi bakışarak sevişen, kıyamayan merhametli adam evlendikten sonra da kıyamayıp sevişmeyecektir muhtemelen. Sonra escobardan evlilik sonrası konular gelecek “kocamın cinsel isteksizliği”, “kocamın sertleşme sorunu”, “siz ne sıklıkta sevişiyorsunuz”, “ben çirkin miyim?”…
Konu sahibi adamdan yeterince hoşlanmamış işte.işin aslı bu.yapmak içinden gelmiyor işte yeterince.bence konu sahibi daha şevkle görüşeceği bir erkek bulmalı.anlatiş tarzindan belli.

Konu sahibi adamdan yeterince hoşlanmamış işte.işin aslı bu.yapmak içinden gelmiyor işte yeterince.bence konu sahibi daha şevkle görüşeceği bir erkek bulmalı.anlatiş tarzindan belli.
Yok yahu adam öl dese ölecekti. Tabuları var sadece. Sevişmek istemiyor. Bu adam özelinde değil kimseyle sevişmek istemiyor.

Iliskiye girmek istiyorum diyeni anlarım hayat görüsü evlilik dısi iliskiye uygun diye.Ciplak uyuyalim diyeni anlayamam ne yapacan yani uyurken böbregimi mi calacan dalak mı alacan uygunsuz fotografımi mı cekecek ne yapacak ne bileyim amaç ne güvenemez insan.Bence ayrılmakla iyi yapmıssınız

Kore dizisi mi izliyorsun? :D sevişmemek istemene bi şey diyemem. 4 ay kimisi için kısa bi zaman, kimisi için de uzun bi zaman. Yani herkes farklı. Ama kafanda idealize ettiğin şey cinsellik barındırmadan bi ilişki ise bence çok sağlıksız.

Bu dediklerini arkadaşınla da yaparsın. Sevgiliyi, eşi ondan ayıran şey aradaki cinselliktir. Tabii ki kimse git seviş demiyor. Ama kendin gibi düşünen birisini istiyorsan, evlenmeden hiç cinsellik muhabbeti yapmasın hatta mevzusunu bile yapmasın diyorsan ince eleyip sık dokuyacaksın.

Iliskiye girmek istiyorum diyeni anlarım hayat görüsü evlilik dısi iliskiye uygun diye.Ciplak uyuyalim diyeni anlayamam ne yapacan yani uyurken böbregimi mi calacan dalak mı alacan uygunsuz fotografımi mı cekecek ne yapacak ne bileyim amaç ne güvenemez insan.Bence ayrılmakla iyi yapmıssınız
Ya bir de ciplak uyumak da oyle onceden planlayıp uzerinde anlasilacak bir sey degil ki.

Ortam uygundur, olaylar oyle gelisir, hadi oyle bir atmosferde sevisilmeyecegine inanmasam bile ciplak uyuma eylemi gerceklesir neyse de boyle haftalar onceden outlookta toplantı daveti gönderir gibi yapmak da, ne bileyim :D

Bana çok ilginç geliyor ilişkide öpüşme,soyunma, yatma vs bunların kavga konusu olması. Hayatıma onca insan girdi cikti, asla böyle şeylerin hiç lafı bile olmadı.
Bir erkek kadını öpecekse opecem opecem diye pazarlık yapmaz ,hoş bir ambians yaratır, tatlı tatlı sözler söyler, minik minik yakınlaşır, arasıra saçlarını kulağının arkasına atma bahanesiyle dokunur, eder, gözüne bakar, önce minik minik yaklaşır sonra zaten öper yani
Bunu pazarlığa dökmek ne iğrenç bir şey.
Çıplak uyumak konusu da aynı, önce evine alistirirsin, zamanla sarılıp film izlemeye, koyniş koyniş uzanmaya, bir süre sonra yavaş yavaş zaten kıyafetler çıkar ya da cikmaz. Kadının sınırını bilmiş görmüş olursun.
Böyle seylerin kavgası ne ya, o kadar saçma ki.hic anlam veremiyorum gencecik kızlar neden kendilerini böyle saçma ilişkilerin içine sokuyorlar.
Adam da bi göt bir meme göreceğim diye edebiyat parçalamış. Saçma sapan bir insan
Tam aradığım yorum on numara beş yıldız
Çıplak uyumak istiyorum ne ya ergen gibi cinsellik ani gelişir yükselirsin olur hesabı kitabı yapılmaz yani ne saçma şeyler

Ben böyle seks dilenen adamlarla sevişilmesi taraftarı değilim.
Kimine göre cinsellik olmadan ilişki olmayabilir ama konu bu değil. Konu sahibinin sınırları zaten çok net. Evlenmeden cinsellik istemiyor bunu da belirtmiş. İnatla çocuk kandırır gibi çıplak uyuyalım ama sevişmeyelim diyen erkek net haksızdır. Konu sahibinin evlenmeden cinsellik istememesi kendi tercihi ve bence tartışmaya açık bir konu değil.
Bende ilişkide saldıray abi gibi seks seks seks baskısından hoşlanmıyorum. Hele pazarlık yapar gibi whatsapptan bunu konuşan kişiye saygı bile duyamam.

Tam aradığım yorum on numara beş yıldız
Çıplak uyumak istiyorum ne ya ergen gibi cinsellik ani gelişir yükselirsin olur hesabı kitabı yapılmaz yani ne saçma şeyler
Çırılçıplak uyuyup da penisi kalkmayacak sağlıklı erkek yoktur. Kalkık penisle de uyunmaz zaten. Öyle bir ortamda kızcağızın da morali bozulacak baskıdan, içim daraldı.

Ya bir de ciplak uyumak da oyle onceden planlayıp uzerinde anlasilacak bir sey degil ki.

Ortam uygundur, olaylar oyle gelisir, hadi oyle bir atmosferde sevisilmeyecegine inanmasam bile ciplak uyuma eylemi gerceklesir neyse de boyle haftalar onceden outlookta toplantı daveti gönderir gibi yapmak da, ne bileyim :KK70:
Valla ben de buna takıldım. Bu işler randevuyla mı oluyor? 😂😂 libido baştan bitti zaten 😅

26 yaşındaymışsınız. Evlenmeden Cinsellik yaşamak istemiyor iseniz kimse ile flörtleşmeyeceksiniz. Görücü usulu ile evleneceksiniz. Ya da evlilik düşüncesi olan bir erkekle tanışırsanız arayı çok tutmadan evleneceksiniz. Benim kuzenlerim çok muhafazakar kızlar, imam hatip mezunu filanda var aralarında. En geç 20 yaşında evlendiler.

bu düşüncelerinize de katılmıyorum. erkeklerde evlenmeden önce cinsellik yaşadıkları kadını değersizleştirmiyor. Biz eşimle tanıştığımız gün beraber olduk. Sonra o benim yalnız yaşadığım eve yerleşti. 5 ay sonrada evlendik. Bu hayata tarzınızla, karşınızdakinin niyetiyle alakalı.
Kadını değersizleştirmez tabii ki ama değer veren bir erkek de konuyu zırt pırt cinselliğe çekmez. Bu tarz durumlarda hassas yaklaşır. Ben aşık olduğu kadınla wp üzerinden cinsel pazarlığa giren bir erkek görmedim. Hatta aşık olunca ilk aylar bulutların üzerinde oluyorlar. Daha ilk günlerden seks seks diye gezenlerle muhabbeti fazla uzatmamak lazım.

Back
X